dilluns, d’octubre 16, 2006

Cap de setmana 14-15 Oct.

Per a molts, cap de setmana de quatre dies ..... entrenant per la duatló del Puigmal ¿? o fent alguna mitja per preparar la de Tarragona ¿? Quiets segur que no heu estat.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Dijous en bicicleta, desde l'Espluga fins a Rojals (Joanjo, Maixé, Ricard i jo). Pujant ja pensavem en una bona botifarra i fasolets, pero quant vam arrivar a Rojals... garito tancat, buaahhh!!
Cap avall sense menjar, però el Joanjo ho va arreglar una mica, ens va ensenyar la llar de foc i ens vam fotre totes les patates chips i més. Moltes gràcies.
Dissabte 10km més en bicicleta, aquest cop amb la meva filleta, quina postal més maca, pare i filla.
Diumenge, Espluga, aquest cop fins a les tres creus (Joanjo, Maixé, Oscar i jo), esquivant cotxes, quads, trekinerus, boletaires.. quin munt de gent i aixó que feia un dia de pena.
Fins després.

Anònim ha dit...

Bufff!!! quin alivio, si el diumenge tambe va fer un dia de pena, el cenizo ets tu David i no jo, jaja.

Anònim ha dit...

Leo i Eu, el dijous ens vau traïr!esparava veure-us a l'espluga per tal de que dos mestres de la BTT m'ensenyesin a pedalar una miqueta i no vau apareixer.

Anònim ha dit...

El Juanjo es com el DEU del trote-extrem...esta a tot arreu.

Anònim ha dit...

Nens, vau falta el diumenge a la de Btt de Mora d' Ebre, una passada de marxa, 42 km i 4 hores i 15 en bici, tinc el cul destrossat i els hombros i coll que ni un explico. Molt maca, ben preparada, la senyalització perfecte, els avituallament de conya,¡ la pega !, per al meu nivell , massa técnica, les pujades tela marinera i les baixades a saco paco per trialeres, senders super estrets, pedra solta... no vaig disfrutar ni en les pujades perque eren moltes i deu ni do i menys en les baixades. En vaig caure 3 vegades peró sense consequències , una de elles en uns zarzals que en van tindre de rescatar perque jo soleta no podia sortir, ¡ un desastre ", JODIDA PERO SATISFECHA, per variar... Per ésser la primera edició hi havia 94 inscrit ¡ i no vaig quedar l' última!, encara que de noies només la Montse i jo, i va guanyar el Toni , el de Chamonix... David per variar no es va poder lluir perque ens acompanyava a le dues, ¡ pobret!.
L' heu de fer, us agradará i xalareu molt . Fins la tarda.

Anònim ha dit...

Reyes, el cul destrosaaaaat?, jodida pero satisfechaaaa? explica mes detalls, vaaaaaa.

Anònim ha dit...

Els detalls m'els guardo per a mi...Hauras de vindre a una per comprovar-ho per tu mateix i abans de vindre a còrrer unes piscines van de conya.

Anònim ha dit...

...PISCINES D'AIGUA FREDA...