dilluns, de novembre 06, 2006

Cap de setmana 4-5 Nov.

Sembla que ja tenim aquí el fred, ja tocava cony.... Com ha anat la mitja ?? I la resta que heu fet, córrer, bici, vici ???

9 comentaris:

Anònim ha dit...

bé, he començat la temporada amb uns misserables 1:24', 3 minuts més lent que l'any passat. El recorregut era més dolent que la defensa del Nàstic, vaig patir de cames i em faltava "instint assassí" (és que si no tinc el jaumunike llepant-me el cul, no m'inspiro!)... però, en fin, Serafín... esperava una mica més
Lectura positiva: tres anys més jaio que la darrera vegada que la vaig fer, 3 minuts menos...

Anònim ha dit...

Aquesta setmana necessitare entreno doble per depurar tot el que hem vaig beure el divendres nigth, bufff...es que he perdut el sentit de la mesura, deu ser la depre de que m'apropo als 40.

Vau anar amb Bici el diumenge? com va anar?
Jo finalment vaig sortir a fer la ruta verda dels Ports amb els meus fills i estic contentissim perque van fer un total de 22Km, els haure de fer socis del trote-extrem...de moment ja tenen samarreta.

Anònim ha dit...

De vegades m'agrada sortir solet per les meves estimades muntanyes de Poblet, al meu ritme, a la meva bola, tot silenci....Dissabte va fer un dia collonut (núvol i una mica de fred), l'Eu tenia feina i vaig aprofitar per sortir a trotar extremament (que ja em tocava, després de la campana de dimecres). Pujada directe a la Pena pels Tallafocs, Mirador de la Pena, sender fins els Cogollons i tornar. Us deixo unes fotos que vaig fer amb el móbil.

Anònim ha dit...

El tete gran, el JM&M,i jo, ven quedar al casal de l'espluga amb un munt de gent que no va poder venir tot fent un cafe per animar el bodi, despres vem anar a esmorçar a Vilanova de Prades, uns bocates de truita amb pernil salat que estaben de collons, amb un acompanyament d'olives trencades i la seva corresponent birrra, al final un cafeto per fer be la digestio.
Ah, s'em oblidaba, ven anar amb btt.

Anònim ha dit...

Ei!!! mireu a la pagina hueb del barrabes la noticis del ultramaratonia de l'equip North Face, mira que n'hi ha gent que esta pillada, ja no saben que fer ni que inventar per demostrar no seque.

Anònim ha dit...

miserable 1:24'......mmmmmmm!!!!!miserable....

Anònim ha dit...

Si, és veritat, jo per fer 1h24' en una mitja ja ni hi vaig, on està vist! 1h24', bah! això ho fa qualsevol.

Si jo hagues fet 1h24', encara ara estaria fotent bots com un capullo!!!

Anònim ha dit...

ok, mirem-ho des d'unaltre punt de vista. vaig tenir un rendiment miserable, invertint un 3,7% més de temps que la darrera mitja marató que vaig córrer... així us agrada més???
Ara, Joanjo, com a Tarragona facis 1.24'59'', tu no marxes de l'arribada fins que et veiemn fer bots com un capullo...

Anònim ha dit...

Quina enveja! jo n vaig fer res la sortideta a Tivissa va tindre en mi repercusions drásticas....¡ estic malament del peu !, he estat 4 dies sense fer res i avui.... hauré de pasar per consulta del Jaumet un moment a veure si fa miracles... snif, snif.... Ja no podré fer 1.25 que tenia previst a la mitja per falta d' entrenament... cachinsssss.