dimecres, de febrer 16, 2011

TITAN DESERT "TARRAGONA 2017"

L'Helena s'en va a la Titan Desert.....el Trote-Extrem amplia fronteres, NO HI HA QUI ENS PARIIII !!!!!!!!




9 comentaris:

Ricard ha dit...

Per fi la Helena va haver de xerrar en públic, jeje...no va tenir cap mes remei que fer-ho...ara aquesta gent de la organització, molt sosos, no van explicar res de la cursa, ni etapes, ni passar un petit video, ni res, aiiiiiii...

FELICITATS DE NOU HELENA!!!

JaumeB ha dit...

Felicitats Helena!!
A fer KM!!!!!!

David p ha dit...

Felicitats Helena!!

cafetera man... ha dit...

HELENA EXTREM...
ENDAVANT I FORÇA

Anònim ha dit...

Jo també et felicito, no estic tant posat en aquests temes, però pel que veig ha de ser alguna cursa força important, i pels que participeu d’aquestes activitats lúdiques i beneficioses per la vostre salut física i mental ha de suposar un repte extraordinari per posar a prova aquestes virtuts que vosaltres heu desenvolupat. Dit això i de part del teu cosí postís i família.... MOLTISSIMES FELICITATS i ha triomfar. Una abraçada. Enric.

Joanjo ha dit...

Gràcies cosí! una abraçada per tots/es!!!

Helena ha dit...

Gràcies a tots els que em doneu suport en aquest gran repte als que vau venir i als que no vau poder venir però sé que esteu al meu costat.Ens anem una setmana a esquiar, ha agafar forces per poder fer front quan torni els entrenaments de la Titan. Si algú vol entrenar amb mi els dijous "dia de titanes" sortiré a rodar en principi amb la bici de carretera .. Joanjito li tocarà posar-se en forma amb mi, ja estem planejant diverses sortides en bicicleta els caps de setmana com la ruta del Serrallonga i alguna més si us animeu ja direu alguna cosa."A tope" amb la Titan Desert!
Escuchar
Leer fonéticamente
Diccionario - Ver diccionario detallado

Tiet ha dit...

Enhorabona Helena! serà tota una experiència, disfruta-ho al màxim.

Joanto ha dit...

Molt be Helena, a disfrutar de la curça, que es del que es tracta.
Enhorabona