dilluns, de juliol 11, 2005

Com a anat el cap de Setmana ?

Els companys Toni i Josep van anar a donar-se un bany per les aigües del port de Tarragona, després per a assecar-se es van anar a donar una volteta amb bici pel far, però com els va agafar una mina de fred es van posar a córrer una estona...total:

Josep C. 1:06:51.
Toni F. 1:09:39.

La classificació en la web de la Fed. Triatló.

Un ocellet m'ha dit que els penjats que van anar al Ral.li van passar una mica de fred...peró 1er, 2ons i 3ers a la categoria de bronze, tindrem que demanar al Tàrraco una tribuna per exposar tants trofeus...enhorabona campions !!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Menys mal que l'enric no va venir, es va salvar d'una de bona; fred, boira, vent, pluja, perills diversos, llevarse a les 4 del mati, sopar poc i a terra, esmorçar rapid i drets, congelacions de mans i peus, etc..., tot allo que ens agrada.
En resum, vem copar els tres primers llocs de la categoria de bronce, 1300m. de pujada i 4h corrent(es la categoria inferior dels rallis), pero has de arrivar els primers. I un altre vegada primers per clubs (Centre Excursionista Tarragona).

Anònim ha dit...

QUINA ENVEJAAAAAA !!!

Anònim ha dit...

Hagués estat una bona introducció per a l'Enric! Durant la baixada moltes caigudes i relliscades; però al ser els primers en arribar al càmping vam tenir aigua calenta i tot el pica-pica per a nosaltres!
L'any que ve hem de guanyar-ho tot!!!

Anònim ha dit...

Ens ho vam passar molt bé; a més a més de fer l'esport que ens agrada vam fer un altre que també ens entusiasma: menjar menjar menjar i evacuar allà on sigui.Fins a la tarda!

Anònim ha dit...

Com que no se a on posar-ho, ho escric aqui.
Que us sembla si aquest dissabte, aprofitem la sortida en bici, per quedar tots els posibles i fer un acomiat al mister, els que no tinguin encara bici o els de l'aigua podrien vindre amb cotxe, que us sembla..?, escribiu algo cony!!.
Podriem quedar a les 11h. al bar de Rojals per exemple.

Anònim ha dit...

LO DEL DISABTE EM SEMBLA BE PERO UNA MICA MES D'HORA, PARLEM EL DIMECRES VALE

Anònim ha dit...

Eps Toni, em sembla que a les 11 a Rojals significa sortir amb bici desde Montblanc o la Espluga per lo menys dues hores abans.

Anònim ha dit...

no vull ser torracollons ni perepunyetes però no voleu dir que tans admiraments al mister no s'ho acabaré creient?? no l'hi anirà bé!! ji ji

Anònim ha dit...

EEhhhh!!!
Eugenia que t'estic llegint, cuuidadin, ara si no voleu fer comiat, podriem celebrar que m'envaig (per fi), pero esmorcem igualment. Vale.
Jo tambe l'hi dire al leo si em compra una bici nova, i tambe l'hi fare mimitus.

Anònim ha dit...

Noooo! Jaume tú l'hi has de dir a la Berna, si no, no val! el pobre Leo es quedarà sense un duro i després no me la comprarà, bueno .... però.... si en vols una de 50 euros que també n'hi han!