dilluns, de març 05, 2007

TROTE-EXTREM'S HORN




El Trote-Extrem bateja un cim semi-verge amb el seu nom:

Aquest cap de setmana, una delegacio de la seccio de muntanya del trote-extrem, van fer una sortida d'esqui en una zona de molt, però que molt dificil accés d'Andorra...ejem, ejem... les pistes, estaven a 300 mts, és que sino es així no hi ha neu!!!. L'Anna, el Juanbo, Juanto, Xavilo, David i Ricard, desprès de molt esforç,vam aconseguir pujar dalt d'un cim d'uns 2700 mts, el qual no tenia nom!!!...o no vam ser capaços de trobar-lo en el mapa del principat... i per tant vam decidir batejar-lo com a TROTE-EXTREM'S HORN!!!

No tot acaba aqui...el nostre director, productor, guionista, realitzador i tecnic de cinema, David Palos, es va inventar un revolucionari sistema de filmació de descensos d'esqui...despres d'un primer dia de proves de filmació bastant frustant,..solament es veia la neu...va ser el segon dia on va triunfar, amb uns petits retocs al sistema de filmació, es van aconseguir unes imatges de descens molt espectaculars...ja veureu quan pengi el video, ja veureu...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

M'ho he deixat...la notícia l'envia el reportero mas dicharachero del trote-extrem: RICARD...

Anònim ha dit...

Ha estat un cap de setmana magnífic.
En un principi, el diumenge voliem fer una cursa però com la feien dins les pistes de Soldeu, vam decidir d'anar pel nostre conte, i la vam acertar.
Per sort el coll encara el tinc bé!!

Anònim ha dit...

Ostia Juanjo quin rollo que he fotut, no?, "es que no lo puedo evitar"

Pero quin invent el David P, eh, ara be el coll i la nou de la gola...encara ho deu tenir adolorit.

Anònim ha dit...

Pels qui volgueu veure el que vam fer la secció de muntanya el cap de setmana cliqueu aquí ja em venen ganes de tornar jeje!

Anònim ha dit...

Ets un puto crak tiu!

Anònim ha dit...

David, esta de conyaaaaaa!!! quina canya...pero per mi fa falta la imatge que hem va fer riure mes, quan vas filmar la teva sombra a la neu, saludant-te, que tu mai surts.

Anònim ha dit...

Molt xulo el video david!!!