diumenge, de novembre 29, 2009

MItja Marató Tarragona 09'


Com ha anat la mitja ??? Força gent en aquesta edició que estrenava nou recorregut, per cert, què us ha semblat el nou recorregut ...

12 comentaris:

Ricard ha dit...

On son aquestes croniques de la mitja? i els temps? com us va anar als de 1'30h? als de 1'20...? van sortir els temps que tenieu previstos? qui pagara avui les birres despres de l'entreno?

Toni ha dit...

2000 persones, 21 kms, i circuit nou .

Temps 1,30,13

Volia intentar baixar de 1,30, peró ho dono per bó , a aquestes alçades de la temporada ja no hem queda més forces.

A mi particularment no hem va agradar el circuit i penso que el troç de la escollera es podria fer al principi.
Pel demes tot correcte.

joanjo ha dit...

dsd bruges i amb un fred q pela stic esperant + croniqes.vinga explikeu!

joanjo ha dit...

dsd bruges i amb un fred q pela stic esperant + croniqes.vinga explikeu!

Joanbo ha dit...

Jo he fet dos minuts més que l'any passat. Peró ja ho sabia , ja que enguany no estic tan bé. Tenia prevís fer més de 1:20 i així ha sigut 1:38:58. Al final vaig patir pel fred i la pluja em mullava les ulleres i veia per on podia.
Per cert, de cames em trobo molt bé.
El recorregut més urbà facilita que hagi més públic animant.
Potser el far el podrien possar abans que el passeig marítim.Dono la meva aprovació al nou recorregut.

JaumeG ha dit...

Com que'l test dels 2X6000 em van donar que podia anar a per 1h24', mi vaig tirar de cap, però el cos no em va respondre com l'any passat i vaig fer 2min. més, pensant-ho amb el cap fredament, per el que he entrenat ja he fet prou (tot i que m'hagues agradat fer millor temps).
Ja des de'l primer km., vaig veure que baixar d'anar a menys de 4' el km., seria impossible, però ho vaig estar intentant durant tota la mitja, però al final ja tornant del "falo", no podia amb la meva ànima i em van començar a fer molt mal els quadriceps, els bessons, els viceps, el trigèminu, el carnet d'identitat, i .....
Respecta al circuit, és més urbà, i pot venir més gent a animar, i ens hi hem d'anar acostumant, si ens hagues anat bé, tots estaríem contents, però com que no ha sigut aixís, la culpa dels nostres mals temps és del circuit.
El regal, l'assignatura pendent de la mitja de Tarragona, ha estat bé, tot i que és la meva quarta ermilla de regal d'una cursa.
Ah!!! el meu temps 1h24'46" quasi dos més que l'any passat.

Enric ha dit...

jaume, jo no hagués fet bon temps ni que fos una recta costa avall i amb vent a favor: em van faltar dues/tres tirades llargues ràpides per aguantar el ritme del principi (vaig passar el 10.000 en 40:10', que és lo que si havia entrenat!). Si no s'entrena bé, no es competeix bé.
Ara, el recorregut per mi era una P-U-T-A merda... tombs, retombs i més tombs i pujar per tornar a baixar. Tot lo dolent de l'anterior (polígamo) i res de lo bo (tram inicial descendent).
Òbviament, la infrastructura de l'inici està molt bé, però el recorregut urbà (que abans també hi era, que pa algo hacemos el mismo falo, el mismo passeo marítimo y el mismo polígamo o casí) està triat amb el cul.

JaumeB ha dit...

Enhorabona a tots!!!!
Estic molt content i satisfet de tots valtros.
El temps.....total, es igual.L'heu acabat.
Apa,ens veiem avui a l'entrenament!!!

Ricard ha dit...

Quan tornarem a corre per les muntanyes del litoral Tarragoni?

Pel que vec esteu mes satisfets quan feu alguna cursa de muntanya i de fons que no pas amb les d'asfalt, noooo?, doncs ara potser ja n'hi ha prou d'asfalt...

Ricard ha dit...

Pels vostres comentaris vec que esteu mes satisfets quan feu una cursa de muntanya i de fons que no pas amb les d'asfalt...doncs aveure si tornem a correr per les nostres muntanyes del litoral...

Ricard ha dit...

hem repeteix els comentaris?????? no se que paxaaa...ara me'ls publica ara no?????

Anònim ha dit...

Enric, quin "dit" fas servir per pitjar l'enter?.