dimarts, d’agost 24, 2010

entreno 23 a 29 d'agost 2010


La temporada arriba al seu tram definitiu i aquest cap de setmana tenim 2 dels objectius més importants per a 5 amics: el UTMB'10 i Carros de Foc Skyrunner'10. Desitjar-los molta salut, força i sort i sempre endavant!!!
UTMB: ENRIC, ÀNGEL i JAUMEB
CARROS: JORDIBe i JOANBo
Per als demés, l'entreno de la setmana:
Dillums:Trote continuo Nastic+pujada fins al tranformador+ baixar budallera+ boscos+font de la pista+ trialera+budallera.19h CN Tarraco
Dimarts:Flexions + peses extremitats superiors o Bici o Nedar

Dimecres:CANVI DE PLANS: SORTIREM A LES 19hDES DEL TÀRRACO

Dijous:Flexions + peses extremitats superiors o Bici o Nedar
Divendres:Trote continuo mar i muntanya. Rabasada+Sabinosa+Llarga+Cala Romana+trialera+budallera+nastic+Ermita de la Salut. 19h CN Tarraco.
Dissabte:Carros de Foc - Ultratrail del Montblanc
Diumenge:

5 comentaris:

Ricard ha dit...

Molta sort a TOTS! i Enric i JaumeB cuideu a l'Angel a la UTMB, que vosaltres ja sou veteranos d'aquesta carrera, segur que la farieu amb els ulls tancats.

JOANJO ha dit...

Quina enveja! Nomès de pensar en divendres que ve a les 18.30h, a la sortida de l'UTMB amb la música de Vangelis sonant...el pas pels controls amb la gent animant com si fossis un heroi, els paisatges, la duresa, el patiment i la recompensa de tants entrenos per arribar a l'objectiu final.

DISFRUTEU MOLT!!! us seguirem per internet, ja enviareu els núm de dorsals.

Anònim ha dit...

Hola a tothom, no ens hem pogut veure aquest agost, i ja soc de tornada a Londres, aquesta vegada amb tota la familia. Ja tenim piset, cole pels nens.....
Hem sap gru no haber pogut veurens mes aquest mes, però he tingut molta feina, primer a l'hospital, fent guardies fins l'ultim dia i despres preparant tota la "mudança", A
La idea ara es estar-hi un any, espero però que es pugui perllongar.
Deixo moltes coses, i entre elles una colla de bons amics, una mica boijos per l'esport , però bons amics amb els quals hi he passat moltes bones hores i alguns kilometres. Alguns fa mols anys que ens coneixem altres no tant, però tots tallats pel pateix patro, l'amistat i el companyerisme
Us seguire seguint pel blog, encara que no escrigui, us segueixo permanent.
No canvieu i si necesiteu qualsevol cosa ja ho sabeu, encara que estigui una mica lluny intentaré ajudar-vos.
Una abraçada
joanto

JaumeG ha dit...

Sniff!!sniff!!! Jo també t'estimo...

Per cert no et lliuraras tant aviat de nosaltres, Ryanair Reus-Londres(Lutton) 8eu. (impostos i taxes incloses)...Prepara l'habitació dels convidats.

Joanjo ha dit...

Gràcies Joanto, espero que tot us vagi de la millor manera i que pugueu realitzar tot els objectius pels quals heu pres aquesta desició tant radical en la vostra vida.

Una abraçada i fins aviat!