dimecres, de juny 06, 2007

09.06.07. X-TERRA RXT

Eiiis !!! El X-Terra ja esta aquí !!! Seguint els passos dels mestres, el Joan Carles i el Leo, aquest diumenge faran el triatló de Riba-Roja d'Ebre. 1900 m. nadant, 90 km de BTT i una mitja de muntanya....QUINA XALERA !!!!!! MACO, MACO !!!!!!

44 comentaris:

Anònim ha dit...

Els que em coneixeu, ja sabeu que aixó de competir no va massa amb mi, espero disfrutar fent lo que més m'agrada, nadar, btt i córrer...i que el dilluns pugui lluir la samarreta de "FINISHER" tot convidant-vos a unes birretes, i dimecres si el cos m'ho permet torna a entrenar amb la colla del trote, que últimament no us veig gaire...Eu preparat que aniré per tú !!!!

Anònim ha dit...

Ànims Leo!!!!Sobretot disfruta i regulat!Segur que el cos t'aguantarà!En tantes hores de cursa tindràs molt de temps en pensar.No pensis massa que també cansa. Quan vagis nedant saluda els sirulos.....tranquil diuen que són pacífics.......però no de l'oceà......jijiji...

Anònim ha dit...

MOLTA SORT!!!

Anònim ha dit...

Sort Leo, segur que l'acabaras i , destrosat, pero l'acabaras , la Eu tambe hi participa?

Anònim ha dit...

sort a tots dos...
segur que fareu
11 hores 8 minuts 11 segons

Anònim ha dit...

També molts ànims a Joan Carles!!!

Anònim ha dit...

Molta sort Leo i que disfrutis de la cursa tant com puguis.

Anònim ha dit...

Molta sort i apreteu fort!!

Anònim ha dit...

Animo y los más importante disfrutar de la competicion.

Suerte!!

Anònim ha dit...

Molts ànims per a tots dos. A saco i molta canya !!!

Anònim ha dit...

Si, ens va fallar la Cromagnon...però es pot sol.lucionar amb aquest ultratrail www.ultratrailfrejus.it.Mireu quin perfilperfil i a quina alçada arriben !!!

Anònim ha dit...

gràcies pels ànims, ara a pregar per que no faci molta calda...mira que sortir a les 11 del mati !!!

Anònim ha dit...

http://www.ultratrailmb.com/page.php?page=parcoursutmb

Anònim ha dit...

Leo, aparca la cámera i a per totes!!! ánims a tot@s! ;)

Anònim ha dit...

L'EXPERIENCIA DIU,

Als dos que tingueu paciencia i sobre tot tranquilitat el objectiu es acabar i no el temps.
Important, anar bebent aigua i sals minerals també anar menjant poc a poc peró mols sovint.

TONI

joan carles ha dit...

LEO com t'ho curres, ets un fenomen!
gràcies a totes pels ànims, ja em fot mal tot abans de començar i això que he parat molt...tic cagat!

Anònim ha dit...

ja, ja, ja, quina JINYERA !!!!!

Joan Carles tinc el móbil esconyat i no puc trucar-te....

Finalmente sortiré dissabte al matí des de Tarragona, per arribar a les 9 a Riba-Roja....gràcies.

Divendres aniràs a la xarla, oi ?

Si puc et truco...

Anònim ha dit...

Xeics companys, si voleu xalar de debò, mireu això
http://uectortosa.org/noraid/nr9.htm
Encara que al reglament posi que s’ha de fer amb equips de 4 persones, en realitat es pot fer com es vulgui, i es poden fer les proves que es vulguin, no hi ha res obligatori, això si , sempre que cada equip sigui autosuficient.
Animeus i a veure si formeu algun/s equip, que es una passada....

Anònim ha dit...

Te bona pinta aquest NORAID, a mes a mes pels Ports sempre es molt xulo.

Anònim ha dit...

