divendres, de gener 12, 2007

Classificació Trofeio T-X Jun-Des 06.

Ja tenim un nou campió del mundialment reconegut Trofeio T-X, felicitats machine....

Podium:

1er Joanjo B. 174
2on Jaume G. 163
3er Jaume B. 161

Que li podem regalar com a premi ?...un viatje als Andes, al Himalaya, una inscripció a una ultra cursa de 128764539 km i 3432733 m. de desnivell, unes Trabuko, algo per alegra el seu trabuko....no siguem garrepes i fem un premi acord amb la vàlua del nostre club¿?.

I el Sopar ??? el divendres 26-gen ??? On ???

27 comentaris:

Anònim ha dit...

Li podem regalar una novia.
Ahir la seva mare va dir que li agradaria molt, abeure si aixís no fa tant d`esport. Encare que aixós de caminar i anar a la montanya es de familia.

Anònim ha dit...

Felicitats Juanjo ETS EL PUTO AMO! Li podriem regalar una miqueta de tot, un tros del balco del meditarrani, unes Trabuco...i si trobessim una voluntaria sense compromis que volgues passar una estona agradable amb la machine number one del trote, tot aixo que s'estalviariem, eeeh, va nenes que el Juanjo te un fondo que no parara en tota la nit de moure la cadera.

Anònim ha dit...

Enhorabuena Joanjo!!! Estoy pensando que para que este galardon tenga la relevancia que se merece, voy a repartir octavillas con tu foto y tu nº de teléfono, en la Puerta del Sol a toda chica de buen ver que pase por alli, para que luego digas que no me preocupo por ti..... ya estoy viendo a mas de doscientas mujeres corriendo detras de ti por las calles de Tarragona

Anònim ha dit...

OHHHH!!!

debe ser como un anuncio de AXE...

Anònim ha dit...

Aixó del punts del trote, son com els de la TravelClub...Joanjo, amb 1500 pts. tens una xavalina 90-60-90 Silicone-model i amb 3000 pts una 90-60-90 Nature-model i amb 9000 pts una 90-60-90 Nature-model full equipe....

Amb 250 tens un edredó T-X ;)

Lletra petita: Els punts no son acumulables més de dues temporades.

Anònim ha dit...

Bé, estic emocionat. El dia del sopar ja us faré un discurs MOLT MÉS extens, però aquí teniu una petita mostra del que us he de dir:


Vull agrair la deferència que han tingut el Trote-Extrem i els participants del trofeiu per tal de lliurar-me el seu III Premi Internacional TROTE-EXTREM.

Em sento aclaparat per aquest fet i perquè aquest Premi està associat a personatges extraordinaris de la filosofia, la ciència, les arts, la promoció social i l'esport. I jo continuo sent un pringat que no fa més que córrer al costat d’aquests monstres de l'esport.

La deferència del TROTE és un motiu més per manifestar el meu agraïment, acceptant el Premi, i conseqünetment la invitació al sopar.“Com més anem, més tornem”: avançant en la vida, tornem als orígens; l’arc de les vivències es tanca en pau. Un motiu, també, per reassumir les causes per les quals, diu el jurat, m’atorga, ens atorga, aquest guardó singular.

Les causes dels drets de les persones i dels pobles; sobretot de les persones i dels pobles marginats i fins i tot prohibits. Causes meves, però també de tots nosaltres; causes d’aquest petit grup d'amics, en nom dels quals ja ha donat suor i fins i tot sang. Causes específiques de la Nostra Terra: la terra, l’aigua, l’ecologia; la solidaritat; la veritable integració continental; l’eradicació de qualsevol marginació, de qualsevol imperialisme, de qualsevol colonialisme; el diàleg intercultural; la superació d’aquest estat d’esquizofrènia humana que és l’existència d’un primer món i d’un tercer món (i d’un quart món també), quan som un sol món, la gran família humana, filla del Déu de la vida.

Com que és la primera vegada que el Premi s’atorga a una persona que no és l'amic Toni Ferré, jo, abusant de gosadia sentimental, insisteixo a acceptar-lo també com a “representant adoptiu” del fet que qualsevol de nosaltres pot guanyar el Premi. Nosaltres, com a Club, lògicament, abracem aquestes causes de les que he parlat a la llum dels nostres "pares" del TROTE seguint les petjades de Jaume G, Toni F. i Josep Mª B.

El III Premi Internacional TROTE-EXTREM és nostre, amics meus del TROTE, nostre ha de ser el compromís renovat. Junts hem lluitat, junts rebem el Premi, junts continuarem responent (però jo no pago el sopar).

L’objectiu i la mediació de totes aquestes causes nostres es poden formular en aquest
postulat: "VIU I DEIX VIURE"

Perquè no acceptem la fatalitat d’aquest sistema capitalista neoliberal que ens imposen, que redueix la vida a un mercat i emmarca les ments en un pensament únic, sota un macroimperialisme polític, econòmic, militar, cultural.

I el TROTE, proclama com un dels seus dogmes fonamentals que “viure és conviure”. Sense prepotències, sense exclusions.

Gràcies.

Anònim ha dit...

...eeiinnng!!

Anònim ha dit...

