dilluns, de maig 07, 2007

Cap de setmana 5-6 Maig

Amb permís del canvi climàtic, hem tingut neu al Pirineu i sol a la costa....aixís que aquest cap de setmana heu pogut fer una mica de tot. On heu anat a suar la cansalada ???

16 comentaris:

Anònim ha dit...

A rodar 1h55` en bici de carretera, a pendre el solet

Anònim ha dit...

Naltros...pedalada fins les tres creus + una horeta de trote, l'Eu es va tindre que retirar a la transició per que li va agafar uns "retorcijons" després de menjar-se una barreta a les tres creus...va tindre que pedalar des de les tres creus fins l'esplu...fotia una cara de llimona quan baixàvem per el sender de la Natura !! Pobreta !!!

Anònim ha dit...

3 hores de bici + 1 corrent i pensant tota l'estona que tinc que fer el doble !!!!! on collons m'he fotut !!!! arggggg....

Anònim ha dit...

2 sèries de no res per Vilaplana i la Mussara..................

Anònim ha dit...

Dissabte vam sortir a escalar amb l'Oscar, aquest muxaxo s'especialitza en tot, d'aqui uns dies no hi haura qui l'aguanti, quan ens faci la ralla. Leo aveure si t'apuntes un dia, que tambe ho volies probar, no?

Anònim ha dit...

bufff.., no tinc temps per a tot, potser cap a l'estiu....

Anònim ha dit...

Si clar, 2 sèries de res....el recorregut que normalment fem en 2h30', aquest dissabte:

- 1ª sèrie: 1h55'
- 2ª sèrie: 1h50'

I en total 1700 aproximadament de desnivell positiu. Quan vam arribar ja ens veus a tots amb les cames dins el riu, i algú inclús s'hi va posar gairebé tot.

Al acabar, vam fer el recorregut típic: cervesa i patates fregides al casal de Vilaplana, i cap a TGNA al bar 2000 a dinar. Paella i parrillada de peix...i el kalijari de conyac no podia faltar!

Jo diumenge res de res, encara que no us ho pogueu creure vaig anar a l'espluga i no vaig fer res...Ricard, ja estic canviant! Havia d'estudiar i lo mes fort de tot és que vaig fer-ho! vaig vencer la tempatció de la bici que em cridava des d'abaix i vaig estudiar.

M'estarà passant algo? Estic preocupat...je je je

Anònim ha dit...

Molt be Juanjo, si es que no per entrenar mes correras mes tambe, s'ha de trobar la mesura justa i s'ha de descansar, pero joer quin dissabte mes complert.

I els que vau anar al Piri? ens explicareu alguna coseta? hem van dir que la neu estava de cine...

Anònim ha dit...

Hole.

Pues la verdad que ya lo han contado todo el Ricard.

Fuimos de escalada el sábado por Arbolí y la verdad es k ns lo pasamos de coña.

Leo , busca un poco de tiempo y te vienes a estrenarte como yo que es una pasada.

Anònim ha dit...

Per fi arriva l'hivern i la neu!!
El divendres arrivem per la pista forestal aprop de la borda de Sorteny (el XaviLo, Oscar Anguera i jo). Cau aigua neu.
Al matí en aixequem amb dos dits de neu humida, més amunt a nevat més i neu bona.
Pujem els cims de l'Estanyó (2915m) i la Cabaneta (2863m), arriba a sortir el sol, però a dalt dels cims bufa molt de vent i la sensació de fred és molta. Quant baixem , el temps s'enmarrona i descartem pujar el pic de la Serrera.
La baixada molt guapa amb neu pols un pelet pesada, però podem gaudir-la.
Hi ha moltíssima neu, el temps està boig.
Jo vull tornar a pujar el dia 26, si algú s'apunta...

Estic preperant un petit video, ja avisarè quant el tingui penjat a la web.

Fins la tarda.

Per cert, el divendres vam sopar a l'area de Guissona (per variar) i ens vam posar fins al cul, sobretot el XaviLo que semblava que no haguès mejat en tres setmanes....de fet portava tres setmanes sense menjar!! Ànim xaval.
El dissabte vam dinar aprop de l'Alpesport en un restaurant a 6'95 euros el menú i no vam poder acavar-s'ho tot, increible!!

Anònim ha dit...

Doncs nosaltres ( la Montse i Jo ), van tindre de tot una mica, van anar a fer una cursa a Madrid, la dels tres refugis de la Copa d' Espanya, ¡ quin nivel nens ! i la va guanyar una portuguesa... qüasi res. Van sortir amb solet, no paraven de puja, per uns senderons super guays però plens de arbres que et deixaven les cames... els " madrilenyos " que no suporten que una noia els adelanti , que no deixen passar, al cap d' una hora esplanada al canto però plena d' aigüa, les bambes amb fang, aigua i con no, van xafar neu , gel, ... Un fred a Bola de 1 grau de temperatura, com havia molta boira Davi va fer la baixada més forta amb mi , perque en sentis més segura i suposo per evitar que en matés per aquells andurrials, molt dura, molt de fred a trams, molta neu.... molt de tot... els paissatges impressionants i les relliscades també. La representació de la selecció catalana aquesta vegada no va quedar gens be perque només va anar- hi una la Sonia Malo ( Ricard , la super machine dels ploms en dutlons ) i en va retirar, no va acabar d' agafar el ritme i con la pressió suposo que era molta va decidir deixar-la, la gent con jo que no ens juguen res, ens conformen i ens donen per satifets arrivan a la meta sense fer- nos mal. Us la recomano per les vistes i pels que els hi va la marxa...
Ens veien a la tarda , encara que les faroles... crec que me las saltaré.

Anònim ha dit...

Fantàstica esquiada del dissabte com molt bé explica el "compañero" David P. Per la nit, i això ell no ho explica, expectacular orgia GUY en la furgo de l'Oscar A. domint els tres capiculats. Me van quedar els ous cuits de tanta calor humana tan propera.
És curiós veure com un mateix intinerari pot variar tant quan les condicions de neu són diferents: Amb l'Oscar G., neu dura i aquest cap de setmna neu acabada de caure i amb quantitat. En ambdós casos flipes i gaudeixes per un canutu.

Anònim ha dit...

Si al paso k vamos todos GAYS totales, tanto dormir juntitos porque hace frio x la noche.

Ramon!! De aquí poco te llevarán con ellos a la FURGO DEL AMOR!!!

Anònim ha dit...

Oscar! !... tengo unas ganas de verte... asi que la semana que viene CRISTINA te va a dejar correr un poco con nosotros. CALZONAZOS!!!

Anònim ha dit...

Ramón ya ves lo k hay k hacer para mojar!!

Anònim ha dit...

no, Óscar, Ramón no lo ve... así le va jeje