diumenge, de gener 30, 2011

entreno 31 gener a 6 febrer


LA SETMANA DEL RETORN A VILAPLANA!!!
Dilluns: 90’ trote muntanyenc. (Frontals i aigua)
Dimarts: 15’ trote + 5 escales (Diputació) + abdolumbars + estiraments.
Dimecres: !!!Per fi anem a Vilaplana!!!! (Hora 18’30h. al Casal)
Divendres:10’ trote + 2X Circuit TroteOn + 5X Circuit platja.
Cap de setmana:Sortida llarga, 5 ó 6 hores

12 comentaris:

david p ha dit...

Crònica Altitoy:

Desgraciadament, desprès de tant de temps esperant aquesta cursa, ens va anar tot de cul.
El divendres, sortim la Marta i jo de Tarragona, pel matí, i tranquilament. El viatge es fa llarg de collons però finamelt arrivem a Luz Saint-Saveur.
Fins aquí tot bé, anem al lloc de recullida de dorsal, on hi també la "fira d'esquí de muntanya" (tres estans mal contats, jo m'esperava una gran fira de material) jeje.
Agafo els dorsal meu i el de l'Oscar i a continuació em truca l'Oscar dient que estan parats a Bielsa a consequència de la gran nevada que a caigut, i no arrivaran fins dissabte a la tarda.
(No van ser els únics que es van quedar tirats per les carreteres).
Així doncs, haig de demanar a la organització que em deixi còrrer per l'itinerari B (popular), ja que a l'itinerari A es obligat anar en parella i al B no.
El dissabte, anem tots cap a les pistes d'esqui de Super Bareges, tenim que posar cadenes i la sortida s'atrassa mitja hora.
La cursa molt bonica i amb moltíssima gent (530 participants en total), m'ho prenc en calma, com un entreno, ja que no entraré en la classificació, però la cursa em va bé i tot i sortint dels ultims finalment quedo en desena posició. Molt content, però tambe s'ha de dir que la majoria que corren el B s'ho prenen amb molta filosofia.
A la tarda arriven l'Oscar i la Montse.
Jo em començo a trobar malament, i em passo tota la nit tosin i l'endemà m'aixeco amb febre i fet un cromo. Li dic a l'Oscar i ell que tampoc està molt fi i amb poques ganes i decideix també de no correr el diumenge, quin xasco!
Viatge de tornada llarguíssimmmm, menys mal que conduia la Marta, jo estava mig mort, quant arrivem a casa estic a 39 de febre.
Ahir vaig estar tot el dia al llit.
Avui ja he anat a treballar, ja estic millor.
La veritat, a part de tot aixó, m'esperava una mica més d'aquesta cursa...

David p ha dit...

Angel, els esquis molt bé! Però vaig trobar a faltar els Hagans.

Ricard, els teus no els vaig utilitzar, te'ls torno, ja que no va haver cap problema de fixacions ni res amb els meus, gràcies!

JaumeG ha dit...

Osti!!David quina putada, això fa rabia, però és el que té anar al fred, com que dorms amb el cul al aire se t'ha refredat...Espero que et recuperis aviat i tornis a la caloreta dels entrenus.

joanjo ha dit...

El diumenge quan ens vam veure just quan arribaveu foties una cara que dé n'hi do. Si et serveix de consol,jo tambè em vaig passar el diumenge per la tarda,nit i dilluns vomitant i anant-me potes avall...
sóc com la canalla que va a la guarderia i ho arrpleguen tot!!!!!

Ricard ha dit...

No si al final el que estarà millor sere jo! jajaja...David llàstima de la cursa, de que no la poguessiu fer amb condicions, haurem de peguntar si realment val la pena, per el pròxim any...Ens veiem!

david p ha dit...

Joanjo, crec que ja no tornaràs a menjar una paella d'aquelles! jajajajaaja

El proper dia passeu millor pel davant del mcdonalds! jaja

joanjo ha dit...

La millor paella és la que fa la "mama" (com els macarrons, vaja). Però em penso que aquí el "figa-flor" sóc jo, perque a l'Helena no li va passar res.

Això em passa per no haver fet la mili....

Toni ha dit...

Ostras David quina mala sort,tal com ho explicas va ser un cumul de desprorposits.
Quedat amb lo positiiu, vas fer un entreno en alçada.

Salutacions
Toni

JaumeG ha dit...

Demà dissabte, hem quedat per anar a fer unes horetes de trote, a les 7'30h, el lloc per definir encara, segons els que hi anem.
Començarem la trotada des de l'Argentera, aixís ferem un repàs a la ruta del Carrasclet per el dia 19.
Animeu-vos.

Anònim ha dit...

Pos la veritat es que la cursa de l'altitoy no se pero el viatge una mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... una gran mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..... y per acabaro de rematà el David anava escampant la seva super grip a tothom. He estat una setmana de baixa. Hem vaig intentar resistir, pero al final...............
Aquest anomin si que soc jo. Montse

Anònim ha dit...

Per cert, ja saps que es el pais toy?????

marta ha dit...

Ostres Montse vas caure tu també? jajajjajjajja....

El David encara arrastra!!! Té una tos...

Llàstima de cursa! amb la il.lu que els hi feia!