dilluns, de març 10, 2008

Cap de setmana 08-09-03.08


Cap de setmana ple de curses, dissabte a fer de cavalls a l'hipódrom de Vila-Seca, diumenge a còrrer per les Garriges i a pujar muntanyes nevades a Núria.... esteu molt cansats ??? Doncs avui tots a entrenar !!!!

Podiums extrem:

Dissabte Ramon 2on class. veterans a la Cursa de bombers de Vila-Seca.

Diumege Reyes 2ona class. fem i Jaume G. 3er veterans a La Correcuita.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui m'he despertat amb ganes de cantar...

http://www.youtube.com/watch?v=mdeHYlfnd_g

Anònim ha dit...

Felicitats a tots els podiums!!! molt be! almenys algu aprofita aquest megaentrenaments.

Anònim ha dit...

Però no haviem quedat en que els arbitres ajudaven al Barça i no al Mandril???

blancos llorones, ho esteu aconseguint...

Anònim ha dit...

Jejejeje...

la città eterna!

Anònim ha dit...

He llegit al forum de www.corredors.cat que el kilian Jornet anirà a l'UTMB 2008...

Tremola Marco Olmo!!!

Anònim ha dit...

Sí! correm per que en el fons som uns "ionkis" !!!

Llegiu: Relació entre exercici i reducció del dolor


VULL MÉS KM!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Com que ningú exposa le seves experiencies, donç ho faré jo:
Dissabte.:
-7 a.m. Tarragona citi, estic dormint.
-8'45 a.m., quedem a la pl.imp.tarraco amb els colegues...
-....va aixo es un rotllo, total que anem uns quants a fer el cros de Vilaseca, que resulta que es pel mateix hipodrom ...pero sense els cavalls, erem uns 100, ...tres, dos i un, i tots a correr com uns boixos, clar aixo es un cros la gent be aqui a correr, collons pero es que van com a coets, per variar em quedo dels ultims pero vaig recuperant terreny a mida que pasen els quilometres, total que no crec que em tornin a veure per un hipodrom, ni puc correr tant, ni em sento cavall. En resum, el oscar (traidor) primer, el ramon (bomber) segon, l'ester (1ªdona de la cursa), Jo (tercer del trote), els altres no se com van quedar, ni m'enrecordo dels temps, soposo que en algun lloc estaran les llistes.
I ara ve lo xungo, imagineu-vos, un tio... (o sigui ...jo), que no va esmorçar, que es va fer un fart de correr, i el foten en un self-service a jalar, ...cada vegada que m'en enrecordo em fa mal la panxa.
El diumenge vem fer un altre cursa la "Correcuita", pero no us preocupeu que no faré la cronica, que ho faigi un altre...

Anònim ha dit...

Ja faig jo la cronica del diumenge...

Em passen a buscar per l'Espluga els amics d'aquesta bojeria de córrer i fer l'animal.Arribem a les Borges i anem a buscar els dorsals, fem el cafe, ultimes pixades i cagades de rigor i a "sus puestos"!!!
Va ser una cursa molt corredora, el que ens va "obligar" a anar a tope durant tota l'estona. Quan faltaven 5 km el Papa Jaume i un servidor veiem el Ramon B (que portavem davant, com no) que agafa un camí equivocat...vinga xiular-lo i cridar-lo, però clar anava a pinyó i no fot ni cas. Però no cal patir, en 5' ja el portava enganxat al darrera. En els 2 ultims km el Papa Jaume fot una estirada acollonant i ens deixa al Ramon i a mi. Total, que prepareu-vos per que:

EL PAPA HA TORNAT !!!!!!

Al final jaume g 3er veterà i kings 2ª noia. Regals per uns quants...a mi em toca un camel Salomon guapíssim, pregunteu-li quina bossa li va tocar a l'Enric...jejeje

Fins ara!!!!!!

Anònim ha dit...

em va tocar la bossa dels desgraciats. De tela cutre i damunt plena de propaganda...
Veieu per què no em vull casar ni ajuntar, ni res que si assembli... amb la sort que tinc a les loteries...
En canvi tu, Joanjo, nen... tria-la ben tetuda, que amb la sort que tens et sortirà bona i tot (si és que això existeix, és clar...)

Anònim ha dit...

http://picasaweb.google.es/gineroca/CorrecuitaJordi
http://picasaweb.google.es/gineroca/Correcuita1
En aquestes adresses hi han afotos de nosatres a la correcuita.

Anònim ha dit...

Dos parelles del Trote vam anar a la Vall de Nuria a fer la cursa del CEC, per la neu que hi havia a la vall encara van muntar un circuit prou atractiu, amb canal de neu inclosa i dos petajades per la cresta dels pics de noufonts i noucreus, en total 1580 mts + i uns 1300 -, l'unic problema es que com era copa d'espanya, de 40 equips 30 eren les eleccions de comunitats, com madrid, andalusia, arago, catalunya, etc..., i 10 equips de coleguis, o sigui que un ambient massa de compi pel meu gust, no es la vall fosca on la cursa es molt mes popular, aqui era compi compi, la gent seria, concentrada, fins i tot al vespre al sopar un corredor es va emprenyar peruq ens va dir que al sopar ens haviem fotut la pasta de la sopa (estava nervios), quan a la cuina en tenia i podia repetir la que volgues...ens en vam enfotre una miqueta i va quedar com un jili, fins i tot el seus companys sentien "vuerguenza ajena", per tot el demes, molt be, vam disfrutar, riure i jalar al self service del restaurant com tots uns senyors.

Anònim ha dit...

Ah! Leo no se si es aqui pero pels punts del trofeio:

Oscar-David 3h 25 mi.

Xavilo-Ricard 4h 25 mi.


Per cert leo, ahir et vas perdre un pedazo concertas dels The Cure, el David i jo amb tres amics mes vam disfrutar molt!!! 3h non stop, es van enrollar moltissim!

Davidph ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Davidph ha dit...

Mas fotos de la correcuita

http://picasaweb.google.com/DavidPheras/ICursaLaCorrecuita