divendres, de juliol 01, 2005

Sortida cap a Esterri d'Aneu.

Aneu fent la borsa que la duatlón ja està aquí, tot preparat? sabatilles, bici, casc, guants, crema solar, vaselina, càmera de recanvi, càmera de fotos, Joanjo acorda't de les eines que tu i jo sabem...

Bueno Jaume, corregeix-me si m'equivoco Dissabte 2 a les 9 AM en la Plaça Imperial Tarraco, paradeta on digui el Toni per a esmorçar i xino xano cap a Esterri.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Es correcte, encara que jo he tingut que cedir 60 minuts, enfron de la intrensigensia d'uns elements subversius que no han volgut cedirne ni un, (que quedi clar(pendre represalies)).
Sembla que surtirem 3 cotxes, els Barriach brothers(que en aquest cas si que van junts), la parella de fet (leo-eugenia ó eugenia-leo), i al altre cotxe els juvilats i les seves parelles respectives. Per la tarde surtiran el JuanBo i l'Ana i tambe el Josep i futura senyora.

Anònim ha dit...

L'amic Josep Maria ?

Anònim ha dit...

OK!, i el Josep M. i famili, tambe pel demati.

Anònim ha dit...

Falta la incorporació de darrera hora, un crack de la bici que ens fotrà una minutada a tots en la pujada. És l'Enric (de Valls) l'amic del Jaume (es fan els massatges l'un a l'altre).