dimecres, de març 28, 2007

ULTRAENTRENO 26 Març-1 Abril

Dilluns: Ja esta fet.
Dimecres: 1 hora trote muntanyenc.
Divendres: 20X(1'rapid-1'caminant) + estiraments + birra + i/o sopar.
Dissabte: Marxa la Selva del Camp.
Diumenge: si fa bo, remullada de cames a la platja.

29 comentaris:

Anònim ha dit...

Com que no tinc l'ordinador arreglat, faig l'entrenu des de la feina, dilluns, ja esta pasat, dimecres 1 horeta per la muntanya, divendres, 20X(1'rapid-1'caminant),despres estiraments, i birra, i/o sopar, dissabte la marxa de la selva, i diumenge si fa bo remullada de cames a la platja.

Anònim ha dit...

Ja veig que això segueix com sempre...nomès escrivim els mateixos.

Quins collons que teniu!

Nomès us agrada "mirar" o tambè us agrada actuar!!!

TOOOOOMA BRONCA!!!

Anònim ha dit...

Otro k tampoco curra k lo hace todo en el trabajo.

Yo de mayor com el Ricard o el Papa!!!!

Anònim ha dit...

tENGO UNAS CUANTAS FOTOS DE LA CARRERA DE BRAFIM, A QUIEN SE LAS PASO X SI LAS KEREIS COLGAR???

Anònim ha dit...

OooHhhh..... que ve que va el meu ratoli nou, que l'hi fotut de la feina, es masa apretes el boto i funciona be, i ames no l'hi tinc que anar foten cops perque vaigi d'un lloc a l'altre.
A otra cosa mariposa, per els que anem a la cursa de la selva (que no es cursa que es una marxa, collons amb el correr), hem quedat a la P.I.T., a les 5'45h. del mati de dissabte, que tot s'ha de dir, ostia.
Per als i les geis que no feu la marxa, bon cap de setmana.

Anònim ha dit...

SI PADRE!!!!

Anònim ha dit...

os envíamelas a info@trote-extrem.org

Anònim ha dit...

1-4-07
Duatló de Vilafranca
5km / 20km / 2,5km

Anònim ha dit...

Feu memória, cursa de Bràfim:

Oscar G.
Joan Mu.
Manel P.
Joan Bo.
Joan V.
Ana V.

Ens deixem algú ????

Anònim ha dit...

Si ningú diu res en contra, classificació i tribuna actualitzats.....

Anònim ha dit...

escolta neng, porto el matí trucant-te, por dónde vagas?????? con la amante????? ya te daré con la escoba xaval!!

Anònim ha dit...

bon dia a tothom!Ahir entrenament amb remullada...que xulu!!!!I per dissabte també s'esperen pluges...biiiieeeeennnnnnn!!!!!
Ramon i Toni feu el favor de comportar-vos i encara que caiguin dues gotetes aneu a còrrer,ehehehehe?????

Anònim ha dit...

Per setmana santa, com sempre els de sempre farem lo de sempre (ostia com m'ha quedat aixo), qui m'entengui que'm compri.
Volia dir, que si algu o algu altre vol venir a fer la ruta del cister "la del romagosa", amb nosaltres que sera benvingut, nosaltres sortirem el divendres sant (despres d'anar a misa), des de cabra del camp, fins a l'espluga uns 54km, alli dormirem al refugi-xtrem-barriacs, por lo que qui vulgui venir s'ha de dir per dir-lis a ells que comptin amb algu mes, al dia seguent sortirem de cal-barriacs fins al cabra del camp que es on em deixat els cotxes, i son uns 45km.
-Que lu sepais....

Anònim ha dit...

Un altre cosa (avui estic inspirat).
Que ja sabeu alguns, el kiko mata em va retar a pujar ell amb btt i jo correns la pista de la pena.
I digo yo, com que no s'ha fet la duatlo per parelles, fer aquesta prova tambe per parelles pero per comtes de anar els de btt amb els que corren fer uns contra els altres, o sea que tu tries contra qui vas, el que perdi paga el dinar de l'atre, el dia ja el triariem, de moment la primera parella, som el kiko amb btt contra el papa corrent,... qui s'anima.
Jo en puc sudjeri unes quantes, per exemple:
El tete petit btt contra la cabra.
El toni btt contra l'enric.
El tete gran btt contra l'oscar.
La montse btt contra la reyes.
Que us sembla?..
El ramon btt contra la conxi....

Anònim ha dit...

Tete gran vs tete petit...així paguem el dinar a mitjes...

Anònim ha dit...

Juanjo te espero con el machete entre los dientes.

Anònim ha dit...

Eiiiiiiii!!! La Reyes contra mi, jejejejeje...de pujada i baixada...espereu-meeeeeeeeeee!!!

Anònim ha dit...

Jaume, em penso que la remullada del diumenge no farà falta. Demà ja ens mullarem prou a la Selva...

Anònim ha dit...

bueno, ja he tornat de París. El dimecres, jornada turística i dijous, conferència en francès (oh mon dieu!!!). Em van preguntar que havia fet dimecres i em va ostar que es creguessin que havia fet a peu i en 5 hores la ruta que vaig fer... je, je...
Au, fins la tarda.
PD: gràcies Tete per la inscripció

Anònim ha dit...

