dilluns, de març 17, 2008

Cap de Setmana 15-16.03.08

Ja hem entrat a la Setmana Santa...dies de festa i descans, o no ??? Alguns cap a Cornudella a fer una mica de gana i després poder anar a la Fonda a jalar com a verros, d'altres a duatlonejar a l'última duatló de muntanya a Vilanova i la Geltrú...

Dies de patiment us esperen aquesta setmana !!!!
Preparats per la processó Tivissana ???

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ahir vam fer una sortida pel Montsant. De Cornudella vam anar a St Joan del Codolar per pujar a la Roca Corbatera pel grau dels 3 esglaons. D'alli cap a Albarca, Siurana i tornar cap a Cornudella.

Com no, vam acabar-ho tot amb el dinar a la Fonda del Racó...a més van venir el Toni (que havia fet el tour du Montsant amb bici) i el David C i Marta. O sigui que vam estar molt ben acompanyats!!!

Vam tenir molt bon dia...o ja no se si és un bon dia que faci sol. Crec que hauriem de dir bon dia quanh plogui, si no mireu aquesta foto de l'embassament de Siurana. Fa pena...els rius estan secs. L'any passat passavem per aquí mateix i haviem de descalçar-nos per passar per un parell de rius que baixaven amb aigua!

Això si, la gran novetat de Port Aventura aquest any són els 3 camps de golf que han fet, i les 20.000 vivendes que han de construir encara. Però els culpables de la sequera som nosaltres per no tancar l'aixeta quan ens rentem les dents...mentres els que manen, per exemple, fa anys que saben que hi ha una fuita d'agua a Badalona que perd 11 milions de litres al dia.

Anònim ha dit...

Unes quantes fotos més d'ahir, aquí

En breu tindreu el track pel google earth i una mica de vídeo.

Anònim ha dit...

quina enveja....naltros volíem vindre però el menda lerenda es va passar tot el dissabte al llit i mig diumenge...sniff sniff moc moc moc...
ja no surto més de festa !!!

Anònim ha dit...

ostres leo !! que has estat amb febre o què?

Anònim ha dit...

dinarillo ahir genial!!!

sense gps, vaig arrivar a cornudella!! ( bé el gps era el david c)....

i després vam seguir la festeta ... alguns fins les 9 de la nit! jajajjajajaja

Anònim ha dit...

Joder vaya careto k pone el Enric, o es el suyo??!!!