Ahir ja aig encarregar per la Pizzeria Pulvinar. A les 9.30 del vespre...ben puntuals i tots/es ben guapets i guapetes eh?

Anònim ha dit...

LEO, molta sort pel dissabte encara que si no passa res estaré amb el compis del trote i la Eu animan-te , que no es digui...., estic convençuda de que ho faras molt bé i l- acabarás con un campió que es del que es tracta.

Anònim ha dit...

bambinni Ricarddo, no hi participo perquè em vas deixar penjada.... ho recordes potser?
el que faré serà portar el TELE i posar-me radera els arbres a vore si enganxo cap cirulón (però els terrestres eh!?)
Ja ja ja, em sembla que el que faré finalment, sota els arbres, serà dormir la mona!

Anònim ha dit...

Eu, a mi hem venia molt de gust fer una triatlo i amb tu, mes!!!, pero es una mica rara aixo dels equips, sino pots participar en les tres probes, encara que sigui com equips, vaya una triatlo es aquesta, no?

Va dema tens pagades unes birres per deixar-te penjada...espero que no siguis com el David, que m'arruinaras!!!

Anònim ha dit...

Ei! demà puntuals a les 9.30 a la pizzeria pulvinar al carrer major. M'han dit que si no aniran molt lents, ja que som un grup gran. Em van dir que ens havien reservat el menjador nou, que a més, és per NO FUMADORS.

Així que la birra al gallego la podriem avançar a les 8.30-8.45 per poder arribar a l'hora al restaurant.

Anònim ha dit...

CUMPLEAÑOS FELIZ, CUMPLEAÑOS FELIZ, TE DESEAN TUS AMIGOS DEL " TROTE ". Moltes felicitats LEO, desitjo que sigui per molts anys ¡ i que millor forma de celebrar-ho que amb una Triatló !, tu si que saps POR TODO LO GRANDE....

Petonets virtuals i aquesta tarde t' els dono personalment i la tirada d' orelles també. Smuack

Anònim ha dit...

Juanjo, finalment vindre a correr aquesta tarda, no vaig voler tibar la corda a casa, era tot el dia sense apareixer...o sigui que jo sere puntualissim. Leo si fas anys, doncs moltes felicitats, jo tambe et petonejare al Tarraco.

Anònim ha dit...

Gràcies...

Kings sino es pel teu missatge, ni recordava que avui es el meu cumple...on tinc el cap !!!

Avui pago les birres al Gallego...les de després no eh !!!!

Anònim ha dit...

Al gallego anem-hi més d'hora pq a les 9.30 en punt hauriem d'estar al restaurant.

Leo, que vagi bé el dia del teu aniversari...encara q ens veurem a la tarda, disfruta molt demà !!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

LEoooooooooooooooooo!!!

Aniverssari feliçççççç!!!!!!!

MMUUUAAAAKISSSSSS

PÀMIES ha dit...

hei Leo, moltíssima sort i ànims des de l'Espluga, i felicitats!!!!
Que no t'espanti la distància, pero molta atenció amb el "lorençu"
(recorda la cançó: sol,solet, vine'm a veure que tinc fred)

Anònim ha dit...

joder, pam... ja ens la podries haver cantat als cromagnons la setmana passada aquesta cançó...

Anònim ha dit...

felicitats, Leo...

Anònim ha dit...

eih, hi penjat les explicación que dona la organització sobre el el que va passar.

Mireu on estan el comentaris Grand Raid du Cromagnon.

Aixó si en Frànces

Anònim ha dit...

Per que us feu una idea de com estava el temps aneu a la web del cromagnon clicant aquí. Hi ha una foto on podeu comprovar el que poc "veiem"...

PÀMIES ha dit...

Enric i companyia, sento no haver-vos dedicat la cançoneta, vosaltres la necessitàveu més que ningú, prometo estar més atent en properes ocasions.
Happy trails

Anònim ha dit...

