dilluns, de juliol 23, 2007

Cap de setmana 21-22 Jul.

Un cap de setmana tranquilet, sense curses (crec) i sense ultraentreno....prepareu-vos per l'entreno d'avui, que segur que venen amb ganes....de suarrrrrr.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

aixó de que no s' ha fet res.... Jo en vaig fotre una pallisa per anar a la Selva de Oza en Hecho de cuatro hores d' anada i cuatre de tornada , expectacular la cursa i els paisatjes, la cursa era la Boca del Infierno i transcorria per un val plena de corriols, senderons , barrancs, baixades molt técniques ( on en van passar les dues noies que van quedar davant meu ) i tot ple de tobogans. Molt corredora aixi que només vaig poguer quedar la tercera que no está gens malament . Tercera de la cursa i primera de la Copa d' Aragó. Ara si que s' han acabat les curses fins a Chamonix. Imagino que el Trote vindra canyero avui però jo aniré de tranqui, tinc el peu fet caldo... Petonets i fins la tarda.
Per cert, recomano visitar la zona, alló es preciós ....

Anònim ha dit...

Nens , m' heu de fer classes de baixades, encara que ja no soc tant patatilla baixant , encara en queda....

Anònim ha dit...

Jo nomès vaig fer una pena el diumenge. Total uns 50' d'entreno entre pujar i baixar...no se...aquest cap de setmana m'ha faltat alguna cosa...per exemple fer un entreno trotero, fer algun 3000, 14 hores seguides de canya per aigüestortes...