dijous, de febrer 23, 2006

26.02.06. Curses puntuables

Duatló BTT Suria
XI Cursa muntanya La Vall del Congost
Mitja Barcelona

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola soc la Montserrat:
Per fi me pogut conectar i escriure en aquesta pagina de sonats, es veu que la versio de no se que no era original o algu aixis, m'ha dit un que sap d'informatica, bueno m'ha conectat ell, el que no se com es posa el meu nom alli on ... dijo,
Si algu m'ho pot explicar.
M'ha sorpres comprobar que esteu mes sortits del que em pensaba, no deixue res per repasar, jo tambe vull veu "l'ampolla de l'espinete", que vindra la Eugenia a correr el dissabte?, es que sino no em motivo.
Be nois sigueu bons nens, i fins divendres, ah, ja l'hi he dit al Jaume que li digui al Enric que ens guardin hibitacions per lo del Montblanc.

Anònim ha dit...

menys mal que no ve a córrer Ekpoki... que aquest si que té una ampolla...

Anònim ha dit...

Bones Montserrat, per ficar el teu nom quan escrius un comentari, a baix de tot de la página fica "Elegir identidad", fes un click damunt de "otros" i després on fica "NOMBRE DE USUARIO", fica el teu nom. I ja està fet.

Anònim ha dit...

Per poder veure l'am-polla de l'espinete s'han de fer mérits. Només uns privilegiats han tingut la gran sort de poder gaudir de la seva enlluernadora presència entre nosaltres. Pensa que l'Eu ja fa temps que hi va darrere, però encara no l'ha vist...però ja queda menys !!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Montserrat o Reyes... si llegiu això, truque-me al 609574780 pel tema dels hotels. Necessito consultar amb vosaltres abans de fer les reserves definitives demà...
Bye

Anònim ha dit...

Hola soc jo un altre vegada, aixo es una mica soso, tant que parlaveu de la pagina em semblaba que era un altre cosa, nomes son quatre gats els que hi escriuen, pero tothom en parla, no sera que hi han molts mirons...?
Fins un altre.

Anònim ha dit...

no comment....

Anònim ha dit...

Joanjo com els hi ensenyis a elles abans que a mi t'asseguro que te la tallo de Kuaix!!! je je jejejeje que en faràs després???

Anònim ha dit...

per la calçotada....menys carn a comprar....

Anònim ha dit...

no, aquest diumenge com a tall rodó!

Anònim ha dit...

Hola gent, us saludo perquè avui tampoc aniré a entrenar (despres ploro perque tothom em guanya...).
Her director, avui me'n vaig a la Masella i faré entreno de cap de setmana (3h o 4h d'esqui de muntanya el cap de setmana) pa que no me pongas negativos.
Leo, pel proxim cap de setmana hi ha el Ral.li d'esqui de muntanya a la Vall de Nuria (4 i 5 de març). Jaume G. m'ha dit que t'ha rajat i aixó que farà un cap de setmana de sol i buen tiempo.
Au pos, fins dilluns.

Anònim ha dit...

Joder, semblo gilipolles escrivint!!

Anònim ha dit...

a cas no ho ets ???? jejejejejejejejejejejeej

Anònim ha dit...

ei també ho sóc.....de vegades..jejejejejejjejejejejej

Anònim ha dit...

Haureu de fer punts per poder veure-me-la...

Anònim ha dit...

Leo apunta:
Aquest cap de setmana cursa Ral.li del CEC "Vall de Núria" d'esqui de muntanya. www.cec-centre.org.

Anònim ha dit...

histopatologia tendon rotuliano