dijous, de març 11, 2010

Cursa de Bràfim 21.03.10. Puntuable Trofeio T-X

Segonda cursa puntuable per al Trofeio T-X. Cursa de Bràfim.


Aprofitem per recordar-vos que per a poder participar en el prestigiós Trofeio T-X, s'ha de pagar la quota anual del Trote-Extrem (10€) al nostre tresorer Jaume B.

11 comentaris:

Ricard ha dit...

Pero si el tresorer va dir que anvem sobrats de pasta, i que es volia comprar un rentaplats????????

Leo ha dit...

Ricard.... el paddel no puntua, no cal que paguis res ;-)

Ara que tenim un entrenador que ens fot canya t'has acollonido ?? A veure si véns algun dia a córrer !!!!

Leo ha dit...

No entenc aquesta xorrada de que les ties surtin abans.... només s'ha de veure la de tios que fan més temps....

Enric ha dit...

... Leo, crec que ho fan pel teme de les llebres i de les referències entre les primeres...

Money, money ha dit...

... o un càmara de vídeo...

Leo ha dit...

Doncs hi han més d'un conillet que em costaria seguir.....

Ricard ha dit...

Ostia ara que m'estava convertint amb una estrella del padel al nautic, jajajaaaa...,
Per cert l'altre dia al grup-1 al David i a mi ens van fotre una pallissa de les bones.

Leo no vinc a entrenar, no per falta de ganes i sobretot ara que feu sempre muntanya, pero es que tinc molesties a la cadera esquerra, als 10 minuts de començar ja no puc corre, "hay que joderse", sort que nomes es al corre.

ñeñeññeñeñe ha dit...

leopollo sóc jo la conilleta que et costa seguir ? i qui és l'altre so KABRÓN??

Leo ha dit...

es clar que ets tu !!!! I ja sap... com corris massa et deixo l'altre ull.... je je je

Quina putada Ricard !!!!

Enric ha dit...

Em permetreu comentar més llargament el que he escrit abans. En unaltre ocasió i en situació similar, ja us ho vaig dir. Crec que possiblement sóc l'únic madridista - o al menys els més identificat com a tal - que paga quota del Trote. Per tant, els reiterats comentaris dient "on són els madridistes", crec que tenen un clar destinatari.
L'argument que vaig a posar no és meu, sinó d'un escrpitor habitual de les columnes del País: vivim en un "territori" on totes les minories que tradicionalment han estat marginades han obtingut lleis que els hi garantitzen el "respecte". En canvi hi ha barra lliure de tiro i insult a qui no professa la fe i la ideologia oficial.
Jo us podria donar mil arguments de per què sóc primer del Nàstic i després del Madrid. Us els podria donar raonadament i amb molt de vosaltres sé que puc parlar i mai m'hi barallaré per aquestes qüestions, doncs altres coses primen. Amb altres, no val la pena, doncs sé que no els escoltarien. Com tampoc escoltarien els d'un company meu fill d'exiliat republicà i del Madrid fins els ossos.
Sincerament, quan traieu arguments del tipus 300 milions d'€, potser hauríeu de mirar també entorn al vostre equip i veure si no repeteix tots els patrons que critiqueu, especulació immobiliària inclosa i alguns tics xulescos com els del Senyor Laporta (en calçotets a l'aeroport).
Es possible, i especialment en aquest blog, que qui més raó tingui sigui un senyor que diu que deixem de parlar de fútbol i parlem de córrer i de muntanya.
Jo us asseguro que durant una bona temporada, tan sols faré servir la web amb finalitats informatives, però ja m'hi heu vist prou escrivint.
Ens veiem als entrenament. Suposo.
Au

Ricard ha dit...

Enric jo no he sigut eeh, que consti, ja t'hagues contestat els teus insults gratuits que fas massa sovint i comentaris despectius, pero com compendras despres de tota la merda que ens arriva motivada per alguns mitjans de comunicacio que no parlen de futbol ni d'esport ni res que se li assembli, es per enfotresen, aixo ho reconeixen molts del madrid que jo coneixo i que es pot parlar de futbol i que no cauen en insults, alguns de forts, com jo i tots t'hem sentit dir.
Ara si no t'ho prens a conya, doncs ets lliure de fer el que vulguis, el barça te moltes cosses per criticar, parlant d'esport, i no parlant d'esport, d'actituds del seu president, i jo m'en enfoto, i quan el ridiculitzen en programes d'humor, encara mes.