divendres, de gener 12, 2007

The North Face Ultra-Trail. Tour du Mont-blanc

LAIACOCAFILMS anúncia que la macro pel.lícula "The North Face Ultra-Trail. Tour du Mont-blanc" ja està editada.Pels interessats, per poguer-la veure s'ha de fer una sessió cinematogràfica.A on?? Allà on volgueu, es pot fer coincidir amb el sopar, però hauria de ser un lloc on la poguem visualitzar (he llegit algo de projector de dvd, aixó seria genial!).Bé ja decidireu... jo ja l'he vist i requetevist!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també...i us faré un PETIT discurs abans de començar a visionar-la...je,je,je

Anònim ha dit...

Encara que no vaig correr la ultra trail, ni la penso correr mai dels mais...tinc moltes ganes de veure la peli del David, pels compis que si que ho van fer i tambe perque pels que no heu vist mai cap peli del David, us aviso que segur que acabem tots plorant d'emocio abraçats amb un ambient de germanor.
NO US LA PODEU PERDRE.

Anònim ha dit...

Jo intentaré posar-me al costat de dues xavalites. M'estimo més abraçar-les a elles que algun "macho man"

Anònim ha dit...

Home Juanjo, la unica diferencia entre alguna d'elles i els maxo man, es que nosaltres tenim un clitoris d'un pam...+ o -

Anònim ha dit...

Ricard, que t'haig de fer alguna peli mes?? Jeje, es broma. Gracies, gracies

Anònim ha dit...

David, peli espero que no, pero si que m'hauras de fer alguna classe mes del programa Estudio 9, t'invitare a dinar...verdureta? ara ja no cal.

Anònim ha dit...

Canviant de tema...els que anem a la Vall Fosca hauriem de preveure la reserva de l'hotel, encara que no hi hagi neu, mes val prevenir. En parlem al Club Atletisme Trote Extrem.

Anònim ha dit...

Pels de la Vall Fosca, com be sabeu, aquest any es obligaori les sondes ( per l'Hospi en hi han però m'han dit que no valen) , hauriem de veure a on les comprem i si fesim una comanda general igual ens estalviarie'm uns eurillos.
En parlem al "local"

Anònim ha dit...

He mirat sones a pagina decathlon, la quecua 24.9 € (200gr), la ortovox 29.9 € (240 gr) i Black Diamond 49.9 € (280 gr), como mas pesa mas caro, link de la ortovox.

http://www.decathlon.es/ES/Product_arborescence/mountain/climbing-sports/touring-ski/ski-mount-secur/product_3325321/index.html

Anònim ha dit...

Joanto, el preu al decatlhon està molt bé, el problema es que no ho tenen a la botiga i si els hi demanem aixó, començaran a treure espuma per la boca, però ho podem probar.

Anònim ha dit...

Jo crec que aquest any ens regalaran una sonda tots els corredors.

Anònim ha dit...

He escrit un mail a l'organitzacio de la curça i la resposta es:

NO.
.
.
.
........................ siga jugando
.
.
.
.
.
........................ ;-)

Haurem de fer una inversió