diumenge, de gener 10, 2010

Més neu,esquí,fotos...i entreno de la setmana

Avui hem fet un circuit circular sortint i arribant a l'Espluga. Espluga-Castell de Milmanda-Poblet-Les Masies-Menacho-L'Espluga. Hem tornat a xalar molt,no ens hem tret els esquís per res inclus hem arribat fins a la porta del Monestir esquiant...hi ha moltíssima neu!
MÉS FOTOS D'ESQUÍ ENTRENO:
DILLUNS: 25’+2x7x400(1’34-1’21)+15 rec 45” 2’
DIMECRES: 20’+2x4000(17’30-16’45)+15rec 90”
DIVENDRES: 10 a 21kms+tenica

6 comentaris:

eu ha dit...

jo avui també he estat a l'espluga i he disfruta't moltíssim!! la meva intenció ha estat fer una Pena corrents però ha sigut talment impossible! he pujat per les mines i al arribar al sender natura m'he queda't sense poder continuar, un munt d'arbres amontonats un sobre l'altre caiguts pel pes...després he intentat pujar per la pista però buff QUANTA NEU!!
quina trampera hostieee!!!
també he vist un paio amb esquís

més FOTOS

joanjo ha dit...

Eu,vam veure el vostre cotxe aparcat. No podieu pujara a casa teva, no?

eu ha dit...

de fet sí que es podia pujar, els més atrevits pujaven i baixaven com si res, com no vaig tenir nassos de pujar el vaig deixar a baix.....pels meus pares avui serà el dia de la gran lliberació perquè no surten de casa des de el dia de reis!

Ricard ha dit...

Eu, jo quan hem vas dir, el divendres al entrenament, que volies anar a correr fins a la pena aquest cap de setmana, vaig pensar...no ha vist les noticies...si amb esquis pel GR, ja vam tenir una bona encigalada, imaginat a peu.

eu ha dit...

je je si era impossible..

JaumeB ha dit...

Hola!!
El diumenge la Maria i jo vam arribar fins dalt de tot del tallafoc, passant pel Menatxo, coll de la Vena i fins dalt obrint traça més amunt del genoll inclús hi havia llocs que arribava fins al maluc. Vam agafar una pista que hi ha al tallafoc del coll de la Vena però quan portavem 15' caminant la pista va desapareixer...la Maria em va preguntar si havia passat algun cop per allí corrent, li vaig dir que moltes... i no reconeixia absolutament res...arbres caiguts...neu i més neu...
Encara he de penjar les fotos...