dilluns, de novembre 27, 2006

Cap de setmana 25-26 Nov.

Troteros i troteres, com va anar la mitja ??? I el jalar ??? I el Nast... be millor no pregunto.

Ja, ja, ja el cabró ve dos dies a entrenar, em fa mal aixó i alló, no puc tirar més, ai ai ai pupita mamita !!!! Moltes felicitats OSCAR !!!!

Ja podeu descansar en pau.

PD: que sapigueu que he deixat en mans dels meus advocats i dels mossos, el tema de l'atac massiu de correus molt amenaçadors, que vam patir ahir l'Eu i un servidor......estigueu tots ben localitzables, avui he tingut que demanar escorta policial per anar a treballar....

25 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a tots i totes per la mitja de Tarragona, l'Oscar quin ploramiques,no puedorrrrr, segur que s'entrena en secret...per cert, algu ha recollit el trofeio que el Trote va guanyar per equips segons hem va informar el Juanjo? el posarem a al vitrina del CNT?

Ei!!! troteros, avui al Diari de Tarragona, a la contraportada hi ha un article del perfil del PAPA!!! dels 8000 a les curses de muntanya, tenim un CRACK al trote!!!

Anònim ha dit...

En primer lloc, felicitar a l'Òscar. Sembla que és el futur del Trote-Extrem. En segon, no hem guanyat res per equips. Més aviat em sembla que algún que corre amb el PTTE tenia ganes de catxondeo. No us preucupeu, ja empatarem.
No res, enhorabona a tots els que vau aconseguir el que volieu, i els que no... foteu-li les culpes al míster...

Anònim ha dit...

Tan malamente va anar la mitja que ningun corredor fa cap comentari? o es que l'Enric i jo com som funcionarios publicos no tenim res mes que fer?

Anim!!!

Anònim ha dit...

Ricard, que t' avorreixes massa nen, si haguessis corregut no tindries força per " cascar" tant... i no mal pensis que ens coneixen ¿ ok?. La cursa de camping platja com pots comprovar pel temps que he fet. Petonets i fins la tarda.

Anònim ha dit...

Enhorabuena a todos y todas por la Mitja de Tarragona. Como he podido comprobar, volvisteis a dejar el pabellon bien alto del Trote Extrem.
Felicidades a Oscar,y por supuesto Felicidades para el resto, claro está: Jaume, Enric, Josep María, Joanjo, Jaume B,Toni, Ricard, Joan, Ana, Leo, Eugenia, David C y P, Ramón, Mi Regalo de Cumple(Reyes)y seguro que se me olvida alguna o alguno, me hubiese gustado estar allí con vosotros.

Anònim ha dit...

No es questio d'avorrir-se sino de donar-li vidilla a la nostra pagina web, jo no vaig participar pero m'interessa que van fer els meus compis, sincerament, i no solament el que jo faci, ahir vaig sortir a la mountain i vaig fer el penas, un altre dia anira millor, no sempre surten be les cosses o com un voldria.

Anònim ha dit...

Hola troteros, jo no vaig asolir la marca que buscaba, baixar de 1h35'pero vaig baixar la meva marca personal en casi 4' la proxima edició procuarare reventar la barrera.
A tots no ha anat tan malament s'ha de ser optimista i veure el que queda en el got.

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots!!!
Jo no estic tan cansat com m'esperava, clar que jo no vaig correr, encara que només de veureus com correu un ja es cansa.
Us vaig intentar filmar a tots, però hi havia tanta gent que et tornes loco! Ja veurem el que surt!!
Aquesta tarda en veiem.

Anònim ha dit...

Jo no dic res...que me canean.

Anònim ha dit...

Leeooo!! Eugèniaaa!!! EEEoooo!!
que no dieu res?? JEJE. Que no us passi res..

Anònim ha dit...

Hole!!!!!!!!

En primer lugar felicidades a todos ya que fue una media con muxa participación por parte del trote.

En segundo lugar gracias Enric por el entreno que nos programastes durante los meses antes de la media, ya que muchos hemos podido bajar nuestra marca personal. (Y esto no va con segundas!!!).

