dimecres, de febrer 13, 2008

Eternal Running Sitges. 09.03.08

Més "Humol amalillo" a Sitges.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Al mateix dia 9, tambe es fa la "Correcuita", de vintipocs kilometres per muntanya i segurament que uns quants ens hi apuntarem.

Anònim ha dit...

CORRECUITA

CARLES ha dit...

Bones!!

Soc un seguidor del vostre blog desde la q faig fer la duatlo de Montsant de Cornualles (q me va deixar maravellat els seu paisatges).
Jo va fer la Eternal Running de Sitges l'any passat i és molt divertida i recomanable x passar un bon dia i més a Sitges!!! El dubte esta en q el correcuita pinta molt molt b!!!
Una salutació salud i força!!!

Anònim ha dit...

Hola Carles! Benvingut!!!!!

Penso que aniré a fer la Correcuita...per anar agafant ritme per a les properes curses del calendari.

Fins aviat!

CARLES ha dit...

Bones de nou!!!

Bona elecció Joanjo, també os recomano, i crec q os agradara per lo q vec q feu, son les tres trekorientació q es fan x any. Nosaltres fa tres anys q participem a totes i hos les recomano!!! Ja q gràcies a vosaltres no sabria altres curses q anire fent com la de la vall del Congost.
Fins aviat, salud i força!!!

info treko: http://www.trekorientacio.com

Anònim ha dit...

jo ja estic apuntada, a la vall del congost i a la correcuit, en sembla que té bastanta pista, si no he lleigit malament un 55%, ja no me mola tant peró per agafar una mica de ritmet suposo que va ve... per cert, ja podeu canviar el concepte als entrenos del dimecres perque si ahir posava TROTE, i de trote res de res, si de cas TROTE EXTREM, el dia que posi " CORRE A RITME ALEGRE ", aquell dia en poso malalta de veritat....

Anònim ha dit...

No sé que en passa que avui en menjo lletres i aixó que he menjat un arròs per llepar-se els dits.... estic una mica espesa, deu ser la feia....

Anònim ha dit...

eingsss??? arròs i lletres???? que té que veure l'arròs amb les lletres??? ó les lletres amb larròs???