dijous, de febrer 16, 2006

Reglament Trofeio

Tras la conversa telemàtica amb el nostre Her Director, i fins "nueva orden", aquest es el reglament del Trofeio T-X.

REGLAMENT

La classificació ha sofert una petita modificació, ara es donaran 5 punts per participant i no 10 com s'havia previst en un principi.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Actualment estem preparant un exhaustiu calendari de curses, que penjarem quan puguem.

Anònim ha dit...

Leo no pares!! Estàs en tot.
A més has de posar pau i ordre entre els usuaris.
Si ets tan eficaç en tot ara entenc perque la Eugènia sempre bé als entrenos tan contenta...

Anònim ha dit...

Bé, seguint amb la meva incansable tasca d'informació als desinformats; us passo la queixa o denúncia d'un paio que n'està fins als collons de com està muntat el tema dels carros de foc

(AVISO: ÉS LLARG; CONSULTEU AL VOSTRE PSIQUIATRA ABANS DE LLEGIR, QUE NO ES CANSIN LES NEURONES!!!)

Bon dia a tothom

M'ha sorprés que en aquest forum (donada l'animositat que desencadenen certs temes), en aquest tema en concret no hi hagi cap disensió. Potser pel desconeixement de la realitat, o per conformitat?

(Si no coneixeu que són els "Carros de Foc", entreu a la web www.carrosdefoc.com). Noteu que és una web PUNTO-COM.

Jo ja fa una temporada que no em passo pel Parc, i per tant, a banda de donar la meva opinió sobre la informació que m'ha arribat, m'agradaria conéixer la realitat de gent que hagi estat o intentat estar recentment.

1) Sembla ser que l'ocupació dels refugis del circuit Carros de Foc (Pallars-Aigüestortes) és gairebé total, via reserves a carrosdefoc.com. Això a la pràctica vol dir que els alpinistes, muntanyencs, escaladors 'a la vieja usanza', no hi podem anar si no és amb una reserva de mesos? Vaja, que ara estan fets per a gent de vacances, que organitzen amb temps; però si decidim anar un cap de setmana en concret per què hi farà bon temps, no cal ni molestar-se en trucar (estarà ple).

2) En aquest cas, per a què volem els refugis, si per anar fer crestes, GR, tàpia, hem de fer-ho en el dia o bivaquejar? Per cert, està prohibit bivaquejar i acampar al parc, sense comentaris.

3) També sembla que hi ha proliferació de marques de pintura que no han respectat els trossos comuns amb el GR. Els trossos no comuns ja seria una altra discussió: pintades a Alta Muntanya? Sobre aquest punt no tinc prou confirmacions com per ficar el dit a la llaga, però si és cert, Apa, tothom amb un pot de pintura a pintar l'aproximació del seu cim favorit, per a que no es perdin els amics quan hi vagin.

4) Si els refugis són de la FEEC, i no serveixen per a que el collectiu en frueixi, té sentit mantenir-los només per a enriquiment dels guardes, i per a fomentar la sobreocupació del territori (preciós i fràgil segons les autoritats competents, que l'han convertit en Parc Nacional)?

Amb això no vull dir que no pugui anar TOTHOM a la muntanya. Vull dir que no és gaire assenyat fomentar-ne l'ús exclusiu per a UNA activitat en concret, que ocupa un territori delicat com si es tractés de la Rambla de Barcelona, o Port Aventura, i menys encara monopolitzant les infraestructures que també necessitem els altres.

Per la meva banda, en faig la màxima propaganda per a boicotejar l'aportació personal al manteniment d'aquestes estructures que, a la vista dels fets, no ens serveixen per a res. Fer-ne un us mercantilista de la muntanya, com al que s'ha arribat, no pot estar suportat per una infraestructura (els refugis), que depenen en darrer terme de la Federació (si m'equivoco corretgiu-me).

Podeu entrar a l'apartar de "reserves" de www.carrosdefoc.com, per a comprovar què vull dir amb això de l'ús mercantilista.

Com a mostra un botó, hi ha hagut gran demanda desde USA després de l'aparició d'un reportatge al dominical del New York Times, i sembla ser que les reserves es concentren a partir de mitjans d'Agost i Setembre, perquè abans l'ocupació era del 100%.

Anònim ha dit...

que? encara esteu vius després del rollo?

Anònim ha dit...

JAUMEEEEEEEE B. ON ETSSSSSSSSSS!!!!!! NECESSITO LA TEVA SESSIÓ DE REIKIIIIIIIIIII!!!!!!

Anònim ha dit...

David p. ja t'explicaré el truco.

Anònim ha dit...

Eu, sense desprestigiar tota la potencia sesual del Leo, jo si cada setmana corres amb 20 noies amb pantalo apretat marcant tanguilla i xonilla, tambe vindria als entrenos content, o no! s'arriba a una edat en que tot ajuda,eh!!!, des de que vas fer les teves confesions al sopar, ja no ens sorpren res.

Anònim ha dit...

Bé, Joanjo... jo en sé de cinc que l'any passat van fer "Carros de Foc" sense pagar més que el dormir...
Potser no ho teníem clar llavors, però ara encara més, no?
Això per una banda... per l'altre, el tio igual és una mica exagerat... recorda que els guardes no tenien problema per segellar-nos un paper no oficial...
No ho sé... Enguany i tornarem. no?
jaja
Au