Yo voto x una muñeca hinchable de latex con pelos naturales. Podrás descargar y además te dejará ir atodas las carreras y todos los entrenos.


FELICIDADES NENNNGGGGG!!!!!!!!!!

Pagate unas birras!!!!!!!

Anònim ha dit...

si no hi ha cap incomvenient d'ultima hora el sopar sera al gallegu del costat de la piscina, encara no ma trucat la mesonera per confirmarme el preu cuant ho sapiga ja ho comunicare, de moment per que aneu fent els plans i estrategies de despiste, el supar sera el dia 26 de gener a les 9'30h, previ al sopar a les 8'30h farem el pase en estrena del mundo mundial de la superproduccio de laiacocafilms de la pelicula dels ultratrailerus i tot el seu entrenament, dura la peli 50min., els que la volgueu veure ja sabeu...

Anònim ha dit...

El Toni ja ens va portar el catàleg i l'Enric ens va passar un link amb les recomanacions de material. Ara us passo els punts de venda a Barcelona dels productes Raidlight:

INTEMPERIE CL/París,136 RUNNERSWORLD P. García Faria 25 VERTIC BCN Rocafort 135

Altres punts a Catalunya i a Espanya, visiteu el link:

http://www.raidlight.com/boutique/page_actus_page.cfm?num_actus=49&code_lg=lg_fr

Anònim ha dit...

Juanjo.

Si kereis comprar meterial a Barcelona ir a GR-ZERO, está bastante mejor de precio y además os harán un 10% de descuento.

POr cierto el día 26 estoy en barna dia y noche y x la tarde iré a GR-ZERO si kereris os miro material y precios. Todo x una modica comisión.
Ya me direis algo.

Anònim ha dit...

Joeeeeer amb el Juanjo, quin senyor discurs...

Anònim ha dit...

Ei la foto del Juanjo entrant com un champion esta molt be, en quina cursa es?
Ja hagues estat l'ostia que al numero de dorsal fos el que porta+2

Anònim ha dit...

houla soy la mesounerinha galeguinha... No quiero llamar al Jaume, quiero me llame el Ramoninhu que me pone a 100. Le voy a comer el percebiho

Anònim ha dit...

A LA MERDA...

Anònim ha dit...

Hola torno a ser jo, és a dir, EL PUTO AMO.

He visitat el blog dels companys de la UEC de TORTOSA i a l'apartat de ENLLAÇOS endevineu qui hi ha...el TROTE !!!

Anònim ha dit...

http://trailuec.blogspot.com/

M'ho he deixat de posar...

Anònim ha dit...

Acabo de lleigir tota la plana i la veritat? estic estresada, Joanjo , nen....menys mal que ets timid que si no.... i que no xarras gaire .....
Ja vec que la " caballerositat " en el mon esportiu no conta..... HOMBRES!!!!!!.

Enhorabona, trasto, t'ho has currat, i si et dones una foto la penjaré a casa per quant vinguin les meves amigues promocionarte una mica.

Anònim ha dit...

qui no coneix el PUTO AMO?

Anònim ha dit...

Juanjo si necessites ajuda amb les amigues de la Reyes, avisa!!!, encar que tu solet te'n pots encarregar de totes...per aixo ets el PUTO AMO.

Anònim ha dit...

Be, ja tinc el que ens costara per cap el sopar del trofeiu, torno a repetir el dia, lloc i hora del gran espectacle:
Dia: 26 de gener del 2007
Lloc: Al Gallegu del costat del tarraco
Hora: 21,30h. (els que vulguin veure el dvd que ha fet del David P., sobre els entrenus del trote per l'UTMB-2006, a les 20'30h, el mateix dia al mateix lloc).
El menu, sera un surtit de varias tapas (pulpo, lacon, xoricitos, mejillones, etc)i unes amanides (todo muy cumplidito), i despres s'ha de triar entre "Merluza a la sidra"(especialidad de la casa), o "Parrillada de corder"; todo esto regado con los grandes caldos de la region del riveiro, blancos i tintorros.
Posteriorment els portaran els postres, que ja veurem que ens fan i per acavar els cafes.
Donç, tot aixos valdra 25€ per cap.
El dimarts 23 ultima oportunitat per apuntar-se al esdeveniment (recordeu que heu de triar carn o peix).

Anònim ha dit...

On ens apuntem? aqui mateix?
Si es aixi jo vull CARN TENDRE!!!

Anònim ha dit...

Jo també vull txitxa!!Apunta CARN!!

Anònim ha dit...

Jo vull peix

Anònim ha dit...

sobre toudu que se apunte percebinhu que se lo voy a comer al vapor y se le va a puner una carinha que va a pareser el Apostol Santiaguinho

Anònim ha dit...

Alertra amb les galleguinyes, són una mica guarrinyes. No necessites llimona per obrir-li l'almejilla. Solen ser naturals i molt gustoses.
Joanjo! Ets el millor dels PUTOS AMOS. Aprofita el moment i carda com un cabró. Deix de fer-te palles i omple forats.

Anònim ha dit...

clar que si, a ficar-la en calent a la galleguinha, encara que jo al juanjo l'he vist sortint d'un pis una mica sospitos la nit pasada