dilluns, de juliol 24, 2006

Cap de setmana 22-23 Jul.

Dissabte tranquil suposem, amb tanta calor i alguns amb una mica de ressaca després del sopar...lo millor anar a la platja a remullar-se i diumege donc més calor...peró segur que heu sortit a fer esport, no ?

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Triatló de Barna
Després de fer la natació vaig cagan llets a sortir en bici i... la rode de derrere sense aire... ¿&&¬¬##@||\!!!!! i aquí es va acabar la curse per amí, snifff.

Anònim ha dit...

Quina mala sort....llàstima.

Anònim ha dit...

Diumenge el tete gran i un servidor ens vam fotre una pallissa de 44 km de BTT, per cremar les birres de divendres, que van ser unes quantes, je, je, je, oi David ?

Anònim ha dit...

Com que a casa feia masa calor, la familia (papa,mama,filla), ens em vem anar d'ocupes a Montral, "Oh, que ve que s´hi estaba".
Per aprofitar el mati de diumenge, un servidor s'en va anar a la Mola dels quatre termes per pair les madalenes del forn de Montral, que estan que ti cages (eh, david p.!!), cada dia en fan de mes gustos, de toronja, de coco, de xocolata amb poma, etc, ...
Ens veiem a la tarda.

Anònim ha dit...

Despres de que el divendres vaig arrivar a lo més profunt del Lado Oscuro, per fi ja he tornat en sí!!
Jo dissabte una mica de mal de cap e intentan recordar com, o amb qui i quan vaig arrivar a casa!!Ni puta idea!! Suposo que l'amic Joanjo es deuria fer càrrec de mi.
Avui, vacances!! Només una setmaneta, dema marxo a Menorca amb la family, així que no crec que avui vagi a entrenar.
Que us vagi be a tots i sobretot als del Carros de Foc.
Adeu

Anònim ha dit...

Dissabte tranquil i diumenge jo també vaig anar fins a Cugullons i Mola d'Estat però no em vaig trobar al papa Jaume.Ens veiem després.

Anònim ha dit...

Com ja ha comentat el Leo, BTT per les muntanyes de Poblet, que es va anar allargant fins a les muntanyes de Prades, i de tornada un altre cop per les de Poblet...total que al final van ser 49 km per aquells racons. Em va ensenyar algun que altre senderó de pujada (i quina pujada collons !!!) i com no, anant amb el Leo trialeres de baixada, on només li veia el cul les primeres décimes de segon. Res, un diumenge molt ben aprofitat! Fins després

Anònim ha dit...

Després de la BTT, vaig arrivar a casa amb una gana de tauró, em vaig anar a fotre un entrepà i una canyeta al bar i des de llavors tinc un mal de pantxa brutal...avui sembla que farem bondat...ostiaaaaaa amb el dia tan maco i fresquet que fa per entrenar !!!!!

Joanjo no li diguis al Josep m&m per quins senders vam anar !!!! Ja, ja, ja.....

Anònim ha dit...

Que vols dir, aquella trialera que la volieu fer per 1a vegada vosaltres dos? Doncs mira que va estar bé!

Anònim ha dit...

Que vols dir, aquella trialera que la volieu fer per 1a vegada vosaltres dos? Doncs mira que va estar bé!

Anònim ha dit...

uola!!
jo com sempre i aprofitant aquesta calor vaig anar a l´aigüa (75 minuts a sota). De muntanya res. I aquest finde que vé m´ha sortit (potser me la he buscat) una inmerssió-extrema de les que m´agradan, -52m, o sigui que gràcies a tots els que vareu intentar convencem per la carros, però tios lo primer es lo primer.

Anònim ha dit...

Bici,bici i mes bici el disabte jo solet em vaig fer 60km tarragona-Salomo pel tram dur esclar i el diumenge vaig repetir, ara amb el Tarragona tot planer fins a Hospitalet i una mitga de 30km/h eso es nada.

Anònim ha dit...

doncs jo piscineta por aquí panching por allà.....ja n'estik fins los huevecilios, ehhh!?