dimarts, de juliol 19, 2005

Tenim nou entrenador ???

Desprès de dir que ens faria suar la samarreta i que hi haurien morts pels camins, sembla que ens a fallat el primer dia d'entreno. Serà un altre cas Camacho ??? Es destitueix abans de començar els entrenos ??? Estarem entrant en l'ocàs dels trote-extrem-adictes ???

Oh capitán mi capitán, torna de la Pampa !!! Follow the lider, lider...

16 comentaris:

Anònim ha dit...

No ho enteneu... és que el Toni va atacar a les 18:59 i ja no vam ser a temps d'atrapar-lo...
Pitjor ho té el Jaume, que està corrent cap per avall!!

Anònim ha dit...

No ens deixen pujar a La Pena , esta tancada! Ens hem convertit en fugitius de la muntanya, ens han prohibit anar al bosc, no entenen que som uns animalons més, que formem part de la fauna de les nostres muntanyes. Perseguirien un senglar per que corre de nit per el bosc?

Proposo una trobada per estudiar la situació i accions a emprendre, per tal de reclamar el nostre dret a ser animals, que se’ns reconegui que formem part de la fauna autòctona, que se’ns catalogui com homo-troters-extremus, una evolució dels excursionistes de tota la vida que esta en perill d’extinció.

Anònim ha dit...

Jo crec que s'ha acollonit amb tant galàctic al vestidor...

Anònim ha dit...

En el fons fan bé: és molt difícil distingir entre l'Homo Troters-Extremus i l'Homo Filldeputus Barbacoicus, doncs poden presentar caracters antropomòrfics semblants, tot i que el primer està milions d'anys més evolucionat...
Au...

Anònim ha dit...

Suposo que no cal que doni explicacións, jejejeje peró el dimecres a les 7 h. no faltaré i mes d'un no li quedaran forces ni per entrar a la pag. de internet.

Anònim ha dit...

Jo marxo amb el Josep M&M a l'Espluga, farem 2 h. de BTT i tornem a TGN, algú vol vindré?

Anònim ha dit...

jo avui m'apunto amb els homus corrudonus, a córrer, a córrer, a córrer....

Anònim ha dit...

Leo sento que et corretgeixi per ací però és que no ho puc evitar, "vindré" no porta accent, és: "vindre" o "venir"

Anònim ha dit...

Ok, thanks.

Anònim ha dit...

Jo avui he estat a Barcelona, nomès unes 7 hores...però ja n'he tingut prou! No he pogut resistir la temptació, i nomès de pensar que em perdia l'entreno ja m'ha agafat mal rotllo. Així és que he esperat a que es fes just per anar a buscar el tren i he fet una sèrie de 5 minuts pel passeig de gràcia a tota llet per no perdre'l. Aquest ha estat el meu mini-entreno d'una sèrie del dimecres (algo es algo dijo un calvo que se encontró un peine!!!). A10 MALALTS!!!

Anònim ha dit...

Ahir va ser un dia dur però "xulu" d'entrenament: calor,llarg,sense aigua,pujades, baixades i amb quatre sèries de 5min.Tant sols dir que vam quedar tres. Pohmacanne!!!!

Anònim ha dit...

Nosaltres també vam fer un entreno "teta", sense calor, llarg, amb aigua, pujada (només una però de més d'una hora), baixades, vistes collonudes, aire pur...amb punxada inclosa (jo no je, je). Guapo, guapo, la pròxima setmana repetimos oi J. M&M ?

Anònim ha dit...

Oju que sos vigilo!

Des estoooo, visteee, de estoooo, visteeee, argentina.
Aqui estem a la fresca menys de dos graus.
Bon menjar, bon dormir, de puta mare!

Anònim ha dit...

La concha de ... !!! Aqui patin una calor brutal, semblem adhesius, tinc el cerebelo fos.

Apa a disfrutar de la fresqueta...

Anònim ha dit...

Que sapigueu que des de terres argentines la pagina web es veu igual de be, jo creia que la veuria al reves "per aixo d'estar a l'atre hemisferi".
Avui estem a Bariloche, avans la elit del esqui venia aqui per seguir esquiant durant l'epoca de l'estiu ja que aixo es com una especie de Viella, pero amb un llac al devant del poble de uns 100 Km. d'ample, una pasada.
Aprofiteu per entrenar fort ja que jo hem faig un fart de caminar cada dia. Leo saps d'alguna cursa que es faigi a l'argentina, es per apuntar-me ja que ja tinc el mono.

Anònim ha dit...

Aquest agost millor que mai, bones i altes muntanyes, aire molt..PUR, , bones vistes,piscina, quines GANES!!!