dilluns, de juny 12, 2006

Cap de setmana 10-11 juny.

Ja hem pogut veure en la notícia anterior, quina rebregada de cervell us heu fotut aquest cap de setmana, us queden forçes per explicar que heu fet ???

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Triatló de Salou

2h23`42`` (57º) (12º Vet.)
Molta calor a la cursa a peu.

Anònim ha dit...

Josep...m'han dit que et van tocar una ulleres de nadar !!!

Anònim ha dit...

Dissabte després de deixar penjats a Jaume i Toni (ho sento molt nois), finalment vam anar a l'Esplu a dinar, eren les 7:30 de la tarda i estava atacat, així que em poso les sabatilles i amb l'Eu ens anem a fer una pena corrent...no sé que li ha passat a aquesta noia, però cony com baixa ara, no podia seguir-la !!!

Diumenge biking alone, tot solet fins les tres creus, pau, tranquilitat, muntanya i esport...

Anònim ha dit...

Leo estás equivocat

Amb el sorteig final vaig tindre la sort de tocarme unes ulleres Spiuk chulísimes de sol, no de nadar, amb 4 tipus de llents intercambiables, que me senten d`allò mes be, només per aixós ja va valdre la pena corre.

Anònim ha dit...

cap de setmana fastigós..
dissabte a la nit vaig anar de comiat de solter (alcohol, fum, calor...). M'en vaig anar a dormir a les 6 del matí i el diumenge anava com un zombie per casa; total, tot el cap de setmana perdut i he acabat més cansat que anant a correr 6 hores

Anònim ha dit...

Cap de setmana de reconeixement per la Sierra madrileña y vaig veure la super duatlon de Peñalara, unes vistes expectaculars... heu d' anar , allà , es preciós . El que si que no recomano son els mega super centres comercials son un rotllo plens de gent per tota arreu. Molta tranquil-litat aixi que avui estic amb les piles carregades.

Anònim ha dit...

He lleigit els 25 comentaris de la notícia anterior,parleu dels punts per cada prova i tot el rollo aquest........estic garratibat i esmaperdut....em feu por....si continueu així potser sí que donareu cops de colze durant les curses!!!!
Cap de setmana trankil:Diumenge pujada ràpida fins la pena i tornar a baixar.Avui dilluns prova d'esforç a Sta.Tecla.Em sembla que bé.
Ànims Josep Mª Benavent!!!!!!

Anònim ha dit...

Buenu, el tete estaba davant quan feia la prova d'esforç i m'ha dit que molt bé!!

Anònim ha dit...

És que el tete és molt tete...

ese tete, ese tete, es, es !!!
ese tete, ese tete, es, es !!!
ese tete, ese tete, es, es !!!
ese tete, ese tete, es, es !!!

Anònim ha dit...

buenuuu, jo no he llegit CAP comentari de l'apartat anterior, tanta lletra, quin avorriment...ó quina por...

Tete gran, quan em faci la prova d'esforç també estaràs davant? me l'haig de fer ja, i ja sé el perquè la gran crisis que he passat aquests 2 mesos, metge m'ha dit. Sóc Eugènia, no surt per posar nom, neeeeeeeeengggggg!!!!

Anònim ha dit...

Bé, com diu Leo a dalt ara sí començo a disfrutar baixant, és cert, no sé que m'ha passat però ara baixo com una bala!!

i ara que metge m'arreglarà BUENUUUUUUUUU!!!!!!