dilluns, de desembre 18, 2006

Cap de setmana 16-17

Troteros, btteros i altres espècies animals, ja heu tingut temps de fer esport ??? Ja teniu tots els regalets de Nadal comprats ???? Jo tinc agulletes a la cintura de tant esquivar gent, i les plantes dels peus fetes pols, els pròxim any sortiré de compres amb malles i les sabatilles de còrrer i el Camel....plè de conyac.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Hem començat entreno per muntanya!

Alforja-Ermita Puigcerver-Coll Alforja-Arbolí-Alforja

Unes 3h 20 minuts amb bronca inclosa amb un motorista. S'ha d'afegir noves emocions!!!

Anònim ha dit...

NO PUC MÉS!!!!!!!!!!!!!
TOT EL MATÍ AMB EL FIL MUSICAL AMB NADALES-VILLANCICOS I ALTRES GREAT HITS DE L'ESTIL!!!

EM TALLO LES VENES...AHHHH!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

joder... i jo em vaig perdre la bronca??? merda, merda...

Anònim ha dit...

ja vam pensar en tu!!! hagués estat el triple d'emocionant!!!

Anònim ha dit...

Per ser la primera sortida d'entreno, va estar molt dura em refereixo al fred i vent, tots anavem goteijant de nas, per sert que ens vem topar amb els beteteteros, que anaven amb una noia que estaba refredada, xavilo vosaltres tambe esteu refredats?.

Anònim ha dit...

He publicat aquesta notícia al fòrum de la FEEC. No m'ho podia callar. No servirà per res, però m'he quedat a gust!

(PD: el terme pseudo-pedrosa és del Leo, però suposo que no li sabrà greu que l'hagi fet servir)

"Diumenge 17 de Desembre de 2006. 7 amics de Tarragona sortim per anar a "trotar" unes horetes per les muntanyes de la nostra malmesa província. Nomès sortir d'Alforja ja ens acompanya el soroll de les motos d'Enduro i dels Quads. Pujem cap a l'ermita de Puigcerver i seguim sentit el brunzit emprenyador de les maleïdes motos, no sabem si ens les trobarem de cara o ens sortiran pel darrere, si s'ens en durà pel davant algun Pseudo-pedrosa al tombar per algun revolt...però no podem dir res per que anem per una pista ample, i pel que es veu ells hi poden circular (o fer-hi competicions...). Ens trobem uns companys que van amb BTT i ens avisen que a ells gairebé els atropellen uns motoristes, estan indignats!

Continuem la nostra excursió, parem un moment al preciós poblet de l'Arbolí i seguim pel PR de tornada cap Alforja. És en aquest senderó que tornem a notar la presència de les motos d'Enduro. En veiem un que puja com un poseït muntanya amunt, deixant l'ambient empastifat amb el fum del tub d'escapament i destrossant literalment el camí, aixecant totes les pedres. Ens ha vist que baixem, però ell segueix, passant a fregar de 3 dels nostres amics que s'han fet a un costat del camí... nomès s'atura quan se li cala la moto!!! Al intentar engegar dona gas al màxim i escup un munt de pedres que ens toquen de cintura en avall. Li comentem que per allí no pot circular, que ho té prohibit, però respon (a la defensiva) que sí que pot circular-hi i que a ell li agrada tant la muntanya com ens pot agradar a nosaltres...(i jo penso: li pot agradar la muntanya, però el que és segur és que no se l'estima). Ens preguntem: on són els forestals, mossos, o qui sigui per controlar aquesta barbaritat?

He fotut tot aquest rollo per que no entenc que els que manen es posin tant durs en segons quins temes i en canvi saben que cada cap de setmana la muntanya s'omple de "persones" que ja sigui amb 4x4, quads, motos, etc...vagin fent malbé el poc que ens queda sencer. Ja sé que hi ha de tot a tot arreu, però això ja fa temps que es repeteix i ningú hi posa sol.lució."

http://www.feec.org/forum/forum.php?accio=llistar&IdGrup=122

Anònim ha dit...

El grupo de los bttteros estamos de coña. Al menos yo, los demás me es igual jaja.

Joanjo, veo k tienes muuuucho tiempo libre lo que necesitas es una tia para perder más horas cn ella. Si kieres yo conozco una k estaría interesada en ti, una tal Ramona.......

Anònim ha dit...

la de los cantaros por tetaaas, Ramooonaaa, te quieroooo!!!

Anònim ha dit...

Ah! Oscar no et passis amb mi o li dic a la Dra. que et fa la mesoteràpia que ti foti cicuta en comptes d'antiinflamatori....

Anònim ha dit...

Molt be Juanjo, si haguessim vingut l'Enric i jo, els folloneros del trote, li tirem la moto per un barranc.

Ah!!! jo encara tinc dos cunyades solteres, de casar-se no ho crec, pero per donar-vos un gustaso de tant en tant...qui sap!!!

Anònim ha dit...

Home, jo de casar-me tampoc en tinc ganes, però que em donguin algun gustasso de tant en quant...

Anònim ha dit...

Donar i rebre eeeeh, que avui en dia les dones son mes exigents.

Anònim ha dit...

dar y recibir que es navidad