dimarts, de gener 30, 2007

Entrenament setmana 29/01 al 4/02 de 2007

Dilluns: 1:30’ TROMU
Dimarts: 40’ rapidets
Dimecres : 2 x 5000, 4’ rec
Dijous : 40’ ràpidets
Divendres: Chepa Camell : 1-2-4-2-1-4-2-1, sempre amb 1’ rec entre esforços
Dissabte : TROMU llarg
Diumenge : 50’ ràpids

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta setmana, amb una mica de sort només podré baixar el divendres, mierda pa mi!!

Otra cosa: Hi ha gent que m'ha demanat una copia de la peli, siusplau aneu fent una llista de la gent que la vol i us farè una copia a tots, aixó si, sense el bricolaje!!!

Anònim ha dit...

David, ja farem una derrama del trote i comprarem uns DVD's, que si no hauràs de fer hores extres per la grabació i per comprar DVD.

Ja t'ajudaré a fer les còpies.

Anònim ha dit...

Hola troteros:
David p, nesito cuan pugis una copia de la pelis que no vaig arribar a temps per veurela, ja fare un escote per als DVD's.

Anònim ha dit...

no pots buscar una tia que faci l'escote per tu (i per tots)????

Anònim ha dit...

Suposu que la majoria ja ho heu sentit, pero ho escriure per els despistats...
Primer entreno de preparacio per l'ultra-trail, esta obert a tothom, es mes, com mes serem mes riurem.
A les 8'30h, al casal d'Alcover, si voleu que anem junts, dons a les 8h, a la plaça Imperial Tarraco, el recorregut sera:
Ermita del remei, l'Albiol, Montral, Er. Remei, anant a trote molt suau, unes quatre horetes,...no us deixeu impresionar per l'ho de les quatre horetes, tots els que veniu a entrenar regularment ho podeu fer, dons vinga animeu-vos.

Anònim ha dit...

Ups!!!!
M'oblidaba,... es el dissabte 3 de febrer.
Sorry.

Anònim ha dit...

o sigui, que els dos dies que em fet Mussares com qui fa lloritos no era entreno???? einnn????

Anònim ha dit...

David P per que no penges la peli al emule com vas fer amb l'altre de la mountain, no? estaria be, igual se la baixa mes gent, abanda de nosaltres, i el nom del trote correra per la "red".

Anònim ha dit...

ehhhh nengs!!!! vau veure el diumenge passat el programa del canal 4 que parlen de coses paranormals?????? doncs aneu al lorito amb la Mussara, hi ha una porta a la dimensió desconeguda (no és conya) i hi desapareix gent, passen fenòmens molt estranyus i van sortir expertus parlant del tema!!! jei quin jinye!

Anònim ha dit...

Els fenomenus extranyus dels que parlaven ja els coneixem. Són una colla de frikis que van vestitis amb malles i porten unes bosses a l'esquena d'on surten unes canyeries directes a laboca. Acostumen a anar amunt i avall en periodes que van de les 3 a les 6 hores, esbufegant i suats...inclús hi ha algú que els anomena "LEÑADORES" des del capdamunt de la Mussara!!!

...

Anònim ha dit...

Jo vull una còpia de la peli i del sopar, per tornar a veure els massatges que sap fer el David.

Anònim ha dit...

L'anónimo d'aqui dalt era jo.

Anònim ha dit...

Tu sí que ets una fenomena, paranormal i supranormal però ens falta saber les teves dimensions, resulten desconegudes, dona biónica.

Anònim ha dit...

Eu, hi que hi ha a la dimensio desconeguda? en parlaven d'aixo?igual resulta mes interessant que la coneguda.

Anònim ha dit...

les meves dimensions???? res de bo....no puc fer mallorquines!!!hauré de preguntar a l'altre dimensió a vore quines me'n dónen, perquè aquí.....

Anònim ha dit...

Tot i que la "Kedada", no ha tingut la resposta per part d'integrants d'altres grups de fondistes, avui erem once, ...que esta molt be.
Ha veure si en una propera "Kedada", s'anima mes gent.
La ruta d'avui ja l'haviem fet l'any pasat, pero enguany l'hem fet mes rapit, tot i no anar gens depresa, la llastima es que l'any pasat vem trepitjar bastanta neu cosa que avui la neu a brillat per la seva ausencia, com ha tot arreu.