Nois us he de dir que vaig poder anar a veure els nostres conpanys Leo i Joan Carles disfrutar com mai a la XTerra, i dic que "Jo" ja que en teoria teniem que ser quatresentsmil els que teniem que anar a animar-los i que com sol pasar nomes erem els grans del grup donant la cara (ja us val, colla de gais).
La Berna, el Toni, i Jo, despres de fotrens l'esmorçar a cal 2000, amb la companyia del TT petit que tambe es va deixar veure (al esmorçar), vem anar a trobar-nos amb els Triatleros. Al arrivar a Ribaroja, ens vem creuar amb les dones dels dos competidors del trote, que ja anaven a veure com arrivaven al final del tram de natacio (1900m), l'any que ho vem fer amb el Toni no recordaba que hi haguesin tantes algues, en el grup capdevanter la gent es quedaba atrapada pel gruix d'aquestes plantes acuatiques que deuen fer molt de goig quant les veus desde fora del aigua pero els que nadaven ho van patir de valent, ja que ni va haber algun que va tenir que demanar auxili, pero els nostres van lluitar com a campions que son i van sortir tant rapid que ni els vem veure, i quan va sortir l'utim de l'aigua i no els habiem vist s'ens va quedar una cara... i tot corrent vaig anar a veure al toni que semblaba que ho tenia mes controlat per dir-li que no havien sortit i que com feiem per el rescat si llogavem un helicopter o un submari, o posabem un ciri a sant ciruli, hi va el tio hi em diu amb tota la patxorra que ell te - si ja fa mitja hora que ha sortit -, be dons si ja tenia cara de circunstancies s'em va quedar una cara de capullo que era per haber-la gravat, tot dient-me, sere gilipolles.
S'ha de dir que tant el Leo com el Joancarles van fer la part de natacio molt mes que be, i van sortir de l'aigua amb el grup que perseguia als millors.
Despres de veure com sortia l'ultim pels motius avanç explicats (!!sere capullo!!), vem anar a veure si els veiem amb bici, en el lloc que giraven a prop de Flix, com que era el mateix circuit que vem fer "años atras", ja sabia per on tenia que entrar amb el cotxe, i despres d'uns kilometres de pistes, es talla de repent i ens trobem de morros amb el Joancarles que s'havia equivocat de cami, i suposo que ells tambe es debia quedar a cuadros quan ens va veure, ell anant perdut en direccio contraria i nosaltres que en teoria estaben a ribaroja, erem al mig del cami i amb cotxe, tot una mica "abstracte", pero cal puntualitzar que el Joancarles tenia millor asistencia(la seva dona), que el Leo, ja que encara no habia posat el fre de ma del meu cotxe que veig a la seva dona que estaba en el cotxe de redera amb un sprai a la ma per el sol i ja el tenia quasi be tot ensulfatat,... bromes apart, vem tornar totes les coses al seu lloc (al joancarles a la direccio adecuada i nosaltres al parking dels cotxes), des del avituallament vem anar seguint la cursa, al joancarles ja l'haviem vist, pero ens faltaba el Leo, anaven pasant corredors uns mes rapits que altres pero el Leo no pasaba, ja començavem a estar neguitossos, i jo pensaba ha veure si tampoc el veurem, nadant es facil de no veurel ja que tots van amb el mateix gorret, pero amb la btt esperaba poderlo veure, i si senyors per fi va apareixer tot pinxo que ja estava fent la segona volta de cuatre que tenien que fer, ufff!! per fi l'havia vist quin descans.