Y para finalizar, que sepais que SI QUE TENGO PERIOSTITIS TIBIAL, que no es cuento. Mañana me voy a Barna a k me hagan una gammografía(o algo así).

Pero x la tarde nos vemos.

Aún no he visto ningún comentario de los desertores k me dejaron sin camiseta del trote.

Adiozzzzzz

Anònim ha dit...

Por cierto lamento k nadie ganara la pora, jajaja

Anònim ha dit...

Nois i noies a mi encara em fan mal els besons (els muscles), per aixo avui espero que l'entrenu sigui fluijet, ja que no estic per a gaires "trotes".
felicitats a tots els troteros que van correr ahir pels carrers de tgna. patin i lluint la nostra semarreta, als demes dons anims i que a la propera ens puguem trobar tots (Burriac-atac).

Anònim ha dit...

Pels que estiguin farts de córrer i asfalt: Sortida BTT el dissabte al matí. Proposo pujar al Montagut des de Santes Creus fent un tomet per Masbarrat,l'Albà, Selma i Torre de Pinyana, uns 40km. Si preferiu una altre cosa també podem pujar a l'hermita de la Mare de Deu de Pugcerver des de les Borges del Camp passant per Alforja i el coll d'Alforja uns 33km.
Qui s'apunta i quina preferiu?
Tu respuesta al 777politonoXavilo.

Anònim ha dit...

Ok jo anire a entrenar dimecres, divendres, dissabte amb la BTT, diumenge a Burriac (la cursa dels tetes)... i dilluns em veniu a veure al Pere Mata...

Anònim ha dit...

joer, volia descansar aquesta setmana pero por un par de tetas, corro, corro...

Anònim ha dit...

la cursa dels tete's

Anònim ha dit...

SOCORROCO!, avui estic estresàaa de feina a banda de que tinc el peu... aixi que nens sentin-lo molt no aniré a còrrer avui, en reservo per demà, dijous, divendres, la bici de dissabte i el que be després ..... jo con el Joanjo PA NO SER MENOS.
Algú vol vindré a lidiar braus a la meva ofis? hi ha algo al ambient perque la gent está INSOPORTABLE...

Anònim ha dit...

Xavi, puedes contar conmigo para la salida del sabado en btt.

Ya me habalremos en el curro.

Adeu!

Anònim ha dit...

Estic com a nova, ahir per desestresar-me de la cursa i de la feina, en vaig " homenagear " amb un bany d'escuma, un pernil ibéric impressionant i una copeta de vinacho negre.... ummmm encara hi penso ara pero com tot l' ho bo va ser un moment que va passar massa ràpid menys mal que sempre puc repetir.... Ens veien a la tarda.

Anònim ha dit...

para que quedarme con todo el cerdo si sólo quiero el jámón???

Anònim ha dit...

Ei, jo vaig fer 1:44 pero pa lo poko q entreno ja m'esta be. El Lin va entrar darrere meu.
x cert algu va veure un tio d'uns 50 takos de Cervera q corria amb sandàlies i mitjons??
Deu ser un classic pq quan em va passar uns quants els van saludar. Devia fer 1:35 o aixi...

Anònim ha dit...

A tots els que aneu a Burriac, molta sort!!! Esperem que la Reyes quedi campeona de les curses de muntanya, i segons va dir tenim barra lliure el dilluns, cervesa, banyet d'escuma i pernil molt de pernil...

Enric tranqui que el Jaume ja assumit el paper de substitut, ahir vam fer un entrenament dels classics pujant al llorito a "maricon l'ultim"

Anònim ha dit...

És per mi un honor i dos orgulls veure com la gent es baralla per anar amb bicicleta el dissabte. Tranquis nengs! Hi hauràn més dies. Us ho expliquem!
Molta sort i ganes per a totes i totr el Diumenge!

Anònim ha dit...

Em penso que algú va comentar que coneixia el paio aquest que anava amb xancletes. Sempre queda el consol que hi ha algú que està pitjor que tu!