diumenge, de gener 28, 2007

ACHHHTUUUUNGGGGG!!! UTMB PAGAMENTS HOTEL

Tenim les habitacions al Crêtes-Blanches reservades. JaumeG i Enric hem pagat a mitjes el dipòsit. Us demanem que, a la menor brevetat possible, ens doneu la part que pertoca, segons la taula següent. Cadascú haurieu de satisfer la vostra part a la persona que s'indica.

David-Reyes==>168==>JaumeG
JaumeB-Maria ==>168 ==> JaumeG
Han Solo==>168==>JaumeG
JaumeG-Berna-Laura==>218.4==>JaumeG
Toni-Maria==>168==>Enric
Montse-Amic David==>168==>Enric
Joanjo-Enric==>168==>Enric
JosepMB-Pepi-Anna==>==>218.4==>Enric

Les habitacions dobles/individuals tenen un cost de 80€ i les triples de 104. El dipòsit correspon a un 30% del preu total (no inclou 0.90 de tax de sejour i esmorzar, a 7€ diaris)
En cas de no pagar el dipòsit en breu, estem fent gestions per tal de que un Trote-Extrem faci de Cobrador del Frac... qui serà?????

12 comentaris:

Anònim ha dit...

EYYHHHH!!!!
A qui heu de pagar es al JaumeG. no al JaumeB. Conyyyoooo!.
Que entodavia tengo la vissa temblandoooo...

Anònim ha dit...

Com que es diumenge i no vull veure la peli que fan a la tele, us ratllare una miqueta sobre un tema que ja he començat a parlar amb alguns de vosaltres.
El que fa dies que li dono voltes al cap, es com aprofitar les energies i esforços que fem amb tant de correr....
Despres de donar'l-hi moltes voltes, ha sortit aixo....
El "Trote-Extrem Solidari". I de que va aixo... us preguntareu o no.
El tema es que per cada kilometre que nostres fem trobar algú, o alguna empresa o entitat o el que sigui que pagui un euro, ...i que farem amb tants de diners dons anantsen a cuba.... no, no, tot i que ho vaig pensar; tots els diners que arreplegem donarlos a una O.N.G., o a algun projecte humanitari, jo seria partidari de donar-los a un projecte en concret i tancat.
Be, que us sembla, el tema dificil es trobar qui, o que, doni els diners, si teniu algun contacte en alguna empresa o entitat que pugues estar interesada, es pot intentar moure-ho.
El nostre eslogan podria ser 1Km=1Euro.

Anònim ha dit...

Bé, com que és diumenge, tampoc vull veure la peli, i ara tot just començo a donar senyals de vida després de la farra del divendres us vull dir:

1. El que diu Jaume G em sembla de puta mare. (no calen més paraules)

2. Gràcies a tots/es pel sopar, trofeiu, pinícula (MOLTES GRÀCIES DAVID)

3. Al igual que l'amic David P, vull demanar perdó a algú si li vaig menjar molt la bola, per que tot i beure relativament poquet vaig agafar un globo de campionat!!!

4. Gràcies a les noies que vaig tenir el valor de ballar amb mi en aquelles condicions (s'ha de ser molt valenta!!!)

A TOTS/ES GRÀCIES PER TOT...

PD: Marta m'en alegro que escriguis a la pàgina. No facis gaire cas de les coses que diem a vegades! ...ah! no suporto els "pops" que no saben fins on poden arribar.

Anònim ha dit...

Bueno com no se a qui paga pues no pago. A LA MERDA

Anònim ha dit...

Ramon mas de pagar a mi JaumeG, i no et facis el boix que se donde vives. I A LA MERDA PER TU.

Anònim ha dit...

JaumeG, igual es una xorrada pero a la URV solidaria, fan projectes tancats i igual les seria mes facil conseguir col.laboradors, a un euro Km no se...ja diran pero quan anem 30 a una cursa seran eurillos i quan aneu a fer la ultratrail no te digo na.

Jo tambe vaig passar-ho molt be al sopar, vam riure i al pub encara mes...amb el David ja parlarem...d'home a home!!!

Ei!!! Juanjo de beure relativament poquet, res de res que en portaves unes quantes de birres i de copitxuelas d'alvarinyuuuu...el David ja s'havia fotut quatre birres avans de que s'acabes la peli. PER CERT MOLT XULA LA PELI DAVID, ET FELICITO, PER ELLS ES UN RECORD PER SEMPRE.

Anònim ha dit...

Hem sembla bé el projecte solidari que proposa el JaumeG , hem de parlar a veure com ho podem fer per tal que algú ho fagi possible.

El sopar molt bé, i sentim molt, la Maria i jo, no poder acompañar-vos a la farra que es vau fotre.
delicuents que sou uns delicuents!!

Demà ja podré venir a correr, sembla que el refredat se'n và
a veure si d'una vegada puc començar a entrenar sense parons.

Anònim ha dit...

Hola nois, no vec a la Montse i al Fernan en una habitació doble ¿ ho podrias mirar si us plau ? perque suposo que ella també ha dae pagar els 168 €.

Anònim ha dit...

SOrry, con estic una mica atontada no he lleigit be i si que esta la mister. Sorry

Anònim ha dit...

la mister? Ha operado????

Anònim ha dit...

Oh yeah! ha picheado.

Anònim ha dit...

Com a cobrador del frac proposo al David amb una ronyonera d'avituallamnet plena de birras. Desprès podrà fer una peli dels cobraments. Titol: "Sense perdò". Pot ser entranyable. A més, podem fer el programa de "Como se rodó"
Si els km es fan en bicicleta també es cobraran, i a quan? La idea és bona i caldria fer-la arribar als mitjans de comunucació ara que el trote és famós a Tarragona.