dilluns, de novembre 21, 2005

Notícies WEB

Per a tots aquells que no ho sàpiguen ja es pot entrar a la web www.trote-extrem.org, ara mateix només es pot accedir al Blog i a la nova secció de fotografies (després de suar la cansalada, ja podeu veure les fotografias trote-extrem), esperem que us agradi la presentació de les fotos, mica en mica anirem afegint nous espais a la web....

La nostra companya Roxana, ens ha dissenyat uns nous logos, que podeu veure a la secció de LOGOS TROTE-EXTREM

PD: Per no saturar l'espai web i per la feinada que comporta, en la secció de fotografies hem començat a partir de la Duatló de Nuria, les fotografies anteriors encara poden veure's accedint des del blog.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Possiblement el menú de les fotos, resta una mica amagat, està a la part inferior esquerra de la pàgina, un cop clickeu s'obrirà un desplegable amb les fotos classificades per categories....

La meva intenció era fer una presentació oficial de tota la web per la Mitja Marató de Tarragona, però sincerament no tinc temps per dissenyar una web a l'alçada del nostre...club, agrupació, colla...be lo que sigui Trote-Extrem.

PD: Me cago en to los virus !!!..encara estic una mica refredat i tinc mono de suarrrrrrr.

Anònim ha dit...

Per tots aquells que encara no tinguin clar aixó de sortir amb BTT, mireu la foto 24 de la Sortida BTT 12.11.05, je, je, je.

Anònim ha dit...

Ets un crack!!!!

Anònim ha dit...

Roxanna estan molt guapos els logos que has dissenyat!

Anònim ha dit...

ei Leopold no et queixaràs, has tingut una bona afluència a l'apartat de la porra

Anònim ha dit...

aiXÒ,aiXÒ, això, això

Anònim ha dit...

quins paisatges òstia puta! (qué fina soy) us juro que a la pròxima vida demanaré a Déu que hem reencarni amb cabra montessa!!!!!

Anònim ha dit...

Recordem a tots els trote-extremistes que es necesita la seva foto-carnet per tal de fer els carnets.
Penseu que qui no tingui carnet no podrà participar i tampoc tindrà els descomptes a les botigues d'esports, ni a les pistes d'esquí ni als sex-shops.

Envieu foto i dades personals a gelaida@tinet.org.

Hoy estoy tranquilo, que no tenga que volver a avisar.. me ca.....

Anònim ha dit...

oh que bé! si és cert que no es pot participar sense carnet no t'enviaré la foto fins el dilluns 28!!!! jejejejeje qué burra sóc

Anònim ha dit...

Ei Leo, segueixo dient que ets un trote-extremista informàtic...m'agrada molt còm estàs fent la pàgina, tu segueix aixís i ....no sé tiu... arribaràs lluny...més lluny que la mitja.....o més!
Fins a la tarda cigaletes!

Anònim ha dit...

Leo plissss
on está el LOGO que falta ?????????

Anònim ha dit...

Leo gracies pels programes

Anònim ha dit...

Perdona Josep, dilluns el penjo.