dilluns, de juny 05, 2006

Cap de setmana 3-4 Juny.

A primera oe a primera oe !!! un cap de setmana eclipsat per l'ascens del nàstic a primera !!! Però no oblidem que també havien curses pel mig i segur que no hem deixat d'entrenar oi ?

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Com va anar la Reus-Prades-Reus?
I la cursa dels ports, Reyes? vas guanyar mols calerons? ens convidaras a una cervesseta als coleguis del trote-extrem?

Anònim ha dit...

El Fuel-Equip (Josep m&m/Leo) i Toni, diumenge vam fer una sortideta Bttera, des de l'Esplu fins el Tossal de la Baltasana, a veure si vèiem als Ultra de la Reus-Prades...vam pujar pel camí de la Mina, (plat petit, molt petit) i cap al Tossal, baixada per trialera fins Castellfollit i com encara no teniem prou el Fuel-Equip va fer una Pena a piñón (Toni tenia pressa i va baixar per carretera) baixada a fons per la Senda del Colom, total pascual 40 km. pure btt, ni esmorzar, ni birra, ni parar, ni osties, pedalar, pedalar i pedalar.....jo vull tornar !!!! m'ho vaig passar teta.

Anònim ha dit...

Tinc molta ressaca BTTera...que collons fotu al curro??? Jo vull estar amb la meva bici per les meves muntanyes !!! Buaaaaaaa....

Anònim ha dit...

no son teves...son meves. Jo també tinc ressaca betetera....estic aqui fent uns pujes-baixes que ni a la Pena....Hay penita penAAAAA...penAAAAA!! això sí és bicivici, lo altre marikonades!

Anònim ha dit...

Els del "trote-express", ens van faltar dues maquines, cosa que va fer que'l tren no tires com sempre, pero les vem substituir per unes altres "ni millor, ni pitjor...diferent", l'Oscar Ang., i el Michel.
Al Michel, ja no el vem veure ni a la sortida, i nomes vem saber d'ell, ja que ens va trucar des de casa seva quan nosaltres encara no habiem arrivat a Reus, va acabar amb el grup dels segons 6h.19min., una maquina.
Els altres vem anar amb el nostre ritme habitual, poc a poc i bona lletra, vem anar remuntant posicions, alguns ens tornaben a pasar, l'unic remarcable va ser una baixada a muerte per les "Tosques", que vem posar les coses al seu lloc. Temps final 7h.28min.
I despres a fer una paella a la platja, jo i la berna, els demes cada obella al seu corral, per sert l'aigua esta molt freda.
A la tarda vem anar a veure la rua del nastic, molta gent es del nastic, ja m'agradaria veure on eren quant el nastic estaba a 2ªb, i en el camp nomes estaba el Manel, i algun altre juntets per fer-se pasar el fred, i ningu mes al camp.
Ells, i els qui son com ells, si que son de primera.

Anònim ha dit...

HOLA CHICOS, ¡ QUE CONTENTA EZTOIIIIII!, PODEIS ESTAR ORGULLOSOS DE NOSOTRAS, CHICOS, TANTO LA ESTHER ( ESTA ECHA UNA MÁQUINA LA TIA, REBAJO EL TIEMPO DEL AÑO PASADO EN CASI 10 MINUTOS ) Y YO ( QUE NO BAJE DIEZ PERO BAJE 4 E HICE EL MISMO TIEMPO QUE LA ESTHER EL AÑO PASADO ASÍ QUE CON UN POCO DE VUESTRA AYUDA EL AÑO QUE VIENE TRIUNFO ), GANAMOS PELAS LAS DOS , ELLA 1 Y YO TERCERA PERO POR LOS PELOS PORQUE LA SEGUNDA LLEGÓ 30 METROS DELANTE MIO, ME FALTÓ EL JOSEP Mª PARA FOTRE-LI CAÑA... , EN FIN , OTRO AÑO SERÁ,ASÍ QUE LAS CERVEZAS ESTAN GARANTIZADAS QUE LO SEPAIS.

Fue dura como cada año, mucho calor, yo no paraba de tirarme agua por la cabeza y aprovechar todos los controles que habia, eramos menos personas que el año pasado y podeis estar contentos porque desde el podium se hizo mención de que habiamos mejorado ambas porque entrenabamos con unos mega crack que nos daban caña, así que Jaume, pots estar content perque la teva feina está donant resultats , al menys entre les noies. De nois va guanyar el morillo de Paüls i el tiu tot pintxo va dir que a ell no l' influia ni la calor ni res de res, que hagues fet el mateix temps si hagues estar a l' agost, " de sobrao " el tio.

Moltes gràcies a tots els troteros que han conseguit que per primera vegada no pateixi amb aquesta cursa.... SMUACK a tots ...

Anònim ha dit...

Felicitats Reyes i Ester, i ja farem aquesta cervesseta.

Anònim ha dit...

