dilluns, de novembre 27, 2006

CONCENTRACIÓ per SALVAR la PLATJA LLARGA

La Direcció General de Costes a Tarragona (sempre al servei dels poderosos), el Ministerio de Medio Ambiente (responsable de que España sigui el país de l'UE que més incompleix amb Kyoto) i l'Ajuntament de Tarragona (encapçalat pel rei de les comissions no obreres i els rentacotxes podrits) no sols continuen amb la seva intenció de seguir enriquint-se a costa nostra i de destruir la Platja Llarga, sinó que ara ja miren cap el Bosc de la Marquesa, anunciant un "Camí de Ronda", pas previ a, directament, carregar-se'l.

El diumenge 03/12/2006 hi ha una manifestació davant de l'Ajuntament a les 19 hores. Si us interessa que la Llarga continuï sent com és i no es torni com el Miracle, si us plau, aneu-hi.

Salut
Enric

29 comentaris:

Anònim ha dit...

Hauriem de fer un esforç per anar-hi i fer una miqueta de pinya, sino despres ens queixarem i no haurem mogut un dit per intentar canviar alguna cosa.

Anònim ha dit...

Jo hi vaig...je,je,je o no ?

Anònim ha dit...

Molt bé Ricard! Molt ben dit! Jo opino el mateix. Ets un gran funcionari sindicalista. Si el Diumenge hi penso conteu amb mi.

Anònim ha dit...

No,no...sindicalista no, si de cas anarquista, si al final tiren endevant el projecte de la platja llarga, la responsabilitat es de tot Tarragona...sino ens queixem es que ja ens sembla be, no?

Anònim ha dit...

bé, sembla que no de tot Tarragona: dels quatre partits que hi han a l'ajuntament, tan sols Iniciativa-els Verds s'ha manifestat clarament en contra. Curiosament, també són els únics que no van aprovar el projecte de Terres Cavades. Els demés, tots cobren de Nadal o no s'atreveixen a plantar-li cara
Per cert Ricard... si tens conflictes entre sindicalisme i anarquisme, se,mpre et quedarà la CNT!!!

Anònim ha dit...

5 partits!

Anònim ha dit...

Els partits de l'ajuntament els vota la gent de Tarragona, per tant els representants els escolleix la gent, i el Nadal es el representant escollit d'aquesta ciutat, per tant tenim el que ens mareixem, no l'hna canviat en molts anys, m'equivoco?

Anònim ha dit...

Si me vareu votar, serà per la bona gestió que he fet de la ciutat no??

Anònim ha dit...

La "bona" gestió per tú, la teva família, els teus amics, els amics dels teus amics, els amics dels amics dels teus amics, etc...

Molt de mamoneo hi ha en aquesta ciutat i tothom es cobreix l'esquena els uns als altres.
Tant me fot del partit que sigui, per que tots són iguals.

DIXIT

Anònim ha dit...

Jo em pensava que els de iniciativa els verds només volien tomàquets de debó....Xoooooaaaaannnnnnn!!!!

Anònim ha dit...

hasta al Trote es desvien fons... o es que et creus que no sabem que el Tete Petit va pagar-te un xupa-xup dels fons del Trote, eh, eh, eh...

Anònim ha dit...

O una Chupa...xups!

Anònim ha dit...

I perque no organitzem alguna marxa-cursa nudista per la platja llarga?, aquestes coses sempre surten a la tele, fariem propaganda contra el projecte d'urbanitzacio i donariem a coneixer el trote-extrem a tota la peninsula, sobretot pels atributs dels seus membres.

Anònim ha dit...

jo prefereixo que fem un concurs de salt de pèrtiga. Corrents nuet, trapusso

Anònim ha dit...

Si si nuets i podriem fer-nos un tatuatge del trote per que sapiguem qui son.

Anònim ha dit...

¡ que poca feina tenia i que poc cansats esteu de la cursa.... o aixo o es que teniu la neurona alterada

Anònim ha dit...

tenim la neurona alterada...

Anònim ha dit...

cracks, aquesta setmana me la prenc de festa. Diumenge vaig veure que el meu cos necessita una setmana de recuperació. Dilluns que ve, si us sembla bé, torno amb més receptes i más diversiones, com el festival de Porky. Això, si no m'heu fet com a Luis César, je, je...

Anònim ha dit...

Ok, enric yo tampoco iré esta semana ya que me lo han prohibido los "dotores" después de enterarse que hice la media me pegaron una bronca descomunal.

Nos vemos el lunes k viene y los k vayan a Burriac k vaya de coña y dejar el Trote bien alto!!!

Anònim ha dit...

menys mal Enric, ja creia que teniem que convocar una reunió de la direcció fins a altes hores de la nit, per buscar un nou entrenador, perque amb el nostre pressupost la cosa està xunga...

Anònim ha dit...

molt bene David p., he entrat a your blogger i està força bé, sigue así neng y llegarás lejus!

Anònim ha dit...

Gràcies Eu, la majoria de coses me les ensenya el teu maromu, sino fos per ell...

Anònim ha dit...

eh!! que nosaltres també volem que ENS ENSENYI la majoria de les seves coses (ó cosetes)!!

Anònim ha dit...

AVUI HAURIEM DE PARLAR SENSE FALTA DEL RAID DE CROMAGNON.Només hi han 420 places i les places s'han obert avui.

Enric, si pots llegeix-te la pàg web i a veure si t'enteres d'alguna cosa més que nosaltres. Dona alguna senyal de vida!

Anònim ha dit...

No trobo el cami, em falta la teva llum...
del frontal per pujar el Llorito de nit.
Enric torna....

Anònim ha dit...

Tornaré, tornaré. Una setmana de descans va bé de tant en tant.
Juanjonike: la qüestió és ben fàcil.
Inscripció a:

http://www.kms.fr/Eprv/Spe/RaidCro/RaidCro-LienKms-Info-07.Html

85 napos i fins el nosequé de maig et tornen el 60% si fas un Labordeta o un Montoya. Demanen pagamente per tarja de crèdit i ja està. En "casos excepcionals" accepten la transferència bancària i, llavors, cal enviar-ho tot per fax. Però no és el nostre cas.

Ens apuntem ja????

Anònim ha dit...

Però cal decidir com hi anem, quan hi anem, quan i com anem a la sortida, etc. Aquesta tarda al Gym portaré tota la informació del cromagnon i ens ho mirem amb deteniment. Pq hem de decidir si sortim a les 3 de la tarda de frança cap a itàlia o a les 2 de la matinada, etc...

Aquesta tarda ho porto i ho podem decidir

Anònim ha dit...

Un altre cosa: el DVD arribarà entre el 18 i 22 de desembre (haurem de fer una projecció!). De totes formes, el dia 6 de desemebre a les 20:30 fan un passi del DVD a la sala...du Bicentenaire, à Chamonix!!! Si no teniu res que fer i us hi voleu arribar ja ho sabeu (total, està a 9 hores d'aquí nomès)

PD: un altre bogeria per quan ens cansem de l'UTMB:
http://www.transalpine-run.com/

Anònim ha dit...

La berna i jo vem anar a fer bultu a la mani per la platja llarga, no ens vem enterar de res del que deien, pero nosaltres i vem anar que consti, tampoc vem donar res per la guardiola que anaba pasejant per alli, que tampoc se per que era, com veieu jo hi era fisicament pero espiritualment estaba en un altre lloc ...... "cromagnon".
Si els qui hi veu anar m'ho podeu esplicar....