diumenge, de març 02, 2008

Cap de setmana 01-02.03.08

Eissss ja heu aprofitat bé aquest cap de setmana tan primaveral !!!

Quina calda que fotia a la muntanya !!! Aquí fiquem una foto d'uns quants a les 3 Creus (Mola d'Estats), prenent el solet i fent unes birretes....no barretes, barretes, en que estariem pensant !!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

... ningú em pregunta per la jornada futbolística aquesta setmana??????

Anònim ha dit...

asi asi asi gana el madriz!

Anònim ha dit...

etoooooo m'has passao la MANO por la cara, pibe

Anònim ha dit...

el señorio del madrizzzz = schuster

Anònim ha dit...

Mecagun la societat de consum, volia anar a andorra a comprar unes botes d'esqui de muntanya, i he tornat amb dos tubus de desodorant marca "lancaster", m'estic amariconant. I no nomes aixo, sino que estic arrosegant amb mi al fill gran, tinc fotos nostres en una famosa casa de cosmetics andorrana....quina vergonya.
Ahhh!!!, m'he comprat una esterilla aillant autoinflable, de quatre cm. de gruix, per l'estiu i unes zapates de muntanya NB, "guapes que ti cags".
La part esportiva del cap de setmana va ser una pujada/baixada per les pistes d'ordino, amb molta calor i neu ja primavera, aixo no dura fins a setmana santa, els esquiadors us haureu de consolar mirant les fotos antigues del pirineu per veure neu, ja que em sembla que aixo s'acabat, jo per si les mosques n'he agafat una mica i la tinc al congelador de casa, per estrenar les pells de foca que em vaig comprar fa dos anys i que encara no he estrenat, que per cert ahir vaig fer mitja pujada amb una pell i una ganiveta, ja que les tinc tant seques que no enganxen ni de casualitat.

Anònim ha dit...

Quin gustarro sentir-te parlant de neu i pells de foca!!
Joanjo, com et va anar??

Anònim ha dit...

Demà diuen que farà molt fred i nevarà, el cap de setmana anem a la cursa de la vall de Nuria, perque no t'animes? jejeje!!

Anònim ha dit...

Si si, el de dalt sóc jo.

Anònim ha dit...

Josep Mª. Maixé i Filla ?
Et van veure...

Anònim ha dit...

Unes fotos de la sortida, gràcies Carles !!!