dilluns, de març 05, 2007

Cap de setmana 3-4 Març

Com va anar per Tivissa ? I per la neu ? I...algú va fer la Marató de BCN ? I..algú va anar als Campionats d'Europa Indoor ??? I..algú no va fotre cop ? I...l'aigua de la Llarga estava molt freda ? I...l'aperitiu de després ?? I..algú va sortir en BTT ?

10 comentaris:

Anònim ha dit...

l'entreno a Tivissa va ser duret, com no podia ser d'altre manera per aquell barri (ach!!!)
Felicito al Ramón pel partit del Far$a a Sevilla (je, je)... vull dir per aguantar com un campió (sense necessitat de que l'àrbitre li regalés res) fins el final de l'entrenament

Anònim ha dit...

A rodar una mica en bici
El proper diumenge hi ha el duatló de Reus

Anònim ha dit...

ok, ara el fico al calendari...

Anònim ha dit...

Aquest cap de setmana, el David, el Xavilo i jo mateix, vam fer un completo (els dos dies), d'esqui de muntanya pels pics del voltant de les pistes d'ordino, es la unica manera de fer alguna cosa de neu, el Pirineu esta pelat pelat. Tambe el Juanbo, l'Anna i el Juanto, van fer un subinbajen el dissabte, en total entre 1200 i 1400 mts de desnivell, cada dia, i dos pics el dissabte, un 2700 i l'altre de 2600, i un de 2870 el diumenge, que es diu Cataperdis!!! a mes va ser una ascensio molt xula per una canal de neu geladeta i roca que enllaçava a mitja cresta per arrivar caminant al cim, vam disfrutar molt. A mes el dissabte per la nit ens vam fotre un senyor sopar en una pizzaria que regentava una francesa madureta amb molt de morbillo, pero que evidenment, com tots tres som pares de familia, ens vam comportar i la cosa no va passar de quatre miradetes al seu escot. La llastima es que el Barça va perdre...sort que el diumenge el Nastic ens va donar una bona alegria.

Anònim ha dit...

Que hizo el Madrizzzz?

Anònim ha dit...

Com molt be diu l'enric l'entrenu per tivissa "sex domiti", va ser molt duuuurrrr, pero el jalo al camping del "mafios" de puta mare, encara m'estic llepant els dits, llastima dels maleducats fumadors dels collons que ens van esgarrar la tertulia de despres.
Al dia seguent els mes esbojarrats vem anar a fer el tomb per la llarga abans que ens la faiguin malbe, i en acabar el unic e inigualable matrimoni berna-jaume, es van atrevir a sumergirse en les aigues gelades del nostre mediterrani, i per si no fos suficient a esmorçar al gallegu, tooomaaaa mati....
Encara estic cansat ara de fer tantes coses, i per descomtat encara no m'he recuperat de la pallisa tivissana.

Anònim ha dit...

De dissabte ja ho han dit tot, va ser duríssim. Diumenge em vaig aixecar fet caldo, amb la intenció de treballar una mica.He de preparar uns temes amb el portàtil, però resulta que el portàtil estava mig mort i vaig començar a fotrem MOLT nerviós..total que abans de cagar-me amb algú o de llençar l'ordinador a la puta merda vaig agafar la BTT amb la intenció d'anar a fer una volteta...volteta he dit??? em van sortir 40km per les muntanyes de Poblet. Total que avui encara estic pitjor...

Anònim ha dit...

els que vau apostar que el Joanjo sortiria en bici, heu guanyat. Però la casa no es tirarà al llanto yrechinar de dientes, doncs la "sortida" es pagava a 1.000001 euros per euro. Si el Big Barry s'arriba a quedar a casa, ens arruinem: 10000 euros per euro!!!!

Anònim ha dit...

Jaumet, vas trobar el sender ??? Dissabte vam passar i es veu força...

Anònim ha dit...

Avui dimarts em començo a veure les orelles, menysmal, començaba a estar preocupat, cada cop em costa mes recuperar-me, pero no parlem de miseries.
Us veig a tots molt be per la mitja de mont-ral, podriem fer una porra, com sempre els tres primers amb el temps nomes del primer per desempatar?.
Començo jo.
1.- Juanjo (el home-crac). 2h.10'
2.- Jaume B.(la maquina de pujar).
3.- J.Mª.Benavent (la cabra).