¡ Ah se m' oblidava, el dissabte hi ha una cursa però a Madrid a la Sierra de Pinilla, jo la faré encara que no está a la llista del Leo ( si no pasa res, es clar, perque a Madrid pot passar de tot....igual fins i tot l0 anul-len ....

Anònim ha dit...

¡ Ah se m' oblidava, el dissabte hi ha una cursa però a Madrid a la Sierra de Pinilla, jo la faré encara que no está a la llista del Leo ( si no pasa res, es clar, perque a Madrid pot passar de tot....igual fins i tot l0 anul-len ....

Anònim ha dit...

Jaume, esta vist que encara no puc venir a fer curses de germanor, 7h corrents!!! buf, aveure si hem poso les piles i vinc als cavalls al vent, o als carros de foc amb tots vosaltres.
Ah!!! si que tens rao amb el recolzament de la gent al Nastic pero aixo es normal, si l'equip respon la ciutat li respon, sino anar a perdre el temps aveure pertits dolents, jo personalment no, ni ha a la tele, ni pel barça ni ningu, que cobren uns calarons aquets nois eh!!!, i no son pocs.

Anònim ha dit...

Els esquiadors vam acavar la temporada d'esquí de muntanya pujant a l'Aneto.
El dissabte a les 18.30h vam sortir el XaviLo, Joanto i jo cap a Benasque. Vam estar escoltant el partit del nastic per la ràdio.
A les 21.30h aprox. arrivem a Benasque i la feina va ser trovar un lloc per sopar, tot estava ple de gent. Finalment sopem en una pizzaria. Desprès de sopar ens dirigim cap el Plan de Estan o Besurta. Un cop allí ens cambiem de roba i a les 00:50h comencem a caminar cap a l'Aneto, aixó si, amb els esquis a l'esquena.
Als 2500metres aprox el XaviLo es coloca els esquis, els demes continuem amb els grampons. Es negre nit i ens desoriemtem una mica i anem a parar practicament als peus de la Maladeta (ja sol passar), i hem de recular a buscar el portilló superior. Finalment el trovem, comença a aclarir.
Baixem el portilló i comencem tota la gelera ja amb els esquis als peus, encara que a mí, una pell no s'enganxa així que torno a carregar els esquís a l'esquena (jodete). A mitja gelera comença a sortir el sol, es precios, són quarts de set del matí. Fa molt de vent i fred.
A les 8:00h sóm dalt del cim, amb molt de vent i fred. Foto de rigor i tornem. Llàstima de no portar una bandera del Nàstic. Al cim no hi ha ningú, evidenment no són tan capullos com nosaltres. També fem cim al Punta Oliveras 3298metres, on deixo un petit regal, tres ninots que te cagas!!
Baixem esquiant fins els 2400metres, però amb una neu molt penosa, ventada i dura.
Continuem baixant fins el pla d'Aigualluts, molt pesat. I d'allí fins a cotxe, arrivem a les 12.40h.
I cap a casa.

Anònim ha dit...

Olé, olé, ...aixís m'agrada tots ben quiets a casa el cap de setmana, descansant per l'entreno setmanal.....ja veig que aquest week end hem tingut una mica de tot, btt, còrrer, esquí, muntanya, asfalt.....

Anònim ha dit...

Tranquila Reyes que també puntuarà per el T-X, d'acord a les normes si aviseu amb antel.lació no hi ha cap problema, com si voleu fer una cursa a plutó...si s'avisa amb antel.lació puntua i punto.

PD:la "Llista" no es meva sino de "everybody" de tothom, jo només sóc un humild redactor....

Anònim ha dit...

Vull felicitar a tots els que aquest cap de setmana heu fet que el trote-extrem estigui viu com mai,al Michel per no esperar al grup (es una altra historia) ,als trotes que van fer REUS-PRADES-REUS- a les noies Ester-Reyes chapo, als del Aneto( s'ha de tenir valor tota la nit de pujada )i el Bikers també ens felicitem per no quedarnos a casa.

Anònim ha dit...

Com entreneu i competiu tant?
Esteu grillats?
Bueno, felicitats a tots.

Nosaltres descans.
De bateig a Montblanc i després a jalá a L`Espluga de Francolí, a les Masies a Villa Engracia, com alguns ja debeu coneixer, i de tornada... al cine, total fen panchin.

Be el propé diumenge el triatló de Salou... sobreviuré?

Anònim ha dit...

Villa Engracia....sniff, sniff, allà vaig començar a fer el boig amb la bici...la pista de frontón amb una roda, saltar tots els bancs del parc, baixar totes les escales, les meves primeres trialeres, baixar pels tallafocs, els primers salts dobles (fets amb pico y pala), cronos pel mig dels apartaments a les once de la nit...sniff, sniff

Anònim ha dit...

y tu primera.......felasión?

Anònim ha dit...

....amb la bici aixecada contra la pared, li vaig treure el sillín una mica de 3 en 1 i pim pam pim pam.....listilla !!!

Anònim ha dit...

jooooooder!