dilluns, d’abril 30, 2007

Cap de setmana 26-27 Abril

Com ha anat el weekend ? Curseros, troteros, platjeros i altres espècimens del trote, expliqueu una mica que heu fet aquest cap de setmana típicament primaveral !!!!!

Dissabte tocava plutja i no va ploure fins que vam acabar l'entreno, (gràcies mare terra, per no tenir que desgastar el Gore-Tex) i diumenge no tocava ploure i va ploure, aquest de la tv3 si que son uns cracks.....menys mal que no els fem ni putu cas....

13 comentaris:

Anònim ha dit...

¡ PERDONA !... el cap de setmana per alguns no a pasat.
Una butifarra molt gran a tots els que treballen,

Anònim ha dit...

Ramonet ves a dormir !!!

Anònim ha dit...

Ramon, ja vindrà el cagar de maig i et farem recordar aquestes paraules...je je je....

Anònim ha dit...

A traballar que ens hem de pagar les curses!!
Ramon, que no estaves esmorzant?

Anònim ha dit...

Oh sento... que vol dir?

Anònim ha dit...

! PRINGAOSSS¡... no se que fer.. tengo tantas horas libres,

Anònim ha dit...

perdó, he dit traballar en comptes de treballar.
Doncs Ramon, que em pensava que estaries per Tarragona i no davant l'ordinador.

Anònim ha dit...

Ramón, a la merda!!!

Anònim ha dit...

Hola petardos, sempre hi ha pringats i una d' elles soc jo, el meu xicot de festa dormint fins les tropecientas i jo pencant , ara en recolleix per dinar....i ¡ a viure que son dos dies.... aquestos de Madrid tenen la " ós..." de dies de festa...Jo estic " tizte", el diumenge necesitava una llebre del trote, totes les noies corrien amb un xicot al costat i jo més sola que la una... com va ploure la del pulpo estava tot enfangat, els barrancs baixaven plens d' aigua, despres de fer totes les pujades on anava segona i despres d' una baixada per matar-se que vaig fer bastant be, quant falten 7 km i estava pel barranc, fico el peu amb uns super toll d'aigua amb fang i l'ostia dins del fang va ser de campionat, un noi en van treure peró tenia fang fins les celles, un susto impressionant i quan vaig sortir la tercera noia en va pasar, anava pegada a ella peró con era 5 km cagant llets i ella tenia una llebre que li fotia un crits que en servia de estimul a mi no la vaig agafar aixi que quant arrivava a la meta a 50 metres per espabilada en va pasar una altre noia i ahí si que qüasi ploro de ràbia, no la vaig controlar i ja estava tocant la menta aixi que al final la 4 a no hi arriva un minut de la segona i 9 segons de la tercera.... ESTIC QUE TRINO, aixi aprendre per la próxima vegada a no relaxar-me mai. El cònsol es que el mal es minim, un blau, el dit fet un cromo i una mica de mal al peu... recuperable.
Despres d' aquest misal ens veien a la tarda per la cervesa, que demà torno a còrrer a Montblanc, pero d' acompanyant ¿ eh?

Anònim ha dit...

lo bueno si breve dos veces bueno....

Anònim ha dit...

David C," C " de Cabr..
estais de mala ostia porque currais la suerte que teneis, yo aqui tumbado en el sofa pasando calor con una cerveza en la mano.

¡Desde luego que desgraciado soy !

Anònim ha dit...

a la gent que ha fet festa .....us sentiu satisfets amb el que heu fet avui?Heu aprofitat el dia?

Anònim ha dit...

Tranquila! No hi ha res que un bon sopar i un bon polvet pugui curara.