dimarts, de febrer 14, 2006

19.02.06. Curses puntuables


IX Travessa Vall Fosca, cursa d'esqui de muntanya.
XI Mitja Gavà-Castelldefels cursa quitranera.
XIV Mitja Marató de Cunit cursa quitranera.

28 comentaris:

Anònim ha dit...

Vinga David que ja tinc preparat el teu jeto per a la tribuna dels cracks !!!!

Anònim ha dit...

No em pressionis, Leo, que el Joanto i el XaviLo també participen i ben segur aniran a per totes, ja estic nerviós!!

Anònim ha dit...

No puntuen totes les curses???
No es denen 10 punts només per acabarla???
Perqué es diu quines son puntuables???
Nomes puntuan las que amb algú els hi interesa???
No som tots iguals???
O som uns mes iguals que altres???

Anònim ha dit...

a í, a í, guerra queremos muxa guerra, sóc de l'opinion del usuario anónimo però no siguis covard-a i digues qui ets! totes les opinions interessen i qui les diu també!

Anònim ha dit...

Jo tambe estic d'acord amb la EU i l'usuari anonim, es necessita un calendari de curses, i si valen les d'esqui tambe hauran de valdre altres tipus de compe, David C ala!! fes una immerssio a 100mts aveure qui et guanya.

Anònim ha dit...

Me cago en los cojones de Di...!!

Vamos a ver señores, les curses es corren com la gent pogui, a pota, en bici, amb esquis, amb gossos o com bonament li plagui, del que es tracta és que hi participin i puntuin. Que mucho hablar pero simpre corren los mismos!!!

He dicho.

Anònim ha dit...

A veure....hi han curses tipus Marxes BTT o Caminades de la FEEC, que en un principi no puntuen, peró que si s'arriba a un acord poden puntuar.

Recordar que per que una cursa puntuï, s'ha d'avisar amb antelació perquè el personal s'assabenti, no val arribar el dilluns i dir, mira he anat a aquesta cursa i tinc 11 puntets....per això posem les curses que puntuan, està clar?

Anònim ha dit...

Leo el 4 i 5 de març hi ha el ral.li de Catalunya d'esquí de muntanya, es molt guapa, pa que to el mundo lo sepa. Sobretot digueu-li al Ricard...

Anònim ha dit...

Leo es pot anar de vacances, trobarte que es fa una curse, t`apuntes 10` avans de la sortida, la corres i la acabes. La has fet i s`acabó... tens 11 puntets.
No cal avisá avans de ferla i meins si no tens ni idea de que es feia.
S`ha avise de que s`ha fet... se comproba o s`ha acredita i val.
També hi han curses secretes.
També es poden fer puntets a traïció per donar mes emoció i cabreixar a alguns.

Anònim ha dit...

Usuario anonimo, tu si saps fer cabrejar a la gent, ves a pendre pel sac!!

Anònim ha dit...

No vull perdre més temps, les regles del trofeio ja les vam dir en el seu dia (busca-les en les notícies del any passat, que a mi no m'apeteix fer-lo per a tu) , si vols participes i si no vols no participis tu mateix campió anómin....

Anònim ha dit...

Crec que totes les opinions han de ser escoltades per això, si teniu propostes a fer, doncs es comenten i s'intenta arribar a un consens, aquí les regles estan fetes de l'any passat i són les que són hasta nueva orden.

Precisament aquesta web serveix per organitzar una mica les coses per que sino això semblaria Sodoma i Gomorra.

Personalment crec que la finalitat del Trofeio, no es quedar primer i/o agafar el màxim de punts, sino la pràctica de l'esport en companyia del nostres, anar a dinar junts, fer peta la xarrada, que si aquella pujada collons que dura o ostia quin paisatge més maco, o quin jalar més de puta mare ens hem fotut...no sé es una opinió personal.

Anònim ha dit...

Yo estic dacor amb el usuari anonim, les curses han de puntuar totes, el duatlons y triatlons amb bici de carretera també, ja avisaré cuan se fan tots, cada setmana.

Anònim ha dit...

molt bé Leo, has parlat molt bé.Jo nomès vull dir una cosa: crec que s'ha d'anar a les curses a passar-s'ho bé i no ha guanyar punts, sinò a guanyar-se a un mateix fent menys temps que l'any anterior, i és llavors quan t'adones que ho has fet de puta mare....i a més a més corres sense pressió!

Anònim ha dit...

Les curses están obertes a totom, tots podeu fer duatlons y triatlons en bici de carretera i qui no ho faci perque no voldrá.

Anònim ha dit...

Es clar que puntuen totes !!!!!!

Però primer s'ha d'avisar !!!!!

Per si algú tambè es vols apuntar !!!!!

Tant difícil es d'entendre ????

Anònim ha dit...

La culpa es no tindre el reglamen a má.

Anònim ha dit...

les curses de llit també puntuen???

Anònim ha dit...

Uiiiiii!!! quin merdeeeeer, ei! que era coooonya, si que teniu la pell prima, segur que l'usuari anonim li van donar un clauer de cero punts a l'ultim sopar, es mes aquesta vegada no penso corre cap cursa ja que el clauer era molt xulo, i tambe en vull un. Com ahir al gimnas vaig rebre una ondanada de ostias del David P, retiro lo dixooo, David C les immersions no valen, s'ha de tocar de peus a terra per puntuar, ah!!! i quan vingui a alguna cursa d'esqui David et penso possar uns grilletes a la sortida, o per la nit et descaragolare la fixacio, jeje.
Leo apunta una cursa,el mes de maig fan la festa de l'esport al cole dels meus fills i fan una cursa d'una milla corrent, com el Juanbo i l'Anna tambe i tenen les nenes...pot puntuaaaaar? , ja som tres membres del trote-extrem.............ei!!!, aviso avans, ES CONYAAAA!!!

Anònim ha dit...

Eugenia, on s'ha d'apuntar en aquestes curses? al follodromo del trote-extrem?

Anònim ha dit...

Nois i noies relaxeu-vos, haz el amor no la guerra...(qui pugui).
Aquest divendres em quedat per anar a sopar a la pizeria de boscus, ja que teniu tantes ganes de discutir, podem fer unes carreres despres dels chupitos.
Un altre cosa hem canviat el dia de la sortida llarga, que sera el diumenge en lloc del dissabte (por exigencias del guion), quedarem com l'altre dia a les 7:30 a hisenda, i anirem capa la Morera de Montsant, a dinar alli si us sembla be.
Ja podeu seguir discutin del tema trufeiu, pero no us feu mal.

Anònim ha dit...

je je je això ja no ho sé, ho haurà de dir el capgrós del trote. També estic d'acord amb tu, segur que aquest usuario anònim ha tingut zero punts i és clar no ho ha paït....

Anònim ha dit...

LEO FOR PRESIDENT!!!!

Ricard i Eugènia sou uns folloneros de collons!!

Salud i força al canut!!

Anònim ha dit...

doncs jo vull que puntuin les pajilles... no es tracta de corre's??

Anònim ha dit...

Si avises amb antelació..per si algú es vol apuntar.....

Anònim ha dit...

Les curses de llit també puntuen?
Bueno si s`avisa amb temps... y els demés també podem participar...
Qui es la nena maca?
Que importa que no tingués cap puntet?

Anònim ha dit...

mentres els punts no els tingui de sutura i al cony, dona igual...

Anònim ha dit...

Les curses amb crosses també puntuen?,perque jo faig cada dia a la rehabilitació i tal com van els vostres entrenos,igual s'apunta algú mes.