dilluns, de maig 22, 2006

Cap de setmana 20-21 Maig


Ja veieu, els ultra tenien una mica d'insomni i es van cascar una marxa nocturna (Gracia-Montserrat), després van agafar el cotxe i cap al Port Esportiu de Tarragona a hidratar-se i acabar la marxa, com encara no s'havien dutxat van fer lloc a la barra ràpidament.....i els altres que heu fet ?

21 comentaris:

Anònim ha dit...

omo el brillo de mi corazón denota su pureza...

Anònim ha dit...

dilluns i a aquestes hores em costa pensar ràpid, he trigat més de 30 segons en agafar-lo, je, je, je....

Anònim ha dit...

jo encara no l'he agafat...cap de setmana com cap, no he fotut ni brot i m'ho he passat kollonut

Anònim ha dit...

Roxana i Josep tornan a la feina desprès d`haver anat 5 dies a ASTURIAS.
Hi han fotos interesans.
Pro no sigueu malpensats!

Anònim ha dit...

Soc, kiko
El toni i jo, vam fer la cursa en btt de Capafons. El meu temps va ser de 1h 13'i alguns segons i vaig baixar en 7' el del l'any passat.

Anònim ha dit...

????? 57 km de muntanya en 1h 13', juer !!!! ni en moto....

quina enveja,...arggggg !!!

Anònim ha dit...

torno a se kiko, buff..perdoneu.
Com era a primera hora del matí no sabia el que possava i rectifico, el meu temps va ser de 3h i 13'.
Disculpeu, pero m'ha traicinat el subconcient

Anònim ha dit...

Ja deia jo, perque Montse que es un cas es va perdre i va arrivar, la repenúltima de les últimes , ja havien tancat i tot, vora les 6 hores i pico mitja organització buscant-la , quant aquest Kiko a dit una hora... coix... ¡ si que era dificil!,
Jo estic enquilosada, con Eu,no he fet res en cuatre dies aixi que avui les meves sabatilles aniran soles perque tinc un mono......

Anònim ha dit...

leo, en quin apartat s' han de dir les curses que hi ha properament?, ara el dia 4 hi ha la del Caro, la de Reus-Prades-Reus, el dia 11 a part de la del Llorito, está la de Miramar, a Madrid hi la Pujada a la Sierra de Pinilla que es una mitja de muntanya, el dia 16 jo faré la mitja del Escorial pero també hi ha la cursa alpina madrilenya, el 25 está la del Pedraforca.... i no segueixo perque me descotrolo...

Toni, ¿ fan alguna cursa de bici el proper cap de setmana ? estic per aquestes terres i vull fer algo...

Anònim ha dit...

Jo encara tinc son. No se que passarà a l'UTMB

Anònim ha dit...

Collons Reyes !!! si que es nota que no has fet res.....

Les curses, si vols me les envies al correu (leo_genia@yahho.es) i jo quan pugui les penjaré a la web.

Tema curses BTT. mira't aquesta web
PEDALADES

Anònim ha dit...

tranqui Joanjo, tu dorm, que ja et despertarem quan hagis de marxar a l'UTMB...

Anònim ha dit...

ZZZZZZZZZ........
ZZZZZZZZZ........
ZZZZZZZZZ........

Anònim ha dit...

... estan locos estos romanos

Anònim ha dit...

com encara no tinc cap boleta màgica....algú podria dir-me, com van anar les curses d'aquest weekend, més que res per poder actualitzar els punts del Trofeio...però tranquils eh..que no vull estressar a ningú, si cal ja em ficaré personalment en contacte amb les diferents organitzacions, federacions i estaments públics i/o privats d´àmbit provincials, estatal, europeo, mundial o interplanetari....

Anònim ha dit...

Nosaltres vam arribar els cinquens, però han de sortir les classificacions per temps i veure el lloc real d'arribada.

Anònim ha dit...

Ja que no s'anima ningu, i que m'han deixat l'ordinador, us en fare cinc "porelculotelainc" centims.
Primerament Tgna.-Montserrat(el monastir no la cabra que corre amb nosaltres), aqui vem agafar el "Velcro" (que es la cremallera moderna) i tot seguit lo tren cap a la capital del barcelonisme "Gui ar de Champions", esta clar que en malles i camelBack per Barcelona vem pasar totalment desapercebuts, com es de calaix com era l'hora de dinar ens vem fotre un bon "jalo", res a veure al de la boa, pero suficient, per parar el cuc fins a l'hora d'esmorçar, per pair un tomet per la citi, i a buscar la plaça de la sortida al barri de Gracia.
Como estaba la plaza???...Abarrotaaa.
Dons aixo cua cap aqui, cua cap alli, i 12 minuts despres del pistoletasso de salida, sortim cagan osties els cinc (porelculotelainc) magnifics, disposats a menjar-nos el Mon, ... de moment tots els pixapins que van sortir devant nostre, ... be tots no, pero quasi.
Segons l'organitzacio tot esta ben marcat amb les tipiques banderoles de les obres grogues/negres, dons be, la primera la vem veure al kilometre vint (maomeno), quant ens perdiem esperabem a algu del redera que sabes el cami, i aixis ben anar fins al susodicho punt on s'iniciaben les banderoles dels collons, a partir d'aquest punt cap problema amb l'orientacio.
La cursa anaba per molta pista, i aixo s'ens va fer molt pesat a quasi tots, com el dia va sortir xafagos, menys mal que s'anaba fent fosc i la temperatura era cada cop mes agradable, fins i tot al monastir feia fred.
Be aixo, es la part rotllo, vem finalitar els tercers per ordre d'arrivada, pero no se el lloc de la general 8h23min., i clar nomes acabar ja estabem pensant en quina seria la seguent (dons no pensabem aixo), estabem pensant on anar a menjar, i tot rumiant vem anar a petar al buffet d'Altafulla, ooohhh¡¡¡, que bo, tot, i quina gana, i quin bacalla, i quins peus de porc, i quin corder¡¡¡.
Be dema seguire, si hi ha temps i ganes, que es hora de plegar.

Anònim ha dit...

Capafons-Capafons.
Aquesta vegada he pensat toni avui tot anirà bé i no cauras, estigues per la feina per començar bés i posat devant a la sortida així ho vaig fer peroooo.
Hostias del peró donen la sortida i veig que no porto el dorsal em pasen 250 persones en btt pel costat no se on estic un nuvol de pols, no veig res aixó que volia ser el primer ?
Vaig cap el cotxe el mes rapid que puc eh eh primer he de buscar a Maria que em volia fer fotos, i que no la trobo ella té la clau del cotxe la cursa ja havia sortit feia 10 minuts i jo pel parking amb una malallet, poso el dorsal i au el ultim i en pujada de 7km ,el demes ja os ho podeu imaginar.
Cal dir que una vegada més vaig tornar a CAURE sense consecuencies importants rascades i un moradet a la cuixa i que creec que vaig estar entre el 77 de la class. aprox. el temps de 3h 28mts.
ehhh te merit?

Anònim ha dit...

Toni, vas quedar el 61, el Kiko el 40. A la web de la cursa hi han fotos.

Anònim ha dit...

Leo, com ens puntuaras la cursa?.
Aquest cop em arrivat tots junts.

Anònim ha dit...

proposta:
1) 10 punts per cursa de dos dies
2) Per posicions, s'han de repartir 5 + 4 + 3 + 2 + 1 punts = 15, que dividits entre cinc, toquen a 3.
3) 10 + 3 = 13, és a dir, 13 punts per barba
salut