diumenge, de febrer 13, 2011

Presentació "TARRAGONA 2017" Titan Desert 2011

L'HELENA HA SIGUT LA SELECCIONADA PER PODER PARTICIPAR A LA TITAN DESERT D'ENGUANY AMB L'EQUIP DE TARRAGONA 2017,DEMÀ A LES 18.00h FAN LA PRESENTACIÓ AL CORTE INGLÉS(5ªPLANTA)
El Corte Inglès de Rambla President Lluís Companys,5 ª planta
Dimarts 15 de febrer a les 18.00 hrs.

Presentació oficial del/a ciclista tarragoní/na que ocuparà la 6 ª plaça a l'equip "Tarragona 2017"que la Candidatura de Tarragona als XVIII Jocs Mediterranis presenta a la Milenio Titan Desert 2011.
L'exciclista professional i també integrant de l'equip Miguel Ángel Iglesias, al costat de Mario Rigau, president executiu de Tarragona 2017, explicarà el dur procés de selecció pel qual han passat els ciclistes participants i la seva missió durant les extremes 6 etapes que uneixen els 604 km entre Erfoud i Granada.
L'equip ciclista "Tarragona 2017" encapçalat per Óscar Pereiro, guanyador del Tour de França 2006, lluitarà per defensar i difondre el gran projecte esportiu que pot situar a Tarragona en l'ampli panorama esportiu internacional.

3 comentaris:

JaumeG ha dit...

A mi, hem sembla que això està "amañao", segur que hi anirà, algún amic o amiga, dels kapitostes, ...però qui sap, potser hi ha sort, i algú o alguna mulla. Ho anirem a veure, no?

Joanjo ha dit...

Qui serà???? jejeje.....ahir ja em van "tocar" 40km en BTT per les muntanyes de Poblet, i el que m'espera d'aquí al maig!!!!!!!!!

Ricard ha dit...

Helena moltes felicitats!!! la que es una crack es una crack!!!