diumenge, d’agost 07, 2011

MARXA CICLOTURISTA 24-9-11.XAVI TONDO.

El recorregut que us oferim està format per una volta curta i una de llarga, no essent un recorregut qualsevol per a nosaltres sinó que té la seva explicació i el seu sentiment particular.

La volta curta sortirà de Sant Joan les Fonts i baixarà cap a Banyoles on passarà pel costat del llac, on quasi cada dia en Xavi anava a fer el cafè. Seguidament es pujarà per Santa Pau, lloc reservat ens els seus entrenaments, ja fos per fer unes sèries de força o bé per acabar pujant a ritmet i esprintar al final, al peu del volcà de Santa Margarita. Per acabar es passarà per Olot fins arribar de nou a Sant Joan les Fonts, havent completat els 72 kms amb 980 metres de desnivell.

La volta llarga continuarà cap al port del Capsacosta, on ell hi tenia el seu “laboratori” particular fent-hi els seus tests, per saber en quin punt de forma es trobava, buscar-hi sensacions o tan sols... per rebentar els qui s’atrevien a aguantar-li la roda! En definitiva, li tenia la mida ben agafada i el seu rècord eren uns espectaculars 17’40”. Un cop a dalt seguirem cap a l’estació d’esquí i muntanya de Vallter 2000, un port “de veritat” on en Xavi sempre que volia preparar un gran esdeveniment hi anava a fer les seves pujades, 2 o fins i tot 3 de seguides, i on també en algunes ocasions hi havia fet algunes concentracions. Li encantava la pujada però sobretot el lloc en si... Arribats aquí s’hauran completat els 121 kms i 2800 mts de desnivell.

El fet d’acabar la volta dalt d’un lloc com Vallter2000, ja veieu que no és cap caprici. Aquesta marxa no vol ser ni la més important, ni la més dura, ni la de més participació. Només vol ser un homenatge a un amic, en els llocs que a ell més li agradaven i que alhora a nosaltres més ens el recorden.

Gràcies a tots!

1 comentaris:

Anònim ha dit...

hola soc en joan pozo, vaig fer el recurregut llarg, la marxa amb va agradar, el que no hem va agradrar va ser que els que van arribar a vallter en el meu cas tot i aguantant la pluja, el menjar era escas, ja que vaig haver de menjar un platen amb un vas de caldo,que el caldo entrava molt be, pero hagues entrat millor amb un bon entrepa i no amb fruita i xuxes