dilluns, d’octubre 02, 2006

Cap de Setmana 30 Set-1 Oct

Un cap de setmana ben complet, caminades, duatlons, btt, ....tots ben descansats per l'entreno d'avui ?????

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Despres de tots els que es van rajar al trote d'arboli (haviem de ser 10 o 12,veritat?), finalment hi vam anar 7 membres. El Josep Mª B i el Juanjo, que van venir a fer una passejadeta per la muntanya (anaven xiulant,bebent i fumant) i el Jordi la Montserrat i jo que vam haver d'esforçar-nos una miqueta mes...fins i tot la Montserrat va patir dos torces de peu, els crits que fotia (semblava que estavem abusant d'ella) ens van espantar, pero la dona bionica tot i portant els turmells inflats, no li va suposar un impediment per quedar la primera muxaxa!!!, vaja que una cursa durissima...tota l'estona xarrant, menjant i bebent als avituallaments.
El Jaume G i la Berna, que tambe hi eren, van anar a provar si els genolls de titani del papa funcionaven o no, i si que davien funcionar ja que ens els vam trobar arrivant a la febro!!!, ens havien adelantat...tallant l'aire, per art de magia es van plantar devant nostre???? quina es la tactica que utilitza el papa per corre tant? coneixer molt be la muntanya!!! ell no es perd!!!

Resumint vam fer 4h 47mi.
Ah!!! Leo vaig entrar el primer del trote, vull que hem posis a la tribuna dels cracks!!!, que hem feu l'home del mes!!! (si ajuda alguna dona amb aquesta tarea ,millor!!!) i...i...tambe m'hauras de possar a la tribuna dels morosos, encara he de pagar la quota d'aquest semestre, encara que aquesta tribuna estara plena,no?

Anònim ha dit...

L'Oscar (Asepeyo) i jo vam participar en la 2na Duatló de Bellmunt. L'itinerari igual que l'any passat excepte el tram a peu (encara que no ser on va variar) i la baixada en bici amb bastant de fang.
Ens ho vam passar molt be els temps van ser:
2h 30' l'Oscar
2h 40' el David

Per cert, vau carregar moltes madalenes??
Jo vaig conseguir dos solitaries llaunes de Aquarius i 25 potets d'Actimel, a casa anem com a motos!
Ah!! Ja começo a fer ràbia ja que al sorteig em va tocar un motxileta-camelbak molt guapa de la casa Salomon, avui us la ensenyo.
Fins la tarda.

Anònim ha dit...

David, jo vaig mangar 6 madalenes per la family,avui a l'esmorzar ens les hem fotut. Pero ahir en total hem vaig empassar als avituallaments, 3 llaunes de coca-cola, 2 sucs de taronja, 2 aquarius, 5 entrepanets de formatge i pernil, 2 talls de coca de ceba, 1 tall de coca amb espinacs, 2 platans, 1 grapat de fruits secs, ah!!! i per esmorzar 2 madalenes amb cafe amb llet.
La resta mes o menys va tragar igual...o mes!!! El jalo es el millor que te aquesta caminada per prades.

Anònim ha dit...

Vosaltres aneu a còrrer a o menjar calories per tota la setmana ? A mi a la cursa de Madrid no en van donar qúasi si aigüa perque hi mancava. En va anar be, tranquil-la perque era molt tècnica amb baixades que ni us explico, agafan- t' he amb les mans... només us diré que l' helicòpter va tindre d' anar a buscar a dos..., es un lloc on escala la gent i era tot de pedre, forats per les pedres, salts... una pasada i les baixades tres quarts del mateix, en picat, total que vaig quedar la 4 de la meva categoria perque només donaven premi per categoria, res de la general, en fí, quan sigui veterana es quan guanyaré més premis, de moment... Haig de dir que es preciosa pero ni menjar, ni aigüa , ni copa.... una medalleta i cap a casa... Menys mal que la samarreta és força bonica i els paisatges impressionants, per aixó val la pena...

Anònim ha dit...

Marxa BTT de Castelldefels, tot bé sense caigudes 18 kms de pujada durilla i 12 de baixada molt rapida sense trialeras temps al final 1h 58 minuts , lloc de la general el 40, estic bé EH. Al arribar 1 camara de btt butifarrada,1 maillot i 2 parells de mitgons GOKA el colotte el vaig comprar per fer joc esclar.
El que més hem va agradar es que la sortida era lliura desde les 8,30 fins a les 9 es podia sortir ni cues ni taps .

Anònim ha dit...

24 km de CCP... intentant seguir els consells del "míster"... però constatant de que és difícil acostar-se al ritme de carrera... (tan sols ho vaig fer el darrer km) però, per això entrenem, no?

Anònim ha dit...

Jo dissabte volia agafar la BTT i anar amb Leo i Eu...però em vaig "rajar".Vaig pensar que m'aixecaria dissabte tranquilament i aniria al gimnàs a fer una mica de rem i algo de màquines...però al final em vaig "rajar". Al final vaig anar a esmorzar amb el Toni i el Jaume G (ni BTT ni gimnàs..."bocata"+vi+café)

L'endemà cursa Arbolí, amb esmorzar abans de la cursa, menjar durant la cursa i més menjar en acabar la cursa.

No canviarem mai!

Anònim ha dit...

chiropo, chiropo, oi!, oi!, oi!

Anònim ha dit...

Pure BTT !!! Dissabte trialerando amb l'Eu i diumenge més btt...

Donada la meva condició excepcional i passatgera d’aturat, avui volia escapar-me a l’Esplu a fer un duatló d’entrenament però tinc les cames fetes pols...potser demà, no demà no !!!! Que hi han pujades !!!!