Enric, ja has averiguat si el frances ve de frança?

Anònim ha dit...

Nens, jo aniré directamente a la Selva del Camp , en va millor i Ricard, quan vulguis i a la hora que vulguis. Per cert , per setmana santa no aniré amb el trote perque en vaig a Bielsa a fer alguna que altre ruteta , si el temps ho permet i la meva anatomia també, el dilluns ja us ho diré a veure com acabo de demá.
Ens veien demá , avui no feu malisies i a dormir aviat.

Anònim ha dit...

Reyes ,quan vulgui i alhora que vulgui el que? es bromaaaaaa, tu ja saps que si et fes falta et pujaria a caballito.

Ens veiem despres de la setmana santa, que us vagi be la cursa de la selva.

Anònim ha dit...

Beneficis del córrer

La carrera a peu pot influir en la majoria de les funcions orgàniques. Diverses investigacions han demostrat que l'exercici físic, i concretament córrer, perllonga la vida. El sol fet de córrer 25 Km setmanals a uns 6 minuts/Km ja és suficient per a què el nostre organisme es vegi influenciat de forma avantatjosa. Tan solament corrent entre 8 i 16 Km a la setmana el risc d'atac cardiac es veurà reduït en un 20%. Una tanda d'exercicis diaris d'uns 15 minuts pot ser mes tranquilitzant que qualsevol fàrmac destinat a aquesta fi.

Tot apunta cap a una millora general de l'estat físic i mental. Vegem algunes d'aquestes influències sobre el nostre organisme.

Articulacions. Es veuran lubricadas i més flexibles, no obstant això, en el cas d'estar afectades per una malaltia pot ser contraproduent i deteriorar-se encara mes.

Cervell. Corrent s'alliberen endorfines que produeixen una sensació de benestar i exaltació d'ànim. El funcionament mental millora de forma general.

Circulació. Durant l'exercici la majoria dels teixits i òrgans, excepte aquells directament utilitzats, es drenen de sang. Durant la recuperació les venes i artèries es dilaten per admetre un major volum de sang i poder dirigir-lo cap a aquells òrgans que ho necessitin.

Equilibri Electrolític. S'augmenta el flux sanguini dels ronyons amb la qual cosa es disminuïx el risc de deficiències. Amb la suor es perd un gran volum de electrolits dissolts en ell.

Hormones. Si es corre a ritme alt, l'organisme tendeix a generar més hormones del creixement, s'estimula el desenvolupament muscular, els greixos es descomponen més ràpidament i augmenta la reparació dels ossos. S'augmenta el nivell en sang d'una hormona tiroidea anomenada tiroxina encarregada d'augmentar la síntesi de proteïnes i d'intensificar la producció de mitocondries.

Ossos. Si es corre amb moderació ajudem a augmentar el grossor dels ossos de les cames i els peus. No obstant això, els corredors de mes de 80 Km setmanals poden arribar a tenir la columna més prima amb la qual cosa és aconsellable l'enfortiment d'aquesta zona.

Músculs. S'augmenta la quantitat de vasos que subministren sang a cada cèl·lula muscular, s'incrementa la quantitat de mitocondries, eleva el nivell d'enzims aeròbics i s'estimula a les cèl·lules musculars a cremar els greixos.

Nivell de greix corporal. L'home té un 22% de greix corporal; la dona un 27%. Aquests nivells es poden rebaixar si es dediquen tres sessions a la setmana de 30 minuts. Això suposa cremar unes 1.300 calories a la setmana.

Pressió cardiaca i sanguínia. Les parets del cor guanyen grossor igual que els ventricles guanyen grandària. Això permet que amb cada batec, arribi més sang als pulmons. El pols en repòs pot baixar en mes d'un 20%.

Pulmons. No es podrà millorar el funcionament dels pulmons però si el dels músculs respiratoris com el diafragma.

Resistència a les infeccions. Córrer entre 25 Km i 50 Km setmanals millora el sistema immunitari. No obstant això després d'un esforç d'alta exigència, ocorre tot el contrari ja que el sistema immunològic no està treballant al màxim rendiment mentre està en procés de recuperació.

Anònim ha dit...

Autors de l'article anterior:

“El Mundo del Atletismo” ( Antonio J.G.L. / Josefina E.C.-Metge esportiu-)

Anònim ha dit...

Joanjo,
no he pogut acabar de llegir-lo perque tinc excès de lubricant al cervell, els ronyons plens d'endorfines, la columna plena d'ossos i no se si m'aguanto els pets.

Anònim ha dit...

Ququi! pide el canbio. Només estàs per jugarmitja part.
Jonjo! OK per l'artícle, gràcies per l'informació. Però recordeu, no vos passeu que us fareu mal. Ante todo moderación.

Anònim ha dit...

Qui s'apunta a fer una sortida o sortideta el proper cap de setmana a la neu? Esquís de muntanya, a triar el grau de dificultat i enmerdamenta. Estic obert a qualsevol sugeriment.

Anònim ha dit...

XaviLo, que fas ja desper a aquesta hora i per internet? Esrem tots malalts.
Jo curro tota la setmana Santa, putada!!

Anònim ha dit...

Em sembla que haurem d'obrir una nova seccio per els noctambuls, tipus afterhours, no apte per els mes petits es clar.