dijous, de maig 03, 2007

Reformes

Estem fent reformes en el blog....així que no us fiqueu nervosios si les pròximes dues setmanes entreu al blog i no funciona bé.

Hem afegit un menú a dalt i com a novetat més important, hem reformat l'apartat Calendari TX, ara estic enredat en el meravellós mon de les bases de dades MySQL. (The Cure sempre inspira...open your mind on Fascination Street)

El pròxim objectiu a assolir es l'automatització del Trofeio TX....estamos en ello.

I+D TX.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Estreno un nou apartaaaaat, bieeeen!!!

Juanjo, no se com dir-ho i ho sento molt, pero aquest divendres no podre venir al sopar i a la copeta posterior, avui tinc una reunio a quarts de nou i dissabte ja tinc un sopar posat fa mes d'un mes i tres nits sense estar a casa (sense contar la cervesseta del dimecres) hem sembla massa pels nens (a la meva dona tambe li sembla massa...), hem sap molt de greu perque fa temps que ho diem, pero no es questio de tibar molt la corda familiar, no sigui que hem trobi el pany de la porta canviat o que els meus fills hem fotin al asilo abans de jubilar-me, ja sortira un altre dia i a mes sense posar hora de retirar, despres de pauls o de la cromagnon, hem de fer una sortideta nocturna i desfasar-nos una miqueta, al David P li prenem la cartera i el fem beure al mateix ritme que nosaltres que sino ens treu massa avantatge. Llastima perque m'ho passo molt be tant en els entrenaments com en els sopars i a les curses (poquetes, pero...) que vinc, ara que be l'estiu aveure sino fallo tant els divendres i m'apunto a aquets sopars improvisats.

Anònim ha dit...

Ah!!! JaumeG, gracies per la baldufa!!! els hi va fer molta ilu als nens ( a la Jose no tant, pateix pels vidres de la casa), ja els hi he dit de qui es el regal, quan vinguem a algun dinar no et treuras als crios del damunt, els hauras de tenir sentats a la falda tot el dinar, potinenjant al teu plat i demanan-te xuxes, gelats i ves a saber, ja els hi dire que tu ets el PAPA (no biologic, eh!!!) i que pertant quan sortim amb el Trote i volen alguna cosa, t'ho han de demanar a TU, jajaja...quin descans.

Anònim ha dit...

Ok Ricard, no passa res!!!

Però queda pendent, eh?

Així la les ganes seran més grans i la farra encara millor!!!

Anònim ha dit...

Avís pel Jaume G i Jaume B:

Ja no teniu marxa enrera, la inscripció a la marató de Berga està feta.

Així que nomès queda ens córrer 42 km com a desgraciats per aquelles muntanyes...

PD: I a mi qui em manava que m'agradés això?....ein???????????

Anònim ha dit...

Segur que alguna ment calenturienta posarà alguna cosa. Siiiiiiii...m'he equivocat! he posat "queda ens correr"...en comptes de "ens queda córrer"...ja ho sé...

Apa, contents?

Anònim ha dit...

OK Juanjo, hem sap greu, i jo de ganes en tinc sempre...i de tot!!! es que no se dir que no i despres passa el que passa, masses coses.

Anònim ha dit...

No conteu amb mi pels sopars, ja vaig dir que no sortirè mai més de la vida, mai més...paso de fer d'arlequin (piarrot pels catalans!!)

Anònim ha dit...

A NO!!! David...tu tambe sortiras, aveure si amb 33 anys t'has de jubilar, si et fots les mateixes cervesses que jo, per tu sera com anar d'aigües.

Anònim ha dit...

No David, no....aquí venim tant als entrenos suaus com als durs...així que als sopars igual!!!

Anònim ha dit...

Que vol dir sopar improvisat,com ,quan,qui,des d'on?
Algú m'ho pot explicar?

Anònim ha dit...

avui hi ha sopar?
si en hi ha podeu enviar SMS ?
zankiu

Anònim ha dit...

Joanto, això no se sap fins a les 8 quan acabem l'entreno!

Ara que si demà ens hem de llevar d'hora no se si voldran anar a sopar

Anònim ha dit...

Ricard, no pateixis per mi, que als crios els tinc dominats, els hi fotu una mirada amb mala llet i sen van corrent cap a sun pare.
Com que encara no hi ha la pagina d'explicacions del cap de setmana, ho coloco aqui, com ja sabeu vem fer dues series per els terrenys de vilaplana, en total ens van sortir 1700m de desnivell positiu, i els que feiem trotant en dues hores i mitja ho vem fer la primera volta en dues menys cinc minuts i la segona en dues hores menys deu, unes fieres.
Com es habitual en els entrenos, tinc tres grans enganxats al cul que no hi ha manera de deixals enrera, pero ademes ultimament es fan tant pesats que poden amb mi i els haig de fer pasar per que em deixin en pau, estinc planeijant un entrenu especial per a ells, a veure si els revento, pero no els hi digueu... (es un secret).
Ah!!!, per sert baix acadar amb un pajaron de cuidao, encara em roda el cap ara, i tambe la pantxa, pero el dinar al dosmil, no el baix perdonar.
Avui em trobo be de cames, ara anire a fer l'ultrantrenu, prepareu-vos per dema, (susvaisacagar).