diumenge, de gener 20, 2008

Cap de setmana 19-20 Gener 08'.


Aqui teniu una foto dels trote-btteros a la Pedalada de La Pica, 37 km. de pistes i senders molt guapos, tots hem disfrutat força i l'Eu a fet 2ona noia a menys de dos minuts de la primera.

I la resta com us ha anat la sortida per La Selva del Camp ?? i els esquiadors heu pogut gaudir de bona neu ?? I els maratonians heu xafat molt de quitrà....

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Als de la selva, la sortida sens ha fet una mica llarga, ja que han sortit 4h30', pero la ruta ha sigut molt maca, no ens hem perdut gaire, i es impresionant el que es pot fer trotant, ja que en tot moment veus el que has fet i el que et queda per fer, al principi s'et cauen els ous per terra al observar on hem d'anar, pero va pasant el temps i els kilometres i despres s'et tornen a caure(es que els ous boten molt), tot comprobant des de on veniem, tot el circ de muntanyes que rodeijen la selva.

Anònim ha dit...

Els de quitrà o grup de les 6:00 ens tocava fer 2H 40min. o sigui, mar i muntanya per la ciutat de Tarragona i els ous no cauen però s'amaguen.

Anònim ha dit...

más huevos chafaos, más tortillas!!!

Anònim ha dit...

Aquí us passo la foto de l'entreno d'ahir. És a la Font del Roure de La Muassara.FOTO

Anònim ha dit...

Ostia Leo, quin munt de noticies, ja no se on posar comentaris, et desconectes dos dies i buffff, la web esta plena de novetats!

Jo vaig estar a Benasque amb la family i molt be, bona neu i els dos dies amb un sol espatarrant, els meus fills ja hem comencen a rebentar esquiant, no en tenen mai prou i tanquem pistes...que continuin aixi!

Anònim ha dit...

M'he deixat de dir que la foto és del Ramon Q...

Anònim ha dit...

joder, tius... fa rato que em notava com un picor a les cames i ara me n'adono que porto... els parxes del compex posats... yak, yak, yak...

Anònim ha dit...

és la cursa de bici més guapa que he fet mai!! uns senders que ni a lespluga, que ja és dir..

Anònim ha dit...

Familia Palos al completo i els meus vam anar a la massella! bastanta neu, mot bon temps i una xalera increible!

Flipant amb el super david P que es full equip!! el tio en un dia es va aixecar a les 6 del matí, puja fins un pic, se'l baixa i després esquia amb la laia i amb mi.. després dina i sen va fins les 5 de la tarda amb el lluis a muerte!!! diossss!! i encara volia anar a la disco de l'hotel per la nit!! jajajjaja

i ahir va ser genial!!! david P laia i jo a muerte baixant a "piñon"!!!

La Laia una canya!!! digna hija de padre!!!

ja tinc ganes de repetir...

Anònim ha dit...

Marta, tas passao!! Que encara m'ho creuré!!

Però té raó, un temps collonut i esquiar a tope!!

També amb moltes ganes de tornar, de fet ja estem mirant el calendari, a la tarda parlem Marta.

Sincerament, el millor de tot la Noa, és una canya de criatura, de veritat Marta, no és per fer-ta la pilota, tots tres em quedat encantats amb ella.
I el Lluis és dels meus, de la vieja escuela i intentant acoplar-nos amb el carving!

Eu, enhorabona pel podi, estàs que te sales!
Ens veiem a la tarda.

Anònim ha dit...

gràcies david p, la veritat és que no vaig pujar al podi perquè no nhi havia, llàstima....però a la pròxima sí pujaré, em torno a trobar bé.....asín que....je je je je je

Anònim ha dit...

56 equips inscrits de moment a la Gore-Tex Transalpine Run.

LLISTAT

Anònim ha dit...

euuuuu!!! women's power!! yeahhhhhh