diumenge, de gener 27, 2008

Cap de setmana


Nens i nenes, com ha anat el cap de setmana ??? Hem tingut, cursa a les Borges, entreno pel Montsant, neu als Pirineus i solet a Tarragona.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues hemos tenido una niebla de cojones en Les Borges y sobre unos 2 ó 3 ºC. Y más regalos que el año pasado nos han dado una camista te´cnica de manga larga muy guapa, la botellita de aceite y después pa amb cansalada, vino, vino y más vino.

Me parece que dejaré de entranar ya que cuando no entreno me salen mejor las carreras, he mejorado 1 minuto respecto el año pasado y en la genera el 14.

Lo importante que nos lo hemos pasado de coña.

Anònim ha dit...

oscar ve al grano, te ha ganado ramón ?

Anònim ha dit...

¿ qui es el capullo de la foto?

Anònim ha dit...

NO

Anònim ha dit...

Els del Montsant (els "güais"), hem fet un tomet molt xulu, sortida superpuntual (despres d'haver fet lo cafe), nou oclok, ja de sortida tirem amunt pel gr fins la serra major, 600m. de pujada/trotera, despres una pasejada per la serra major, amb molt bon ambient (fred) a la sortida ha algu el termometre l'hi marcaba dos graus negatius, baixada fins el toll de l'ou, tenim fotos, tot seguit anem pujant cap el pi de la carabasseta (facegotomushroom), alli prenem la cruel dessicio d'escursar la ruta (sota presio em beig obligat a claudicar) i anem directament pel gr171 fins l'ermita de la M.de deu del Montsant, per cert que el caminet es molt macu i ombribol, com que enem sobrats de forses fem un meu fins a la roca corbatera, UFFF! quin estres, fem el cim i capavall, i avall anem directament fins a Cornudella sense pasar ni per albarca ni s.joan del codolar, total 21km, i kuatre hores de feina.
Tot seguit a jalar que ja l'habiem encomanat a la fonda del raco, tres plats, postres, kalihary, copa i puro, total com uns señors, be dons animeu-vos pel cap de setmana que ve promet ser la ostia.

Anònim ha dit...

l'amic d'aquest altre capullo

Anònim ha dit...

estàs morcilloso en aquesta foto ramon!!!!

Anònim ha dit...

Leo es home mort!

Anònim ha dit...

ramón... quanta pluma!!!

Anònim ha dit...

Ramon, no tens prou amb ser un dels "güais" i sortir al video del Joanjo ???? Si vols fotu la teva foto-fashion al encapçalat...o millor, la foto del encapçalat fa 750 px d'ample i alçada entre 150 i 200px...espero la teva contribució...no te jode.

Anònim ha dit...

Els "superguays"...es a dir, el Xavilo, Oscar, LluisMª, Juanbo, David (Spiderman) i Ricard, hem fet una sortideta d'esqui de muntanya per la Vall de Boi, no hi ha neu per tirar coets pero com l'any passat va ser tan desastre, doncs no ens podem queixar. 1500 mts positius en total i un parell o tres de pics. JaumeG el David i l'Oscar estan que se salen, van que volen, ara no els faria falta preparar cap tactica per les curses d'esqui, jejeje...

Juanjo he vist el video i cada vegada som mes profesionals, molt xulo, aviat haurem de crear una productora amb copyright, jeje. Jo tambe vaig filmar i aveure si tinc temps i posem un video aviat, pero la putada es que hem foto un fart de patir, aixo de filmar, ara tira endevant ara enrera, bufff!!! i que no esperen, com es normal sino no acabariem mai, i que a mes estan forts, doncs hem vaig fotre un entreno doble.

Anònim ha dit...

Ramon, si estas superGAY!!! a alemania hauries de pendre aquesta indumentaria, t'afavoreix moltissim!!! triunfaries...el proxim entreno el preparas a tu: "Trotades pels voltants de Sitges" jejeje...(que cabrooooon...el Leo)

Anònim ha dit...

Ricard, espavila amb el video, que els troteros ja l'han penjat i no hem de ser meyns!!jeje com t'apreto, com mola que ho faci un altre.
Joanjo, molt bé el video i la preguntita del millon.. diguem qiu toca les cançons de piano, please!

Ens veiem lueg!!

Anònim ha dit...

EOOOOOOOOO!!!!!!!!

Ricard, els que filmem o fem fotos acabem fent el doble d'entreno. De totes formes a mi ja em comencen a esperar, tot s'ha de dir...algo es algo!!!

David: LUDOVICO EINAUDI

A veure quan tinc possibilitats de posar-me el pinnacle i fer-vos la competència (audiovisualment parlant, es clar!)

Anònim ha dit...

capullo, ja he canviat la foto.

Anònim ha dit...

David pero no te'n lliuraras, eeeh!, les pelis profesionals les deixem per tu, encara m'has d'ensenyar moltes coses, com per exemple fer les caratules, etc..., es un xollo aixo de que t'expliquin com es fan aquestes cosetes, sino la de hores que perds averiguant-ho!

Anònim ha dit...

Juanjo, i aixo que tu estas fort! que per aixo tens un trofeio del trote! pero jo m'he d'esforçar de valent, a ritme de cursa.

Anònim ha dit...

Ai si, quins temps aquells en els que guanyava els trofeius del trote!!!

De moment enguany no els hi aguanto el ritme...però tot arriba...

Anònim ha dit...

Per cert, en les imatges del toll de l'ou, m'he abstingut de posar una seqüència on hi ha un trotero que fa un calvo...

Anònim ha dit...

Joanjo, hem puc imaginar qui es...

La peli dels esquiadors-foquejadors haura d'esperar...me cagon san peo!!!, Daaaaaaavid, el pinacle s'hem penja continuament i no hem deixa visualitzar correctement les imatges...Grrrrrr!!! hem posa de mala llet ja que perdu una de temps que ni te cuen! i clar, com tinc dona i fills...no com altres que el dilluns ja tenen penjat el video de l'entreno del diumenge!, jejeje...alguna aventatge ha de tenir aixo de ser solteruuuuuuu.