divendres, de gener 04, 2008

1/4 Marató de Reus.27.01.08

Diumenge 27 de Gener a les 10:30 al Estadi Municipal de Fútbol, 1er 1/4 de Marató de Reus, obsequi: samarreta tècnica.

28 comentaris:

Anònim ha dit...

... ara hi corro...

Anònim ha dit...

Enric tu no!!! que ja saps que ets non grata a Reus

Anònim ha dit...

Aquesta cursa puntua...en negatiu.
Qui hi vulgui anar, que sapiga que primer te que anar a vacunarse, ja que sino despres us surten sarpullidos, i em torneu a casa fets un fastic.

Anònim ha dit...

Aixo vacuneu-vos no sigui que algun porti alguna malaltia petroquimica i deformativa a la unica i verdadera capital com cal del sud.

Anònim ha dit...

Ei!!! papa ara t'has pasao, que al trote en som uns quants de la gran i magnifica i excelentissima i preciosisima ciutat de Reus, eeeh!!!, mira no tenim mar pero surten uns llomantols que ni te cuen!!!

Anònim ha dit...

Ni falta que ens feu.

Anònim ha dit...

Ricard, no cal cap comentari. Ells s'ho perden.

Anònim ha dit...

Tens rao anonim, ara l'anonim d'avans no es gaire amable, pero que en pots esperar...

Anònim ha dit...

El que fa gràcia és que diuen "quart de marató"...així sembla que sigui més seriós, penses: ostia, un quart de marató!!! i total, són 10km (gairebe com la san silvestre, la peonada o la cursa de la mina...)

És igual que quan es refereixen a reus.Sempre diuen: "la ciutat de Reus"...ciutat de Reus cap amunt la ciutat de reus cap avall....tothom té ilusions i somnis..

PD: de totes formes van aconseguir que l'estació del TGV no estigui a dintre a Tarragona...van pensar: no estarà a Reus, però us fotreu i tampoc estarà a Tarragona...

Anònim ha dit...

Hi ha nivell en aquesta web eh, vaja un grup aquest trote

Anònim ha dit...

Reus espavilati i tontinni Tarragoni

Anònim ha dit...

i posar-li el nom d'un tio que va escriure quatre ratlles en sa vida a una universitat, per que no es digui Universitat de Tarragona, que és lo que és... si per lo menos haguessin agafat algú de cara i ulls, no sé... Universitat Martí i Franquès... però el Laporte dels collons va pujar un garrulo als altars de la ciència... tot pels ganxos de deu... si es que...

Anònim ha dit...

anònim! donant la cara, si senyor!

Anònim ha dit...

Los cerebros de la "teoria de la conspiracion" de REUS:

Juanjo Acebes
Enric Zaplana

Anònim ha dit...

A Tortosa tambe hi ha universitat i per suposat a Reus tambe i sino fos per la negativa=enveja=complexe de Tarragona, Reus tindria la facultat de INEF.

Esteu carregats d'osties

Anònim ha dit...

Ens sap molt de greu llegir tots aquets comentaris gratuits i feixistes, millor que no vingueu a Reus a fer-hi res, que ja suposem que no vindreu, a mes el regal de la cursa es una samarreta tecnica i de talla borde no en tenim.

Anònim ha dit...

Catalans i catalanes, tots som un gran poble, tan reus, com tarragona (per poc temps)son grans capitals de provincia, us heu d'estimar i progresar totes dues juntes com a iguals, uns teniu mar i els altres tenim el reste, feu l'amor no la guerra.

Anònim ha dit...

la samarreta talla borde us la guardeu pel cavall del Prim o pel Gaudí... a no, que era de Riudoms...
INEF? Si no haguessiu tingut el Laporte estrangulant amb la puta pajarita de malalt mental del pere mate, no sé que tindrieu, però la universitat tindria un nom que la identificaria geogràficament i no una patuchada.
Capital del Sud? Sud de què? Tarragona capital, i punt...
I damunt quant us la peleu us surt menjar blanc enlloc de lefa... collons

Anònim ha dit...

en aquesta web, com en el Trote, cadascú es de su padre y de su madre. Potser - segú - que pensem diferent en moltes coses, però abans de tot sóm companys entre nosaltres i no ens mirem el DNI quan anem a entrenar. Les nostres filies i fòbies, que són reals, ens les diem a la cara i a internet i després fem sèries tots juntets.
I com deia Forrest Gump tonto (o feixista) és el que dice tonterías (o feixistades)

Anònim ha dit...

...i finalment (que si no me'n vaig a dormir, no arribo al 2000). Tothom que organitza una cursa té el meu respecte i crec que el de tots (fins i tot si ho fa a Reus).
Espero que us surti molt bé (i que tingueu porus samarretes per tothom)
Au

Anònim ha dit...

Eiiii !!! Una mica de pau i tranquilitat nois...

Pels que no ens coneixeu, al Trote hi ha gent de Reus, de Tarragona, de Barcelona, de Roquetes, de Tivissa, de Madrid, de .., de... i que més dona collons !!!

I no ens prengueu seriosament, que ens agrada molt la conya i com be diu l'amic Enric, després anem tots junts a entrenar i a fer birres....

Enric i Ricard, el dilluns un petonet i el papa també...

Anònim ha dit...

I si continueu amb la tonteria, tallo pel recte i esborro tots els comentaris..

Anònim ha dit...

Hem quedo de pedra amb la manca de respecte d'alguns...

Anònim ha dit...

Veo que el año nuevo no ha sentado muy bien.

Tranquiisss. Unos besitos entre todos y listo.

Anònim ha dit...

En fa por escriure i tot.... que consti que soc del Trote , soc de Reus i per més inri del Madrid i no passa res.... Ho dic pels dels Ploms, que no s' ho prenguin malamen que tot es conya de la sana que con diu el Leo res que no arregli amb unes birres...

Anònim ha dit...

Ei que passa amb la rivalitat Reus Tarragona? sempre n'hi ha hagut i crec que ha de continuar, i no cal que us ho agafeu tant a pit que no començarem cap guerra.A més qui no vulgui pols que no vagi a l'era.

Anònim ha dit...

... i damunt, els hi toca la loteria... però clar... és la de "El Niño"... no us dona que pensar això? ;-)

Anònim ha dit...

Tambe va tocar un 3 o 4 premi de la de Nadal.