dimecres, de setembre 12, 2007

Cap de setmana 8-11 Set.


El Trote-Extrem comença amb Podiums la nova temporada !!!! Ramon B. 2on i Josep M.B. 3er en la categoria veterans i Reyes V. 3era en categoria femenina...Moltes felicitats nois i noia, tambè felicitar a tots els troteros que van anar a fer la cursa. Entre tots estem ficant el llistó molt alt, a veure si aconseguim mantenir-lo durant tota la temporada !!!!!

La resta segur que no s'han quedat a casa, després del sopar del divendres, es tenien que cremar toxínes !!!!

Nota de redacció: Nens a veure si os enrecordeu d'inscriure-us a les curses com a "TROTE-EXTREM", per que normalment també donan premi al club amb més participants !!!! Que no torni a passar....

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic com un cranc tot el dia pintan al sol, bueno després de sortir a trotá 1h25` pel matí

Anònim ha dit...

Felicitats a tots els que vau anar a la cursa de falset i als winners!!! Jo necessito un fisio que hem miri el turmell, ahir escalant vaig fotre una volada transoceanica, 6 mts, i m'he fotut el turmell enlaire, hay que joderse.El Jaumet encara te la consulta oberta? com es el jefe de l'asepeyo de valls, igual a tancat el xiringuito. Ens veiem al tarraco

Anònim ha dit...

El trote sempre guanya premis amb la categoria 3ª edat i la categoria femenina miss universo, els seniors ens haurem d'espavilar, encara que haguem de fer la traveta a algun mutante d'aquets que es fot tanta tralla, jeje.

Anònim ha dit...

El Xavilo ja m'ha reparat el turmell, no hi ha res copm tenir amics fisios i metges, ara tan sols ens fa falta algun amic al trote que sigui advocat...per si de cas!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a tots! Ja hi ha massa nivell, qui no corre , vola!
Ricard que ha fet ja! Aixó ho fas per no correr i no anar a les curses!! jeje.
Espero que no sigui gran cosa, ja explicaràs.

Anònim ha dit...

Als que vau anar a Falset enorabona per la cursa i al Ramón,Josep Mª,Reyes avui birres pagades al gallec.

¿es o no es aixi?

Anònim ha dit...

Les curses no nomes les fan els que corren, jo i la meva señora vem anar a animar als troteros i ningu ens ha mencionat per felicitar-nos per el nostre esforç, trobo que es molt injust, ja que en vaig tenir que llevar a les nou per anar a esmorçar al 2000, i despres anar tot corrent amb el cotxe a falset, per poguer arrivar a temps per fer una birra per estar a to, amb els companys que corrient, poder fer amb ells una altre cervesa, i un vermutet amb patates artesanals, i despres tot corrent anar al 2000 a dinar, tota una corredissa.

Anònim ha dit...

Algú hem pot dir, com puc veure les ultimes fotos?

Anònim ha dit...

Algú hem pot dir la web de la cursa del 30 de setembre de vilanova de prades?

Anònim ha dit...

Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades

Anònim ha dit...

De totes maneres pots buscar-la al nostre Calendari T-X...

Anònim ha dit...

Nois ja hi ha plaç, per a la propera "Gore-tex, transalpi-run 2008", per al novembre d'enguany ja podem anar pensant en fer les parelles de ball.

Anònim ha dit...

Yo me pido a la más guapa!!

Anònim ha dit...

Ya veo que esto de estar entradit@s en edad va de coña para ganar trofeos, espero poder llegar pronto, jejeje.

Enhorabuena a tod@s!!!