dilluns, de juliol 16, 2007

Cap de setmana 14-15 Juliol

Com ha anat el cap de setmana ??? Sense curses però amb ganes de fer esport segur.

Uns quants troteros van anar a fer la "Carros" versió Trote....vau acabar tots bé ??? Quants pics vau fer ???

Joanjo ja estem neguitosos per veure el videoooo !!!!

I la resta ?? A veure si explicau alguna cosa, cony !!!!

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo vaig sortir en btt (que raro !!!), per les muntanyes de l'Espluga (aixó ja es raro-raro)...pujada pim pam i baixada a muerte, últimament torno a ésser jo, tanta pista, tanta pista, a cagar la pista !!!! Ja torno a baixar com abans, a muerteeeeee !!!! Yuuuujuuuuuu !!!! Freerideeeeeeee !!!!!

Anònim ha dit...

ja m'han dit que uns quants van fer una mitja d'asfalt per les rodalies d'Espot ¿? Aquest troteros cada dia més sonats, ja,ja,ja !!!!

Anònim ha dit...

El cap de setmana va començar estil Trote-Extrem: estressats per arribar a temps al refugi.
Sé que el Ramón no podria viure sense aquests minuts d'incertesa i - com que tancaven a les 11 - vam arribar a les 22:59'59''.
Després de passar la nit amb Tractoreitor - un roncador extern contractar expressament per l'ocasió - vam començar a fer el Friki. L'hora prevista de sortida eren les 6. A les 5:25' estàvem en marxa. De bones a primeres, el Toni ja pensa que el recorregut és UN PAL... , però el matí passa ràpid amb tots el T-E's fent camí cap el Ventosa i Calvell. Un cop allí, ens preparem per enfrontar-nos al Contraix: toneladas de diversión!!
És un "collet" especial, llarg i costarut. Enguany cap abella pica al Jaumet al arribar, però - un cop dalt - disfrutem veient com els qui hi "debuten" van pujant la tartera final: l'Eu aferrada al cul dels més experimentats i el Ramon (que res més arribar a dalt es caga en la mare que ens va parir per haver-lo posat allà) i l'Isma perden la viginitat "Contraixera". Enhorabona!
Baixem cap el Llong a dinar. Ens posem les botes i al sortir cap el Portarró d'Espot els Tetes proposen pujar el pic del Portarró. La Cabra Tivissana, en su salsa, no s'ho pensa ni un moment. Jo m'ho penso 3 o 4, però no puc ressistir la temptació i comencem tots quatre l'ascensió. A meitat de camí, començo a veure'ls marxar amunt: són unes bitxos. Després - un cop el Dragon Khan del meu estómac s'ha estabilitzat -comencem a baixar a recollir la resta, que ja van camí a Espot. Primer camintant, després trotant i al final - como no - fent un MEU. Com que la resta del grup tampoc s'entreté pas, no els atrapaem fins la pista que baixa cap l'aparcament d'Espot. Em congratulo d'enguany fer-la amb Trabuccos i no amb xancletes...
Aribem a l'Hotel, ens distribuïm, sopem, dormim i tomorrow will be another day.
El diumenge, el Ramon, l'Isma i l'Eu decideixen que ja en tenen prou de muntanaya i que volen anar a fer un trekking multiaventura per asfalt.
Els altres, pugem en taxi cap a el Sant Maurici i comencem a tirar cap a Amitges, pugem el pic de Ratera, anem cap a Colomers i cap a la Restanca.
Des de la Restanca, el Papa James fa una pujada de las Miguel de Unoenuno cap el coll des del qual ja es veu el túnel. Allí, veiem que ni el Josep Maria ni el Michel s'han pres la mediació i comencen a baixar com si els perseguís un inspector d'Hisenda. La resta, tampoc ens entretenim i arribem corrents a baix.
Allí comença la sessió d'streptease a la font que ens fa de dutxa. Crec que - hores d'ara - els T-E's hem ensenyat la minga a la meitat de muntanyes de la Península Ibèrica.
Dinem (a les 18 hores!) a Pont de Suert, en un forat de puta mare que el Toni coneix dels seus temps d'skiador domingueru i cap a casa.
... I que consti que quan vaig arribar vaig sopar, eh!!!

Anònim ha dit...

Ho sento però aquest cap de setmana no hi hagut grabació de video. Em va saber greu, però havia de minimitzar el pes i no nomès és la càmara, si no que tambè eren les bateries, el tripode, etc...ah! i fer les sèries cap endavant i desprès enrera per recollir-la de damunt de qualsevol pedra.

El que si que hi hagut són fotos, així que alguna cosa farem. Pel demès tot bé.

Anònim ha dit...

Hola troter@s:
Us anuncio que he superat la fase d´oposicio i que ahir vaig entregar els merits. No per això ja soc funcionari, cal esperar el comput de temps treballat, cursos, formació permanent... Diguem que estic classificat per la final i a l´espectativa.

Anònim ha dit...

enhorabona Ismael!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Ismael !!!

Anònim ha dit...

Enhorabona Ismael, fes com la meva amiga, ho ha celebrat amb un viatge per treure' s tota la tensió..

Anònim ha dit...

Ismael, mitjes felicitats,aixó val unes cervecetes les altres mitjes felicitats valen una copa de cava "estas d'acord"

Dons bé demà a Vilaplana.

Anònim ha dit...

Por favor!... Sacarme de encima el pedorreta. Por cierto ¿ habeis visto mis pelotillas? Miauuuuu

Anònim ha dit...

Jo res de res
No sé que explicá
No tinc ni casa
...pero la barbacoa ja la tinc!!!

Anònim ha dit...

tinc monu de vilaplana, necessito descargar tota la tensió acumulada del diumenge...leopold, què faràs avui? sino truco a argun kamarada que em vulgui al cotxe...

Anònim ha dit...

imaé,imaé!!
avui a VillagePlane eh!?

Anònim ha dit...

serà:
es-hand-he... a flat-village!!!!

Anònim ha dit...

Encara no ho sé....

Anònim ha dit...

Eugènia, el Leo ara ja només té rodes als peus!!

Ens veiem a Vilaplana.

Anònim ha dit...

els tetes finalment tambè anem a vilaplana town

Anònim ha dit...

Joder!! K ganas tengo k vuelva la época del asfalto. Me nos mal k aun se acuerdan de nostros y aun se puede encontrar alguna carrera.

K vaya bien. Continuo entrenando...pero solo, guuaaaa!!!

Anònim ha dit...

Toni i Maria... enhorabona !!!!