dilluns, de setembre 25, 2006

Cap de setmana 23-24 Set.

Triatló Popular de Tarragona, Eugènia 2ona i Ana 4a, una triatló plena de fang i aigua, vam tindre que traspassar el riu quatre vegades i amb aigua fins els genolls !!! Felicitats noies....i nois !!!
Cursa Els Bandolers, Joanjo....màquina !!!!!
I després, triatletes, bandolers i animadors vam anar a menjar una paella a la platja.
I la resta de troteros ??? De festa major ??? No us preocupeu, aquesta tarda us farem treure la ressaca ben ràpid....

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats!!! Eu i Ana, molt be!!!
Ei!!! els muxaxos del trote-extrem ja ens podem espavilar, aqui els unics que van guanyant cosetes son la seccio femenina del trote, ejem... ejem, al final els hi haurem de fer de logistica...portar-lis l'aigua i la tovallola, roba de recanvi, massatgets, etc...

Anònim ha dit...

je je quina il.lu, el trofeiu l'he posat damunt la televisió

Anònim ha dit...

Moltes felicitats , noies ... i " els bandolers no ho van fer gens malament. Gràcies Joanjo, com a llebre no tens preu ....Per cert de l' ostia que en vaig fotre abans d' arrivar a la meta, tinc un dit....menys mal que no va arrivar a més..
Als que no van vindre amb " bici " dissabte i el diumenge a dinar, us vau perdre un esmorçar i una paella per llepar-se el dits...

Anònim ha dit...

Per als que penseu que la btt es perillosa quant el terra esta moll i plou, el dissabte vem fer tota una demostracio que aixo es del tot falç, vem anar de tarragona a rojals pasant per l'espluga amb la btt, sense cap problema ni perill, tot i estar plovent, vem parar al casal a fer un cafeto, per reanimar-nos del esforç i tot seguit vem pujar com uns campions fins a rojals, alli com es de rigor l'esmorçar es estaba esperant, i aquest cop vem arrivar abans de els de les motos (som uns cracs), unes llesques amb butifarra, fesols, vinachu, etc.., i cap a casa que fa baixada.
AH!!, ...les bicis no es van moure del cotxe.

Anònim ha dit...

Jo faig una cursa de 158 km i 8500m de desnivell +, I NO TINC NI UNA SOLA AGULLETA. Ahir en faig una de 24km i nomès 1000m de desnivell i tinc les cames que no puc baixar una escala del mal que em fan!!!

Anònim ha dit...

gracies a tots........

Anònim ha dit...

Eu....ja ha sortit la classificació del Triatló.

Ànims Joanto....

Anònim ha dit...

ése Joanto ése Joanto hei hei!!!

ARRIBA ESE JOANTO!

Anònim ha dit...

cony Leo a on??? dins la pàgina de Nil Travel no surt!!

Anònim ha dit...

dintre de la pàgina de niltravel...en ACTIVITATS....en TRIATLO...en CLASSIFICACIO 2006...vinga que tu pots dona biónica !!!!!

Anònim ha dit...

guapetónn, serà en el teu ordinador perquè en el meu no surt la classificació del 2006!!