dilluns, d’octubre 23, 2006

Cap de setmana 21-22 Oct.

Encara no sé com he pogut baixar les escales de casa....quin mal de cames, diumenge uns quants troteros vam fer la Duatló del Puigmal, ens va fer un dia collonut i ningú es va fer mal.....

El Papa continua sent el Papa.....

I els altres ? Alguna mitja ? Descansant ? No ho crec......

22 comentaris:

Anònim ha dit...

ha estat un verdader plaer i triomf no ser la última, per fí! je je je je

Anònim ha dit...

Eu, aquesta de autoestimar-se deus ser tu, no?, doncs jo et felicito no perque no siguessis la ultima sino perque vas fer un molt bon temps, si continues entrenant aixi, seras de les primeres i primers del trote, segur.

La duatlo, durilla pero molt xula, molt d'ambient i jo m'ho vaig passar molt be amb tot el grupet. Hem pensava que avui estaria pitjor de cames, i vec que encara es pot aguantar.

Anònim ha dit...

je, je, je, ja has pogut caminar fins la biblio ????

Anònim ha dit...

Ja han sortit les classificacions....

Anònim ha dit...

Jaume G.: 03:38:08
Jaume B.: 03:46:06
Joanjo B.: 03:46:19
Toni F.: 03:51:19
Oscar G.: 04:12:58
Oscar A.: 04:13:50
Leo R.: 04:16:34
Eugènia F.: 04:17:40
David P.: 04:24:06
Ricard A.: 04:45:14
Montse S.: 04:51:45
Ana V.: 05:28:30

Classificació per equips: Pos 9. Trote-Extrem 11:10:33.

Anònim ha dit...

Com ja ens pensavem, al jaume B surt dos vegades a la classificacio general, la Eu esta la 18ª de classificacio femenina. No surten els temps parcials, no?

Anònim ha dit...

Que consti que el temps dels tetes no està fet expressament. Cadascú va anar per ell des de la sortida...

I avui? sèries de 5x5000m a ritme M.E.U...

Anònim ha dit...

Una pujada en bici molt normaleta sense poder agafar un ritme massa bo, ens passava tothom. Però va ser deixar les bicis i començar a avançar gent, l'última pujada abans d'arrivar al cim, l'Eu em passa i comença a tirar com una possessa, ni camí ni osties, cul que tenia davant, cul que quedava enrera, fem cim i cap a baix, tenia una mica de por a veure com responia el tornell de l'Eu, però que collons, a sac cap a Núria, a la baixada tambè vam avançar una bona colla, arrivada a Núria, sanilari de Acuarius i cagant osties cap a Fontalba, deixem Núria i ens fotem el Power-Gel abans de començar la primera pujada (collons que dolent que es !!!!), continuem avançant a tot el que es fica davant nostre, les cames ja comencen a fer figa, només ens queda la corba interminable abans d'arribar a Fontalba, això està fet....arribem a la transició, jo m’he de canviar les sabatilles, ostia !!!! quin mal a les cames !!!! Mentres tant Kamikaze Eu ja pedala cap a la meta...começo a pedalar, ai, uy, ai, uy, quins tirons als quadriceps, abductors, bessons, ...bé de cintura per a baix en feia mal tot !!! Fico plat gran i em concentro...no hay dolor, no hay dolor,.....pedalo i pedalo però no veig a la kamikaze fins a mitja baixada, mira-la !!!! pedalant con una boja avançant a un tio....una baixada sense misteri molt neta i avorrida, arribo al poble i com no podia ser d'altra manera, allí estava esperant-me la puta pujada abans de la meta, res 20 metres de pujada, peró ostia com fot !!! últim esforç, salto les escales (aprofito per adelantar a tres tios) clavo frens mentre derrapa la roda de darrera i l’encaro per fer la corba... je ,je ,je toma vacilada !!!! I ja està feta....l’any que ve ...ummmm, encara queda molt, no ?

Anònim ha dit...

Eu...encara no he cobrat per fer-te de "liebre"...je, je,je aquesta nit va bé ???

Anònim ha dit...

Ostia Eu, quina sort que tens, jo a la proxima cursa necessito una llebre-conill i que hem passi factura l'endema.

Anònim ha dit...

Ah!!! tambe hem de felicitar al Toni per la ORGANIZACION!!! tot va ser molt correcte i va sortir com una seda, encara que alla on anem l'hem de liar, amb les habitacions a l'hotel, amb els dorsals, roncant a la nit, al restaurant sortint a la tele...aviat haurem de tenir un nom d'incognit, a mes del de trote, per poder participar a les curses.

Anònim ha dit...

Ostia quin mal les cames i l'esquena, ens ho vam passar de puta mare, i la cursa molt durilla, com sempre.
Enhorabona a tots i sobretot a tu Eu, que no vaig tenir collons de seguir-te a la baixada, anaves como una cabra loca!
Ricard, al final ningú va tenir collons d'ensenyar el cul a la tele, potser l'any que... si ens deixen entrar.
Fins.... dimecres avui descansaré.

Anònim ha dit...

aquest home és indestructible!!!

Anònim ha dit...

gràcies colegues per les felicitacions. Molt agraïda!

Anònim ha dit...

He enviat un mail a OCISPORT, i m'han dit que durant aquesta setmana penjaran la classificació amb els temps de les transicions...

Anònim ha dit...

Joder comol me duele too, hasta los pelillos de...me duelen.

La verdad es que valió la pena, un paisaje muy chulo, pero una bajada en BTT muy light, no había ni una piedra!

Os informo que dentro de unos meses seré más ligero, sí sí, pesaré unos cuantos gramos menos ya que no tendré dos uñas, que dolor!!!!!

Anònim ha dit...

Ostia !!! Encara no puc baixar escales.....

Anònim ha dit...

Jo tambe estava millor dilluns que dimarts, hem noto les cames pesades. Leo, quan tinguis la classificacio general amb els temps parcials, la pots penjar a la web? sino ja me la passaras, des del meu PC no puc entrar a ocisport, hem diu que no estic autoritzat?????????

Anònim ha dit...

sí, em sembla que estem tots per anar directes a la uci....avui les sèries ens les haurem de passar pel forrín del potorrín.... tinc la ungla del dit gros del peu de color morat-verd-lilós-groc..en definitiva sembla l'arc de sant Martí

Anònim ha dit...

Jo estic igual que vosaltres, avui baixare però no crec que faci series, millor dit és que no puc fer-les.
També podriem fer una exposició d'ungles de colors, a qui se li mori una, no la tiri, jo encara guardo la meva de l'any passat!!

Anònim ha dit...

Segur que guanya la meva del peu esquerra, la tinc de tots els colors i aixecada que en roça amb tot i en dona un " repelus....." i la del dret está també en la linea... total, que si m' haig de casar pels peus sembla que en quedaré per vestir sants....

Anònim ha dit...

El papa, esta el 14 de la classificacio per categories, felicitats Jaume.

Nomes surten els temps de pujada al cim i els de baixada a meta, no he vist per enlloc temps parcials de bici i corre, com altres anys¿?