Era quasi mig dia, fotia una calda que ti cagaves i estavem al mig del norres, quant no se qui va dir -podiem anar a veurel a Ribaroja, ja que tambe giren alli-, ostia quina idea mes lluminosa "CERVESSA", en el poble hi han bars....Encara estaba acavant de dir la frase que jo ja estaba en el cotxe amb el motor engegat, tot dient vinga correu que si ens donem presa el podrem veure en aquest mateix tomb quant pasi per la plaça del poble (que cabron que soc), i tots follats cap el poble anava per aquestes carreteretes a centquaranta, hi ven arrivar al poble, hi vem arrivar a la plaça, hi vem trobar-nos a un altre trotero, hi el vem esperar per anar tots junts a veure al Leo com pasaba per la plaça, hi va pasar el Leo per la plaça, hi...... nosaltres vem arrivar vints segons mes tard, hi no el vem veure, mecatxins tot, es que el tio va massa rapid per a nosaltres, be per tots nosaltres no, ja que la Eu, si que el va poder veure, es que la dona es la dona, i un altre cosa son els amics, tambe va pasar el joancarles, i a les hores era ja hora de tenir gana i es clar havia de menjar, i vem començar a fer numeros de quant de temps teniem per dinar, que si quant tardaba en fer una volta, que si quantes voltes l'hi quedaven (Em centro amb el tema Leo, ja que el juancarles portaba una bona asistencia i no li calia la nostra "ajuda"), total que ens en vem anar a dinar pasant del Leo, i quant acavesim ja l'hi preguntariem a la dona del juancarles quant l'hi quedaba al Leo per arrivar, !Ole els nostres collons!, els pobres pasant-les putes i nosaltres "els seus amics hi asistents", dinant al restaurant amb aire acondicionat.
Tres plants postres i kalijari despres vem anar a la plaça a veure com estaba el tema,...ostia quina calor que fa, nomes 31'5º, a la hombra, i tots sonrients l'hi preguntem a la dona del JC, Que? com van?, i la pobre ens va fer un resum, que el Leo s'el veia be, que anava per davant del JC, i que anaven fent.
Per fi veiem el Leo, que apareix entre els carrers tot pedalant, anava fos el pobre tot suat, hi per fi l'hi vem fer d'assistencia, l'hi vem quamviar l'aigua del camel, l'hi vem posar cremeta del sol, per que s'acabes de rostir, el vem ajudar a cambiar-se, etc, etc, hi va sortir tot content i aixarit cap a la mitja marato corrent a ple mig-dia, amb un sol que queia, ...nomes de pensar-ho ja tinc calor. Tot seguit va pasar el mateix amb el JC.
Be, teniem un altre dilema existencial, ...fem un cafe ara o el fem despres?.....
El primer ja havia arrivat, va fer un total de quatre hores i mitja mes o menys, una bestia, la mitja marato ultima la va fer en una hora i vintitres minuts!pakagarse!.
Nosaltres anvem fent kabales dels temps que farien els notres sera mes de dues hores?, sera menys?, total que primer apareix el JC, amb un temps de 7h35min, i el leo? l'hi preguntem, em sembla que te problemes a les cames ens respon.
Merda!, pero mitja hora mes tard ja el veiem com fa la arrivada triunfal, 8horetes de res.
Sou uns campions, felicitats a tots dos, ara a descansar i ha que us faigin mimitos les vostres respectives assistencies que us les mereixeu, hi a les asistencies tambe moltes felicitats per el vostres esforç...
De les sensacions de cada escun d'ells es millor que les expliquin de primera persona quant tinguin forçes per fer-ho.
a1,a10.

Anònim ha dit...

Jaume.
Podries tornar a començar? Es que m'hi perdut a la decena linia.

Al Leo i al J. Carles moltes felicitats campions.

Anònim ha dit...

ha felicitado mucho

Anònim ha dit...

eh! Jaume g, com et passes amb mi, no?! aquesta te la torno....xaval....

Anònim ha dit...

puntualitzo: jo confiava amb la "VOSTRA ASSISTÈNCIA" que per això vau venir, no???, a més ja vaig avisar que portaria la càmera i que no se diga que vaig fer "486" fotos!!!!

Anònim ha dit...

quatre fotos aquí

Anònim ha dit...

Leo quines fotos més xules!!!

Anònim ha dit...

Son de l'Eu...

Anònim ha dit...

és una professional!!

Havien de ser d'ella!!!

Qué guapes!