diumenge, de gener 03, 2010

2010...a seguir entrenant! setmana 04-01 a 10-01


DILLUNS 60’CC
DIMECRES 25’10x500(2’05-1’52)+15’ rec 1’
DIVENDRES Farlek 5’4’3’2’1’x2

5 comentaris:

JaumeG ha dit...

Aquest diumenge uns quants (tres), hem començat la temporada 2010, tot trescant les nostres rutes antigues, concretament hem sortit de l'ermita del Remei d'Alcover, i despres de passar pel Niu de l'Aliga, hem fet cap a Montral, d'alli cap a Farena creuant el famós riu que molts recordareu (eh! Leo i Eugènia), que per cert anava bastant plè. D'alli a Farena, fem un glopet d'aigua i la tornada pel P.R., vers Montral i la baixada pel camí de l'aigua, per el que no hi hem trobat ningú.
A l'arrivada a Alcover hem coincidit amb els patges dels reis mags, que per cert hem tingut que agafar a l'Enric per que s'hi volia llençar (encara no sé, si per escanyals o per donar'ls-hi una carta).
Poc més de tres horetes i mitja i vint-i-set kilòmetres que no està malament per ser una presa de contacte.

JaumeG ha dit...

L'entrenu del dimecres és en dia festiu (per a la majoria), el podriem fer pel matí?, i aixís tindriem la tarda lliure per jugar amb els regals que ens han portat els reis.

Josep ha dit...

Trofeu Trote-Extrem
Com jà es vá comentar en un altre apartat anterior i si ningú no diu res a partir de "YÁ" comensaré a controlar les curses i puntuacións.
Només cal dí quina curse es fá amb els temps i el del primer clasificat (els punts van per porcentatje)i puntuarán las 10 millors de cada un, així de sençill.

cafetera man... ha dit...

Aixo de posar normes está bé Josep ja ni ha prou de tanta anarquia, pero Jaume que pasa que el dia que plou ja no s'entrena, aixo no ho dit pas ningu,o es que ni ha gent que li fa por l'aigua, L'entreno remullat va estar molt bé, xafant tolls i esquixant als demes...

JaumeG ha dit...

Jordi el que passa és que si em mullo em rovello, i ja no tinc edad per fer els xipi-xopis que a tu tant t'agraden.