dilluns, de desembre 14, 2009

com va tot???


Que tal ha anat tot? La Marató del Espadán, el fred que per fi ha arribat. Nosaltres hem retrasat una mica el passar fred i vam anar a fer Pedales de Lava a Lanzarote. Bona temperatura, bon sol i platja en un ruta de 5 dies amb BTT que ha resultat ser molt dura, técnica i exigent físcament. Molt recomanable.
CRÓNICA AL MEU BLOC
FOTOS

10 comentaris:

Leo. ha dit...

quina envejaaaaa !!!!!
Ja tinc ganes de veure les fotos !!!

joanjo ha dit...

Ei Leo!

Parlant amb l'Helena, pensem que és una ruta ideal per tu l'Eu. No ho sembla però és mol dura (hi ha una etapa de 50km i 1400mD+), en ocasions técnica i el terreny encara fa que sigui més exigent. La lava, pedra suelta, sorra fa que per pedalar hagis d'esforçar-te moltíssim. A part de que l'illa és simplement preciosa, hi ha una etapa que et traslladen a la Isla de la Graciosa o no hi ha asfalt, ni cotxes, ni fums, ni pràcticament gent. Ah! es menja de conya...peixet fresc cada dia en baretos amb "solera" i per un preu molt ajustat.

així que... ha dit...

.. us ha agradat pedals de lefa???

Ricard ha dit...

Joanjo fes-nos un video, vaaaaa home...m'alegro que hagueu disfrutat, ens veiem!

Ricard ha dit...

Joanjo al final vau pendre les vostres bicis? m'has d'explicar com va aixo de facturar la bici en avio...i que t'arribi sencera.

joanjo ha dit...

Com no em compri un ordinador nou, el tema videos està bastant xungo. A veure com van els reis enguany!

JaumeG ha dit...

Canviant de tema, els de la marató de l'Espadan (el Bena, el Toni i el Papa), amb la compania de la Berna, vam triomfar ja que vam millorar les marques de fà dos anys.
Segons els de l'organització, en dotze edicions, ha nevat en dues, ha plogut en altres dues i la resta ha fet bo, doncs jo l'he feta dues vegades, la primera amb neu i la segona enguany amb aigua,... seré jo, el que fà canviar el temps?
La cursa ja he dit que bé. Parlant del jalo, que és per el que vam anar a Sobrarbe,...els ous estrellats, ummm!!! que bons, i els xorizos putamadreros (no és conya, és diuen aixís), i per l'endemà després de la cursa al Bena se l´hi va "entojar", el corder al forn (l'any passat va voler el "cochinillo").
Ah!!! durant la cursa ens va ploure tot el rato, molt de fred (encara tinc els mugrons escaldats), però al restaurant vam dir que i seriem a les tres i a les tres hi vam ser.

joanjo ha dit...

Per això vau fer tant bones marques, per no fer tard a dinar. Si haguessiu hagut d'anar al Mcdonalds segur que feu 10 hores cadascú!

cochinillo ha dit...

!!CABRONESSSS!!!

Ricard ha dit...

Doncs felicitats a tots tres! vau anar cadescu al seu rollo o vau anar juntets?

Jo ahir vaig estar als Ports i tambe ens va caure una bona nevadeta durant tot el dia.